otrdiena, 2014. gada 11. marts

Ilarions 9.-16.marts

Viedas Meistars Ilarions

9.-16.marts/2014

Mīļie!
Patlaban uz planētas notiek daudzas pārmaiņas. Laika apstākļi rāda dažādas anomālijas vietās, kurās parasti tie ir stabili. Tiek attīrīti un atjaunoti pasaules ūdeņi- ar to nodarbojas cilvēki, kuru mērķis ir piešķirt ūdenim enerģiju un palīdzēt ūdens elementāļiem. Daudzas zemes pieredz nebijušu sausumu, un tas sagādā raizes šo zemju iedzīvotājiem. Citur atkal līst tādi lieti, kas rada plūdus. Pasaules dabas dzīve pieredz apjukumu un dezorientāciju un daudzas sugas instinktīvi maina atrašanās/dzīves vietas pārceļoties uz vietām, no kurām sajūt tiem atbilstošo enerģētisko pulsāciju.

Cilvēki saņem enerģiju lejupielādes un gaisma, ienākdama to enerģētiskajos laukos, uzsāk pārmaiņas viņu darbības sistēmās. Ik dienas, izplatoties atmosfērā jaunai informācijai, paaugstinās arī cilvēces apziņa. Katra diena nes jaunas atklāsmes, kas gan satriec, gan pārsteidz pasaules iedzīvotājus. Cilvēku enerģētiskie lauki, uzņemot aizvien jaunas informācijas milzīgos apjomus, pakļauti pārpildītībai un tāpēc parādās vajadzība pēc atpūtas un relaksācijas. Tāpat vajadzīga pielāgošanās paaugstinātajiem enerģiju līmeņiem un ikdienas rutīnas vienkāršošanai. Daudziem cilvēkiem tieši miegainība visas dienas garumā ir šīs pielāgošanās procesa izpausme.

Pasaules iedzīvotāji šobrīd iziet cauri daudziem personīgas dabas pārdzīvojumiem un notikumiem, kā nekad agrāk tiek pārbaudīta viņu ticība cilvēcei un savām spējām. Tās ir atmodas enerģijas, un tās nes lielāku sapratni par to, ka akla ticība un paļāvība uz pārvaldes aparātu vairs neattaisno gaidīto. Cilvēki- katrs savā pasaules malā- uzņemas atbildību par notikumiem savā zemē un pieprasa pārmaiņas vajadzīgajās dzīves jomās, un daudz uzstājīgāk vēršas pie saviem izvēlētajiem pārstāvjiem. Tie, kuri ļaunprātīgi izmantojuši varu, tiek atstādināti no pozīcijām un amatiem, un daudzas valdības sistēmas tiek uzlabotas un tuvinātas godīgumam un taisnīgumam.

Cilvēki tiek aicināti būt vislielākajā savienojumā ar sevi, darot labo visu augstākajam labumam. Atcerieties savu iekšējo labestību, kas mīt katrā sirdī, un ticiet par spīti ārējām ietekmēm, kas cenšas dažādos veidos apdraudēt apziņu. Katra darbība, izvēle un lēmums ar vislabākajiem nodomiem tiek pieņemts savstarpējā sadarbībā ar Radītāju. Dariet to, ko sajūtat kā labu, tas notur savienojumā ar garīgajām izjūtām par virzienu un savienojumu ar Dievišķo plānu neatkarīgi no pieredzētā iznākuma. Dariet to, kas jums šķiet pareizs- tas ir tieši tas, kas tiek prasīts no ikviena.

Paliekat stipri savā patiesībā un saplūsmē, sūtiet citiem mīlestību un piedošanu, bez cenšanās tos piespiest vai mainīt. Tā radīsiet ceļu uz saskaņu un tālāku kopējo virzību visiem. Svarīgi atcerēties mīlestību, jo tā ir pamatā visām situācijām, kas pārbauda garu, taisnīgumu, godīgumu un pieņemtos lēmumus. Ticiet, ka savienojums ar jūsu būtības augstākiem aspektiem valda visos laikos- gan vieglajos, gan grūtajos brīžos.

Līdz nākamajai nedēļai...
ES ESMU Ilarions

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included.
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante