ceturtdiena, 2014. gada 20. marts

Šodien saulgrieži (plkst 18:57)!! By Andis Geste

By Andis Geste


Šodien saulgrieži (plkst 18:57)!! Sākas pavasaris un astroloģiskais Jaunais Gads! Tā kā Laimīgu Jauno astro-gadu, līdzpilsoņi!

Un ir nereāls prieks par to, ka pavasaris/jaunais astro-gads sākas ar vnk brīnišķīgiem aspektiem. Saule ieiet Aunos, savā stihijā. Gavilējiet tauta! Saules svētki. Tagad arī prāts atgriežas ierastajā režīmā. Ir bijis vnk lielisks Zivju laiks. Tas bija kā viens brangs vilnis, kas nomazgāja visu slēpto un lieko. Un ļoti labi! Paldies lieliskajām Zivīm par šo laiku. Tik izteiksmīgu Zivju laiku sen nebiju piedzīvojis. Tagad sākas ārkārtīgi aktīvs un rosīgs laiks. Aunu laiks.

Mēs grausim un būvēsim. Dziedāsim un baudīsim pavasari. Debesjuma spekti uz saulgriežiem tiešām ir lieliski. Jupiters veido lieliskus aspektus ar Saturnu, Neptūnu un Merkuru. Un tas vieš vienu priecīgu aizdomu, ka viss, ko mēs Zivju laikā sagrāvām/sabūvējām, nesīs labus rezultātus ilgtermiņā. Un tagad ir veiksmes laiks, kuru nu nekādi nevajadzētu palaist garām. Aprīlī mierīgu dzīvi negaidiet. Un tas ir labi!

Veiksmes laikam ir viena iezīme. Tas manifestē/materializē to, kas izdomāts/iecerēts. Te nu ir tiešām jāpiedomā pie tā, ko domā. Un tā kā Auni nav no lēnajiem/biklajiem, tad šīs domas manifestēsies aplam ātri. Un tas ir stāsts par savu psihisko un arī fizisko higiēnu. Tieši tādēļ, ka ir šis lietu augšanas/vairošanās/dzimšanas laiks, cilvēki tajā ir intuitīvi meklējuši savas dzīves lielās iespējas.

Aprīlis būs spēka, agresijas un veiksmes mēnesis. Un ak vai mūsu mazo nabadziņu sindromam. Neko darīt - nāksies tapt veselīgiem, veiksmīgiem, lieliem un uzvarošiem. Un samērā dzīvi apliecinošiem.

 ....................................
12.-13. aprīlī būs fantastiskas agresijas un vitalitātes dienas. Tajās dienās varēs skriet maratonus un celt supersmagas štangas. Tad nu lūk tiem, kam ir vajadzība, šajās dienās es rīkošu Dzimšanas pieredzes semināru (12.-13. aprīlī). Dzimšanas grupā mēs ar īpašām tehnikām atjaunosim reālās sajūtas, kas bija mūsu dzimšanas brīdī un sakoncentrēsim dzimšanas enerģiju.

Dzimšanas enerģija ir nedefinēta, no tās var praktiski izveidot visu iespējamo un vēlamo. Dzimšanas pieredzes grupas ir pārdzimšana jaunā statusā, ar jaunu dzīves enerģiju. Ja jums ir vajadzīgs "Jauns Uzrāviens" vai pārdzimšana, laipni lūgti, tā būs īstā vieta, kur to dabūt.

Seminārs notiks 12.-13. aprīlī, sestdien/svētdien no 12oo līdz 18oo, Miera 19-23, maksa 85,- eiro par abām dienām. Grupu vadīšu es un man ir 350+ psihoterapijas grupu pieredze.

Pavasaris ir labākais laiks dzimšanai/pārdzimšanai. Iepriekšējo psiholoģisko grupu vai terapijas pieredze nav vajadzīga. Sīkāku informāciju nosūtīšu tiem, kas pieteiksies. Pieteikties var šeit feisbukā.
 ........................................
Jauns Spoguļošanas cikls sākas nākamajā vīkendā!!! Uzņemt varam 8 cilvēkus (2x4), jo mums divas grupas "izlaižas". Vēl ir kāda brīva vieta. Spoguļošanas semināra jautājumos, lūdzu, sazinieties ar Janita Andersone.



 Visiem laimīgi, veiksmīgi un priecīgi! :)
https://www.facebook.com/andis.geste