pirmdiena, 2014. gada 15. decembris

Dzīvot patiesi, no Sirds - Eņģeļi caur Ann Albers

Dzīvot patiesi, no Sirds …
06.12.2014 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com…  
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …


Valda neaprakstāma, ārkārtīgi dinamiska kārtība Visumā, dārgie. Visās lietās jūs tiekat atbalstīti. Dievs pazīst jūsu Sirdi, zina jūsu vēlēšanās, jūsu Sapņus, un tiecas ik brīdi piepildīt jūs ar Mīlestību, vadīt jūs ar Mīlestību, un sniegt jums katram to patīkamāko un Mīlošāko pieredzi šeit uz šīs Zemes.
Tādēļ ik brīdi ieskatieties savā Sirdī. It īpaši Ziemassvētku laikā, kad jūs visi kļūstat tik ļoti aizņemti – apstājieties laiku pa laikam, lai ieskatītos savā Sirdī, un pajautātu Sev: ”Vai tas ko daru, patiešām nāk no Sirds?” Vai šī iepirkšanās nāk no Sirds, vai tās patiešām ir Mīlestības Dāvanas? Vai šie cienasti, ko gatavoju, nāk no Sirds, vai tās patiešām ir Mīlestības Dāvanas? Vai svētku kartiņas es rakstu ar Mīlestību, vai tikai pienākuma pēc? Vai savu māju es rotāju ar Mīlestību? Un ja nē – kas būtu tas, ko jūsu Sirds patiešām vēlētos darīt? Lai jūs patiešām varētu svinēt Gaismas aizdegšanos un Mīlestības atdzimšanu tumsas vidū – ik brīdi pievienojiet arī savu Gaismu tur klāt. Mīliet to, ko jūs dariet, vai arī dariet kaut ko citu.
Dzīvojiet no Sirds šinī Ziemassvētku laikā, un pat ja jūs ”neko lielu” nebūsiet paveikuši – jūs to būsiet darījuši ar vislielāko Mīlestību. Dzīves noslēgumā jūs atminēsieties nevis to, cik daudz esat sasnieguši, bet gan to – cik daudz Mīlestības esat ielikuši, lai to sasniegtu. Parūpējieties, lai šie Ziemassvētki jums būtu patiešām īsti Mīlestības Svētki. Ļaujiet Dievišķās Labvēlības Dzirkstij iemirdzēties jūsu Sirdī un jūsu Gaismā … un jums atklāsies šo svētku patiesā burvība un īstais gars.
https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?sort=date&f_tid=5574006