trešdiena, 2014. gada 3. decembris

Akaši Hronikas par 2014.gada decembri. Dodieties uz priekšu un saglabājiet mieru.

Akaši Hronikas par 2014.gada decembri. Dodieties uz priekšu un saglabājiet mieru.
No krievu valodas tulkojusi Sandra Šņoriņa


Kādas enerģijas un notikumus mēs varam sagaidīt 2014.gada deecembrī?
Enerģija šajā mēnesī līdzinās zibenim. Tā kustās tik ātri, jūs varat to pat nesaskatīt/neieraudzīt. Jums var šķist, ka laiks skrien tik ātri, ka tikko kā kāds notikums ir sācies un šķiet, ka tas jau tūliņ beidzas.
Daudziem no jums mēneša beigās būs sajūta, ka mēnesis šķietami vēl nav pat sācies.
Šajā mēnesī ir ļoti svarīgi tiekties un virzīties uz priekšu, neatkarīgi no tā, kādas pārmaiņas notiek jūsu dzīvē.
Neturieties pie aizvainojumiem, neatlieciet neko uz vēlāku laiku, negaidiet kaut ko, kas jums līdzēs izprast jēgu. Pieņemiet lēmumus un virzieties uz priekšu, bet pēc tam – pieņemiet nākamo lēmumu un virzieties atkal tālāk uz priekšu. Ja jūtaties nepārliecināti, izmēģiniet kaut ko [jaunu] un pēc tam ar šo jauno pieredzi atrodiet jaunu ceļu.
Stratēģija – apstāties un gaidīt , ka tiks saņemta papildus informācija, - tā nedarbosies. Ja gaidīsiet, pasaule paies/aizies jums garām.
Lēmumi tiks pieņemti jūsu vietā, ja paši tos ātri nepieņemsiet. Tā vietā, lai trauktos uz priekšu pa galvu, pa kaklu, vienkārši ikvienā gadījumā pārliecinieties, ka esat spēruši soli uz priekšu - pārliecināti un graciozi.
Šajā mēnesī jums būs lietderīgi doties pa nelielu uzdevumu veikšanas ceļu, virzībā uz jūsu mērķi. Piemēram, atbildiet uz tālruņa zvaniem, kamēr stāvat rindā, jeb, gatavojat vakariņas, ieliekot kaut ko cepeškrāsnī, un - nodarbojieties ar citām lietām, - nevis vienkārši stāvat tām klāt un maisat  tās.
Mēģiniet atrast veidus, lai ieekonomētu laiku un darītu vairākas lietas vienlaicīgi. Tas jums palīdzēs arī būt godīgiem un nosacīti mierīgiem šajā mēnesī. Ja jūs jūtīsieties aizvainoti vai centīsieties piespiest cilvēkus “izrunāties no sirds”, jūs būsiet vīlušies  un sajutīsieties vientuļi.
Ja ātri virzīsieties uz priekšu, kopā ar pārmaiņām, tad šajā mēnesī patiesi var būt ļoti jautri, kā arī ļoti daudz var tikt paveikts. Viss notiks ļoti ātri un kā [vienlaicīga] vairāku nelielu uzdevumu risināšana/veikšana.
Vai ir kādas konkrētas darbības, kas palīdzēs mums labāk izmantot enerģiju 2014.gada decembrī?
Šajā mēnesī koncentrējieties uz komunikāciju. Centieties komunicēt, ja vien jūs un otrs cilvēks esiet gatavi komunikācijai, jebādu lietu apspriešanai un lēmumu pieņemšanai. Negaidiet ideālo vietu, negaidiet noteikto laiku un negaidiet brīvu brīdi, lai uzsāktu sarunu.
Ja domājat par kādu un jums ir iespēja ar viņu sazināties, dariet to uzreiz. Ja jums kaut kas ienāk prātā, dalieties tajā uzreiz. Ja jums rodas jautājumi, vienkārši ejiet uz priekšu un jautājiet.  Būs lietderīgi saskarsmē virzīties uz priekšu pamazām, lai neradītu neizpratni/pārpratumus.
Ja ir kāds ar kuru ir grūti komunicēt, mēģiniet definēt [savu] vēlmi komunicēt, bet pēc tam dodiet viņam/viņai laiku padomāt par to. Lai viņi nāk pie jums tad, kad būs tam gatavi. Tieši tāpat arī jums būs nepieciešams kāds brīdis, lai apdomātos, bet pēc tam atgrieztos pie viņiem. Nenogaidiet pārāk ilgi, lai varētu pateikt visu.
Daudz kas no tā,kas notiks šajā mēnesī, ietvers to, kam bija jātiek pateiktam, un tad jums abiem ir jānoskaņojas un pēc tam atkal jārīkojas. Tas līdzinās zibens spērienam, kad īsa saruna maina/izgaismo visu uz mirkli, un jūs ieraugat lietas citādi/pa jaunam/jaunā veidā.
Vienkārši komunicējiet īsu brīdi, bet pēc tam gaidiet, kas notiks tālāk, tā vietā, lai ilgi un gari runātos neskaitāmas reizes. Vēlāk jums būs iespēja dziļi savienoties ar cilvēkiem. Šajā mēnesī tam vienkārši neatliks laika. Enerģija to neatbalsta.
Enerģija šajā mēnesī ir tāda kā slidena – kolīdz  jūs kaut ko uzsākat, tas slīdēs jums ārā no rokām. Kolīdz jūs uzsāksiet kādu projektu, parādīsies sajūta, ka esat iestrēdzis vai, ka projekts jau ir pabeigts. Tiklīdz jūs uzsāksiet sarunu, viens no jums kļūs izklaidīgs/ viena no jums uzmanība būs novērsta.
