piektdiena, 2014. gada 7. marts

Kas ir karma?


Agnese....no gr.''Cilvēks uz gaismas vilņa''

Kas ir karma?
 Debesis atbild....Karma ir cilvēka domu,vēlmju,rīcības enerģija,kas pŗvēršoties rada situāciju jeb darbības lauku.Tā izpaužas kā darbība Karma ir tavas akumulētās enerģijas radīta darbība,karma ir tavas enerģijas izpaudums.


 No mūsu pārdzīvojumiem,no mūsu attieksmes,no mūsu secinājumiem.
 Karmas likums nosaka to,ka tu,piedzīvosi to,ko radi.
 Nedrīkst aizmirst to,ka cilvēks dzīvē izpaužas ne tikai tas,ko viņš rada darbojoties,bet tas,kam viņš tic.
 Piem.cilvēks,kas rada prieku sev apkārt,tomēr tic,ka pasaulē viņš pats nav pelnījis to saņemt,- un viņš to nesaņems.Jo manisfistēsies tas,kas ir viņa ticība un viņa domas.kaut kur tas prieks būs,pat netālu no šā cilvēka,bet viņš gluži kā caur sienu nevarēs to aizsniegt.


 Mainoties cilvēka attieksmei,pasaules uzskatam,domām par sevi un par visu,kas apkārt,mainās arī viņa karma.Tā kā karmu radām paši,tad paši mēs varam arī mainīt.tāpēc karma nav fatāla.
 Karma fatāla ir tikai tam,kurš tai tic''


 karmas mezgli  vispār nerastos,ja cilvēks sekotu sirdsbalsij.tā,kā daudzi jau sen neseko savai sirdsbalsij,bet noteikumiem,viņi nodara pāri paši sev,viņi sāk gribēt to,ko patiesībā negrib,un veidojas sapītas,samezglotas attiecības visās jomās ar darbu,ar pasauli.

 ja mēs paši sev esam daudz ko aizlieguši it kā garīgās attīstības vārdā vai tāpēc,ka bargais Dievs to prasa,tad gribam,lai to novērtē.Tāpēc mēs esam sapīti ar cilvēkiem,kas no mums pieprasījuši,lai mēs rīkotos ne-saskaņā ar savu sirdsapziņu,un tajā pašā laikā viņi to nenovērtē un nepasaka mums paldies.Dievišķās realitātes likumi liecina,ka viņi to nekad arī nenovērtēs,jop nerīkojas mīlestības vadīti.
 6.sarunas fragments.