pirmdiena, 2014. gada 15. decembris

Mīlestības Iemiesojums

Mīlestības Iemiesojums
13.12.2014 … Eņģeļi caur Ann Albert
http://angelmessages.visionsofheaven.com…
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

Jūs visi esat tik brīnišķīgi! Kā rotājumi eglītē! Katram no jums ir unikāla, atšķirīga, burvīga, un nevainojami izveidota forma, ideāli piemērota mācībām, kas jums apgūstamas. Jūs esat Dvēseles, šajos ķermeņos, un jūsu ķermenis ir nevien jūsu transporta līdzeklis, bet arī jūsu Skolotājs. Esiet laipni pret to. Rūpējieties par to. Izturieties pret to tik mīloši un gādīgi, cik vien spējat. Uzklausiet tā vajadzības. Pārveidojiet to, ja vēlaties. Uztrenējiet lielākus muskuļus, vai tievāku vidukli, ja jums tā tīk, bet saprotiet, ka jūs esat kas daudz vairāk.
Jūs esat ne mazāk, kā Dieva Mīlestība un Gaisma, šinī brīnišķīgajā cilvēka ķermeņa formā ietvertā. Mūsu acīs jūs visi esat perfekti – tādi, kādi jūs esat! Katra grumbiņa, katra vaigu bedrīte, katrs vasarraibumiņš, katrs apaļums vai tievums, katrs sirmais matiņš, lielais deguns, šķībais zobs – tas viss jūsos ir perfekts! Vai gan jūs gribētu, lai daba visu laiku izskatās vienādi? Nepavisam nē. Meža vai okeāna skaistums slēpjas – tā lielajā dažādībā. Gluži tāpat ir arī ar cilvēku rasi. Tā ir jūsu dažādība, kas padara jūs visus tik īpašus, vērtīgus un skaistus. Jūsu ķermenis ir jums Skolotājs, tas ir Dvēseles izveidots, ar nolūku – paplašināties savā uztverē un apziņā. Iemīliet to, ko domājāt, ka nav iespējams mīlēt, un skatieties ne tikai uz to – kā savu ķermeni pārveidot, bet arī uz to – kā Mīlestībā savu apziņu transformēt.
Silītē ir jūsu ķermenis. Ziemsvētku gaisma – tā ir jūsu Dvēsele. Jūsu ķermenis ir eļļas lampiņa. Jūsu Dvēsele ir nemitīgi degoša liesmiņa. Ļaujiet, lai jūsu Gaisma pieņemas, vienkārši izsakot savu nodomu. ”Mīļais Dievs, šodien es vēlos piedzīvot savu Patieso Būtību.” Fokusējieties savā Sirdī. Sajūtiet Mīlestību sevī. Iedomājieties, ka jūs pats esat šī Mīlestība, šī Gaisma, parastā cilvēciskā formā ietvertā, mijiedarbojoties ar citiem cilvēkiem, kuri arī tādā pat veidā rada šo Gaismu … vienalga, zina viņi par to, vai nē.
Pacentieties šodien vienkārši paskatīties uz dzīvi šādā veidā, … ka ikviens, ieskaitot jūs pašus – ir brīnumaina Mīlestības Izpausme. Patiešām – jūs VISI tādi esat! Ziemsvētku Gaismu iedzīviniet un ieelpojiet sevī, un caur sevi! – jūs visi, ikviens no jums.
https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5583199