otrdiena, 2014. gada 11. marts

Jauns pavasars - jauns sākums // Meditācijas nodarbības ar 2014.gada 20.martu, Rīgā


Sākot no 20.marta/ līdz 24.aprīlim (2014)  Rīgā
iespējams piedalīties  sirds meditācijas nodarbību kursā 
nodarbības secīgi notiks pirmdienu un ceturtdienu vakaros no pl.18.30 līdz 21.00;
kas ir koncentrācija, meditācija un Joga; kas ir sirds ceļš garīgā pašpilnveidē; kā sasaistās iekšējais darbs un ārējais darbs; kā veidot drošu koncentrācijas /meditācijas Jogas praksi individuāli un grupā; dažādi koncentrācijas un meditācijas vingrinājumi ar mērķi attīstīt nozīmīgākās tikumiskās sirds īpašības.


Nodarbības gan iesācējiem, gan tiem, kuri vēlās attīstīt iemaņas un meklē ceļu vai skolotāju; to saturs pieskaņojas tam, ko jautā dalībnieki un kā rit viņu prakse;  nodarbības izkārtotas secīgi, tāpēc ieteicams apmeklēt regulāri un  atlicināt laiku, lai pakāpeniski praktizēties mājās; tas palīdzēs iemaņu apguvē; lai gan nodarbībās mēs nepraktizēsim fiziskās āsanas/vingrinājumus, katram gadījumam paņemat līdz dzeramo ūdeni un noteikti maiņas apavus.

Saskaņā ar  seno garīgo tradīciju maksa par nodarbībām netiek pieprasīta; ir iespēja ziedot pasākumam, taču tas katra paša ziņā, nav kāda prasība;
Pieteikšanās līdz  19. marta pl 18.00  vai  kamēr būs vietas;  pieteikties var rakstot uz manu profilu - pietiks,ja ierakstīsit  vārdu un kontakttālruņa numuru, kur  19.marta pēcpusdienā/ vakarā  varu sūtīt sms, lai dotu ziņu par konkrēto norises vietu, parasti atrodu kaut ko Vecrīgas tuvumā;   ( 19.martā  var pieteikties arī ar sms uz 29697059)

Nodarbības vadīs ziņas ievietotājs Valdis Svirskis, garīgo prakšu pētnieks, filosofs, pasniedzējs ar 19 gadu pieredzi meditācijas jogā un viņa draugi/kolēģi meditācijas prakses jomā.
nodarbības balstās meditācijas skolotāja Šri Činmoja  jogas pieredzē - latviski ir publicētas viņa grāmatas "Prieka spārni" un "Laimes pavedieni"

http://www.srichinmoy.org
http://www.radiosrichinmoy.org/
http://www.meditationworkshop.org/
http://self-discovery.ru/