trešdiena, 2014. gada 3. decembris

NULLES PUNKTS


 
http://www.olmat-69.com/news/nulevaya-to…
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa


Ir saņemta informācija, ka liels skaits garīgu cilvēku nonāk pie patiesas šajā tagad brīdī notiekošo pārmaiņu izpratnes, tomēr vēl nav pilnībā nojaukuši savu personības matricu.
Viņi vēl ir iepriekšējās, dualitātē balstītās, apziņas matricas pārņemti un vēl nav atbrīvojušies no prāta valgiem un no matricas radītajiem priekšstatiem, un [tagad] ir sevišķi liela vajadzība pēc viņu atmošanās un apzināšanās, vajadzība pēc tiem [tādiem], kuri ir atmodušies sevis zināšanā/pazīšanā un kuri ir spējīgi modināt citus.
Burtiski… tagad ir ārkārtīga nepieciešamība pēc īstiem atmošanās un cilvēka personības matricas nojaukšanas speciālistiem.
Tagad augšāmceļošamies apziņas jau ir izvestas telpiskā/dimensionālā stāvoklī. Notiek cilvēku nostiprināšanās viņu nulles punktos.
Nulles punkts – ir patiess apziņas stāvoklis, kurš ietvert sevī to, kas ir, un nav atkarīgs ne no kā, ir pilnībā sevi zinošs un brīvs.
Augšāmceļošamies apziņas jau atrodas/jau ir šajā apziņas stāvoklī, taču neapzinās sevi, būdamas vēl joprojām spēcīgā prāta un agrāko tajā esošo koncepciju radīto pārliecību/priekšstatu ietekmē. Tās atrodas savas personības matricas ietekmē.
Aizvien vairāk ir to, kuri saprot, ka notiek dabiska vienas pasaules kārtības programmas nomaiņa pret citu un, ka šeit nepalīdzēs nekādi centieni, ne garīgās ciešanas un meklējumi. Ir vienkārši jābūt miera stāvoklī un jāvēro notiekošais.
Kāpēc tagad, atrodoties šajā punktā, ir jābūt apzinātam!?

Gluži kā svaru kausos - piepildīsies tas kauss, kurā atrodas apziņas, kas ir iepaziņušas savu brīvību un savu telpisko stāvokli, kurām vairs nav vajadzīgi nekādi pamudinājumi, lai vienkārši tās spētu būt pašas, un šis kauss ņems pārsvaru pār uz ego varas balstītās pasaules kārtības kausu.
Zeme ir izgājusi nulles punktu. Nostiprinoties aizvien lielākam procentam šajā stāvoklī apzināti esošo, notiks patreizējās pasaules paradigmas magnētiskā pārbīde, automātiska visu iepriekšējo Zemes matricu programmu nolīdzināšana līdz nullei. Mainīsies Zemes telpiskā apziņa. Sāks notikt ātras un plūstošas izmaiņas – klimata, sabiedrības sociālās iekārtas, Zemes telpiskās enerģijas uzpildes jomās.
Tagad ir vajadzīgi tie, kuri cilvēkus atmodinās šajā apzinātībā. Viss jau ir aiz muguras un tikai pierastā doma/pierastais domāšanas veids tura aizgājušo laiku un enerģiju verdzībā.
Atmodinās tajā ziņā, ka tas notiek viegli un bez piepūles, ka tas notiek BRĪNUMAINĀ veidā, ar ikvienu cilvēku.
Cilvēku nepielūdzami velk uz savas brīvības un bezgalības apzināšanos un viņš iet, taču šaubas un vecie priekšstati, kā enkuri skrāpējas un velkas viņam nopakaļ, ķeroties aiz izskalotiem kokiem un zemes [zemisķā] kukuržņiem.
Un tāpēc viņam tagad ir tik grūti, jo - ir jānomet savi enkuri un jāapstājas, un tas tad arī ir nulles punkts, un viss pats no sevis ieies cilvēkā. Šis miera punkts ātri paplašinās apziņu sevis patiesumā un bezgalībā.


Mīļie,
Šāds neliels, bet, manuprāt, daudzu dzīvēs notiekošo atspoguļojošs vēstījums trāpījās manā ceļā. 
Nulles punkts - kad vecais ir nojaukts līdz pamatiem, bet vietā vēl nekā nav, varbūt vienīgi atskaitot pilnīgu nespēju būt tā, kā ir būts līdz šim. 
Pazīstamas sajūtas, vai ne?
Lasiet un uzņemiet - Patiesā Mīlestībā
Sandra