ceturtdiena, 2014. gada 18. decembris

neatrisinātas lietas


Ja nevaram tikt no kāda cilvēka vaļā, tad jāvirza domas, lai atrisinās karmiskie mezgli ar šo cilvēku, lai atrisinās visas saistības un mēs kļūstam brīvi.
 Ja nevaram ko pārdot vai nopirkt, tad lai iet uz risinājumu.
 Ja nevaram ko saprast, tad lai nāk atbilde uz jautājumu.
 Ja nesaprotam, kas notiek - tad lai izgaismojās tas, kas notiek un tā jebkurā situācijā.


 https://www.facebook.com/harmonijasavots/photos/a.646993888755268.1073741828.646520855469238/674904979297492/?type=1&theater


Harmonijas Avots

Mums visiem ir kādas problēmas, neatrisinātas lietas, nesaprastas situācijas.
Bieži vien šķiet, ka nav kam paprasīt padomu, ka nav variantu - kā atrisināt to, kas sasāpējis. Vieglāk varbūt ir ar ikdienišķām lietām, taču grūtāk ar visādām karmiskām situācijām, kuras tā vien šķiet, ka iet pa apli un nekad nebeidzās. Daudzas situācijas šķiet bez izejas un nenāk prātā nekas tāds, caur ko varētu to visu atrisināt.

Taču patiesībā viss ir daudz vieglāk kā izskatās. Viss ģeniālais ir vienkāršāks par vienkāršu – protams, ir jāapzinās, ka mēs paši radām savu dzīvi par visiem simts procentiem un jāpieiet nedaudz radoši. Tā teikt, jāpieslēdz radošā domāšana. Pa lielam, vienīgais, ko mēs katrā situācijā gribam - ir risinājums un rezultāts.
Nu tad jāvirza visas domas uz risinājumu.

Ja nevaram tikt no kāda cilvēka vaļā, tad jāvirza domas, lai atrisinās karmiskie mezgli ar šo cilvēku, lai atrisinās visas saistības un mēs kļūstam brīvi.
 Ja nevaram ko pārdot vai nopirkt, tad lai iet uz risinājumu.
 Ja nevaram ko saprast, tad lai nāk atbilde uz jautājumu.
 Ja nesaprotam, kas notiek - tad lai izgaismojās tas, kas notiek un tā jebkurā situācijā.

Jāatrod tie maģiskie vārdi, kas ved mūs pie tā, ko vēlamies un jāliek tie lietā. Ja uzķeram šo, tad principā paši varam tikt galā ar jebkuru situāciju, jo mēs nekad neesam vieni, mēs esam Visumā ka minimums kopā ar saviem Eņģeļiem un Garu. Un viņi dzird katru mūsu izteikto vārdu un nodomāto domu.

 Jāapzinās, ka esam radītāji un ka katrā situācijā varam uzņemties atbildību un virzīt to uz risinājumu, nevis cepties un pārdzīvot par to - kāpēc tas tā. Nav tādu situāciju, kuras nevar atrisināt šādā veidā. Jādod tikai komanda - lai nāk skaidrība, lai nāk rezultāts, lai iet uz risinājumu un Visums mūs sāks vest aiz rociņas pa to ceļu, pa kuru viss atrisināsies. Un mēs nonāksim vietā vai pie cilvēkiem, caur kuriem atnāks risinājums, iespējams - kāds tramvajā vai stacijas laukumā izteiks atslēgas frāzi un tas nāks kā ar āmuru pa pieri. Un mēs tik varēsim nodomāt, kā es ātrāk par to neiedomājos, tas taču ir tik elementāri.
 Taču bieži vien ir par maz ar to, ka tikai nodomājam, vai par maz, ka nodomājam to vienreiz un neveicam nekādu darbību. Tāpēc svarīgi būtu izdarīt kaut ko ar domu, ka caur šo procesu mēs izkustinām šo situāciju un virzām to uz risinājumu.


 Mēs bieži vien spēlējam galda spēles ar kādu konkrētu domu. Piemēram - spēli labirints un pati spēle jau sāk teikt priekšā - kas un kā. Citreiz pirmā partija neiet un arī otrā neiet, taču tad jau aiziet vieglāk un ir skaidrs, ka situācija sākusi risināties.

 Citreiz spēlējam Ķīniešu spēli Mohjong ar domu, lai atrisinās un dodam nosacījumus, pie kādiem spēle ir jāizspēlē, lai būtu atrisināts. Un pati spēles gaita jau rāda, kas un kā notiek un, iespējams, notiks.

 To pašu rezultātu varam panākt tīrot māju, mazgājot traukus vai darot pilnīgi jeb ko citu ar konkrētu domu.

 Mēs parasti cenšamies konkrēto darbību atrast daudz maz atbilstošu situācijai. Piemēram - ja no kaut kā jāatbrīvojas, tad tīram māju. Ja kaut kas jāsaprot, tad iededzam sveci ar domu, lai izgaismojās konkrētais jautājums, utt..

Šīs darbības sauc par rituāliem. Rituāls var būt jeb kas, kas tiek darīts fiziskā plānā ar konkrētu domu.
 Tieši šī pati metode labi palīdz radīšanas procesos. Darām kaut vai to, kas nepatīk, taču darām ar domu, lai top tas, kas patīk un darbs jau būs daudz interesantāks.


Mēs citreiz, lai dzīvē nonāktu jaunā posmā, pie jaunām situācijām vai lietām, kaut kur dodoties ieliekam procesā domu - ka braucot tur, aizbraucam uz savu jauno dzīvi un tad brauciens kļūst krietni interesantāks, jo tas jau atspoguļo to ceļu, pa kādu dodamies pie vēlamā rezultāta un visi notikumi pa ceļam atspoguļo to - kā nonāksim pie šī vēlamā rezultāta.

 Ja uzķeram šo visu, tad varam radīt savu dzīvi bez algota spaidu darba vai bez grūtas piepūles.
Vienkārši - visu darām ar konkrētu domu - vai tā būtu rīta kafijas dzeršana, vai iešana dušā. Viss ir darbība un katrai darbībai varam ielikt domu, pie kā šī darbība mūs ved un tad tikai atliek apbruņoties ar modrību, lai nepalaistu garām atbildi un ar pacietību, jo iespējams, paies pāris dienas, kamēr situācija izkustēsies.

Vienu varu apgalvot - tas strādā par visiem simts, tāpēc iesakām nevis domāt un cepties, bet virzīt visu uz risinājumu, neatkarīgi ne no kā.