pirmdiena, 2014. gada 29. decembris

Gaismas Skolotāja Gautama Budas 2014.gada 24.decembra vēstījums “Es atnācu noskaidrot jums situāciju, kas izveidojusies uz planētas”

ES ESMU Gautama Buda.
Es atnācu šajā dienā, lai pateiktu galveno, kas pašlaik var satraukt un darīt raizes daudziem mūsu uzticīgajiem skolniekiem.
Es atnācu noskaidrot jums situāciju, kas izveidojusies uz planētas.
Lai arī Karmas Valdes sanāksme rit pilnā sparā, vairs jau maz kas var ietekmēt tās iznākumu. Pēdējā laika fakti un notikumi ir pilnībā acīm redzami, lai pieņemtu to lēmumu, kas ir nobriedis un par ko es jūs neinformēšu.
Tomēr man ir jāpaziņo dažas atsevišķas lietas par situāciju un no šīm lietām izrietošo aktuālo nepieciešamību jūsu lēmumiem un darbībām.
Jūs varat paši bez jebkādas mūsu palīdzības izanalizēt situāciju uz planētas. Es domāju, ka diezin vai kāds no jums riskēs pieņemt, ka situācija mainās uz labu. Drīzāk gan otrādi …
Mēs to gaidījām un vienmēr brīdinājām jūs, ka situācija uz planētas ir ļoti smaga un ir vajadzīga visa jūsu uzticīgā kalpošana un visas jūsu titāniskās pūles, lai ne tikai vienkārši mainītu situāciju, bet mainītu tās plūdumu un ievirzītu labvēlīgā gultnē.
Mēs esam pielikuši maksimālās pūles situācijas stabilizēšanai uz planētas, ko es nevaru teikt par jums.
Pārāk smagi ir atzīt faktu, ka visas mūsu ieguldītās pūles, lai mūsu Mācība uzdīgtu pēc iespējas lielāka indivīdu daudzuma sirdīs, ir sastapušās ar nesapratnes un pretestības dzelzsbetona sienu, kas nāk no cilvēces kolektīvā neapzinātā.
Visuma un cilvēku sabiedrības attīstības cikliskums paredz attīstības ciklus un lejupslīdes ciklus. Atkarībā no tā, kā cilvēce ievēro Dievišķos likumus un savā vairākumā ir gatava atzīt Augstākā likuma virsvaldību savā dzīvē, kritiskajos cilvēces attīstības punktos var notikt globāls lūzums vai daļēja attīstības stabilitātes apturēšana.
Precīzāk izsakoties, mēs esam iegājuši ārējo apstākļu nelabvēlīgas norises joslā planētai Zeme.
Jūs zināt, un mēs daudzas reizes esam devuši šo Mācību, ka ārējās izpausmes precīzi atbilst Zemes cilvēces vairākuma vai kaut arī cilvēces kritiskās masas iekšējiem centieniem. Tāpēc mēs mēģinājām ar saviem vēstījumiem ietekmēt cilvēku sabiedrības progresīvākās daļas apziņu, lai ar apziņas pārmainīšanos ietekmētu situāciju uz planētas.
Mūsu pūles bija pastāvīgas, un jūs nevarat žēloties, ka mēs kaut vai vienu gadu būtu atstājuši jūs bez mūsu norādījumiem un mūsu vadības.
Mēs sniedzām sīkākās detaļas, kuras pieņemot par vadošajām, varēja viegli mainīt savu apziņu visīsākajos termiņos.
Mūsu Mācības došanas iespējas ir izsmēlušas sevi.
Tas nenozīmē, ka mēs pametīsim cilvēci un atstāsim to viņas pašas ziņā. Nē, protams, ka nē.
Bet mēs paturam tiesības mainīt mūsu dalības nosacījumus planētas Zeme evolūcijas procesu regulēšanā.
Mūs dalība palīdzības sniegšanā cilvēcei turpināsies. Bet tā būs pavisam cita veida palīdzība.
Lai cilvēces apziņa mainītos un mainītos atbilstoši Dievišķā evolūcijas likuma prasībām, pastāv divi galvenie ceļi: Dievišķās zinātnes pamatu mācīšanas ceļš ar Vārda došanas starpniecību un Dievišķās zinātnes pamatu mācīšanas ceļš ar karmas atgriešanas starpniecību par garām palaistajām iespējām un kļūdām.
Pirmais ceļš pašreizējā laikā ir izsmēlis sevi. Mēs nevaram vairāk tērēt Dievišķo enerģiju veltīgi, jo mūsu pūliņu augļu nav.
Tāpēc tuvākajā laikā mums būs jāpieiet Dievišķo Patiesību apjēgšanai no otras puses: caur ciešanām un zaudējumiem.
Vienmēr ir iespēja iet vieglāku ceļu. Bet šī iespēja ir atvērta tikai nedaudziem cilvēkiem, kas patiesi seko Senajai Mācībai un uz visiem laikiem ir saistījuši sevi ar Dievu.
Pārējai cilvēces daļai diemžēl jāsastopas ar karmas atgriešanu, ko tā pati ir radījusi Dievišķās enerģijas nepareizas izmantošanas ceļā.
Vai man vajag runāt par to, kādos veidos cilvēcei tiks atgriezta karma?
Es domāju, ka katrs no jums pats var apzināties šos veidus vai arī izlasīt par to mūsu iepriekšējos vēstījumos, ko mēs nemitīgi esam devuši jums pēdējo 10 gadu laikā.
Visu Mācību mēs esam rūpīgi pārbaudījuši, un jūs nevarat teikt, ka neesat saņēmuši to tik, cik tā ir pieejama jūsu saprašanai pašreizējā evolucionārās attīstības posmā.
Mēs nevaram vairs ilgāk dot to, pēc kā nav jūsu pieprasījuma.
Tāpēc tuvākajā laikā jūs varēsiet izdarīt ļoti daudzus atklājumus priekš sevis, ja pārlasīsiet mūsu vēstījumus caur to notikumu prizmu, kas norisināsies tuvākajā laikā.
Katrs cilvēks pats izdara savu izvēli. Katrs cilvēks pats saņem savas izvēles augļus. Tie no jums, kas ir izvēlējušies iluzoro pasauli un sajūsminājušies par tās velnišķīgo pievilcību, jūs paliksiet savā izvēlētajā pasaulē.
Tie no jums, kas nav padevušies iluzorās pasaules burvībai un izvēlējušies Dievišķo pasauli, turpinās savu evolūciju jaunā enerģētiskā līmenī.
Visu Mācību par izvēles laiku, par graudu atdalīšanas laiku no sēnalām, par galīgās kaujas laiku starp Gaismu un tumsu mēs esam devuši daudzas reizes.
Tagad ir pienācis laiks, kad jūsu izvēļu sekām jātiek izpaustām fiziskajā plānā.
Vienmēr sākumā izvēle tiek izdarīta domu un jūtu plānā, pēc tam izvēle nogulsnējas fiziskajā plānā.
Es šodien pateicu jums daudz vairāk nekā ir pieļaujams jūsu apziņai.
Mana šīsdienas saruna ir domāta palīdzībai tiem nedaudzajiem, kam šī palīdzība var tikt sniegta.
ES ESMU Gautama Buda.
 
Tatjana Mikušina, 2014
Tulkojusi Lauma Ērgle