Šajā mēnesī necentieties visu kontrolēt.
Dariet to,ko spējat paveikt kā nākamo soli, bet neraizējieties par to, lai sevi noskaņotu nākamo stadiju iziešanai. Jūs tik daudz uzzināsiet pa ceļam, ka vēlāk spēsiet atrast daudz efektīvākus darbības veidus.
Ticiet,ka jaunas idejas un resursi atnāks pa ceļam, ja vien jūs vislabākajā veidā,darāt to, kas šajā brīdī atrodas jūsu priekšā.
No kā būtu lietderīgi izvairīties 2014.gada decembrī?
Papildus aizvainojumu un gaidu atstāšanai aiz muguras, būs lietderīgi pārstāt aizstāvēt sevi un/vai savas rīcības sekas. Ja jums ir jāatvainojas – lūdziet piedošanu patiesi un ātri. Netērējiet daudz laika tam, lai skaidrotu, ko un kāpēc jūs esiet darījuši.
Nelūdziet cilvēkiem nedz to, lai viņi jūs saprastu, nedz, lai piedotu jums. Nelūdziet viņus rīkoties tā, lai jūs justos labāk attiecībā uz savu kļūdu. Tā vietā – patiesi atvainojieties un dodieties tālāk.
To būs grūtāk organizēt [vairākiem] cilvēkiem strādājot kopā [vienuviet]. Ja jums ir jāstrādā vienā telpā, centieries rīkoties tā, neraugoties uz domstarpībām, bet neapstājieties, lai panāktu saskaņotu vienošanos. Jūs atklāsiet, ka vieglāk būs panākt vienošanos janvārī, bet decembrī šķitīs, ka visi virzās dažādos virzienos.
Tas nedaudz līdzināsies ejām skudru pūznī. Jūs pamanīsiet dažādos virzienos ejošus cilvēkus, kuri pusceļā atkal un atkal maina virzienu. Ja jūs apstāsieties un mēģināsiet sameklēt kādu, kurš pacenstos saprast jūs vai arī cerat, ka kāds grib jums piedot vai atļaut to darīt jums, tad jūs vienkārši lieki tērēsiet savu laiku. Cilvēki ap jums bieži mainīs savas domas – tā, ka, ja arī jūs panāksiet īslaicīgu vienošanos, tad visticamāk to drīzumā nāksies pārskatīt.
Jums vislabākais variants būs doties uz priekšu mierīgi un pārliecinoši/ar pārliecību. Protams, atvainosieties, ja būsiet pieļāvuši kļūdu, un paskaidrosiet, bet tikai tad, ja kāds lūgs paskaidrot, taču pārāk neceriet uz izpratni un piedošanu šajā mēnesī.
Vai ir vēl kaut kas, ko Glabātāji vēlas mums pateikt par 2014.gada decembri?
Enerģija šajā mēnesī kustās/virzās ļoti ātri, īpaši tāpēc, ka daudzas ļoti sarežģītas un dziļas cilvēces problēmas ir iznākušas virspusē.
Daudziem cilvēkiem šajā laikā izpaudīsies dziļas emocionālas problēmas un, ja jūs piestāset un virzīsieties uz priekšu lēnām, tad daudzi no jums iestrēgs šajā posmā/etapā uz ilgu laiku, un paies gadi iekams viņi atkal sāks virzīties uz priekšu.
Enerģija šajā mēnesī kustās ātri – pacentieties noturēties virspusē, lai neiekristu modelos/šablonos, kuros iestrēgtu un tiktu restartēti.
Šajā mēnesī izdariet visu iespējamo, lai izbaudītu enerģiju, kas virzās tik ātri. Dariet visu iespējamo, lai izbaudītu brīvību, kas izpaužas, kad jūs esiet spējīgi kaut ko izdarīt ātri un tad doties tālāk, bet neapstājoties un negaidot, lai/kamēr visi jūs panāk.
Daži no jums atklās, ka tas sniedz atvieglojuma un atbrīvotības sajūtu. Uzdevums būs tajā, lai atrastu veidu kā ātri virzīties uz priekšu pa šo ceļu, [vienlaikus] paliekot atklātiem, mierīgiem, labestīgiem un ar atvērtu sirdi.
Tas ir lielisks veids, kā novākt no ceļa visu to,kas jums traucē realizēties/izpausties un virzīties uz priekšu. Decembris – ir labākais laiks, lai tiktu vaļā no pretestības un ierobežojumiem un, lai uzsāktu jaunu un brīvības piepildītu dzīvi!
Jums nav jābūt skarbiem vai cietsirdīgiem. Jūs esiet radīti/aicināti būt maigiem, mīlošiem un vienlaikus plūst uz priekšu kā skaidrai un ātrai straumei. Tas būs izaicinājums jums isiem šajā mēnesī. Kā jūs varat ātri izmantot/pielietot labestību? Kā jūs varat izdarīt kaut ko patīkamu un piepildīt kādu sirdi burtiski acumirklī, ar vienu žestu vai ar pāris vārdiem?
Mēģiniet būt efektīvāki tajā, kā jūs izstarojat Mīlestību, un jūs atklāsiet, ka šajā mēnesī viss notiek lieliski.
Avots: akashictransformations.net

Mīļie
Šis solās būt viens visai savdabīgs mēnesis. Kaut kur zemapziņas vai tieši pretēji - Virsapziņas dzīlēs ir sajūta, ka notiek būtiskas lietas.
Lasiet un uzņemiet - Patiesā Mīlestībā!
Sandra