otrdiena, 2014. gada 18. marts

Datumi un darba cikli / marts

Datumi un darba cikli / marts
Izmaiņas martā atbilstoši Dievišķajam plānam.

1. Tiks nolaistas atbrīvošanās, atjaunotnes, apmazgāšanās enerģijas, no visa vecā, novecojušā un nevajadzīgā, no visa tā, kas mums ir nedabīgs, uzspiests.

2.Uz Zemi nāk speciālas enerģijas, lai paceltu tos negatīva slāņus, kurus nepieciešams pārstrādāt, lai Māte Zeme un visas būtnes, kas vēlas attīrīties, varētu uzsākt jaunu attīstības posmu.

3. Dvēseļu un siržu atbrīvošana no ķēdēm un visa tā, kas apspiež to patieso Dievišķo gaismu un patieso Dievišķo izpausmi.

4. Tāpat uz atsevišķiem reģioniem tiks virzītas enerģijas, lai paceltu vibrāciju frekvenci, kas nodrošinās paātrinātu pārapzināšanos, Mātes Zemes un cilvēku attīrīšanas no visa negatīva un nevajadzīgā. Tāpat notiks Dievišķākas pārveidošanas un pārveides tur, kur tas būs nepieciešams. Tiks izlīdzinātas Zemes struktūras.

5. Svarīgi šo periodu maksimāli izmantot labumam, lai nostiprinātu sevi kā patiesu Dievišķu radījumu, lai atvērtu savu patieso Dievišķo Būtību, savu patieso sūtību un nostātos uz sava patiesā Dievišķā ceļa.

15-16. marts-  Laba darīšanas, laba radīšanas, labklājības, labo nodomu, savas patiesās būtības atdzimšanas dienas.

 Palūgt sazemēties ar Māti Zemi un atjaunot saikni ar viņu, saņemt no tās enerģijas, ko Viņa dod un novirzīt cilvēkiem. Šajās dienās svarīgi būt vienotai būtnei un laižot caur sevi nosauktās enerģijas, piepildīt savu māju, radīt mājīgumu, pamatu jaunai dzīvei.

Šis ir laiks, lai no jauna atdzimtu patiesi Dievišķais- Ticība, Cerība, Mīlestība, Patiesība, Prieks. Atdzims patiesa draudzība un Jūtas, Maigums, Patiesums. Atmiņa attīrīsies no visa nevajadzīgā un tajā tiks atsauktas situācijas priekš pārapzināšanās. Vajag atvadīties no visa vecā un izteikt pateicību cilvēkiem un situācijām, atlaist piesaistes un tos, kurus vēl turam. Palūgt nomainīt veco pret jauno, pret to, kas ies Labumā. Notiks smalko ķermeņu reģenerācija un atjaunotne. Notiks Sirds dziedināšana un piepildīšana ar gaismu, kas nāks no Būtnes iekšienes, Dievišķām dziedināšanas enerģijām. Piepildieties ar šīm enerģijām un dariet Labu un Labumu, to, kas priecēs Jūs un Jūsu tuvākos!
 

17,18,19,20. marts- Dievišķās darbības, padziļinātu apzināšanos un atklāsmju laiks. Laiks, kad savas vietas ieņems Dievišķie pirmsākumi. Labklājība.

 Negatīvo enerģiju transformēšanas un pārveidošanas dienas. Lai palīdzētu Zemes cilvēkiem, var izmantot violeto un zelta starus. Tas ir laiks, kad kājās pieceļas Gari un Būtnes, kas vēl joprojām stāv uz ceļiem. Nāks palīdzība Dzimtām, tiks paceltas un risinātas tūkstošgažu vecas problēmas. Tiks dotas padziļinātas apzināšanās attiecībā pret sevi, savu dzīvi un ģimeni. Pašā saknē mainīsies attiecības tur, kur tās nav pareizas pret saviem tuviniekiem, dzimtām. Nāks palīdzība un atbalsts, Dievišķo pāru un savienību samierināšanai un savienošanai. Nāks enerģijas Būtņu un Siržu atvēršanai. Īpašu vērību vajag pievērst savas Sirds stāvoklim. Pārapzināt dzīves vērtības pašreizējā momentā, plānot un realizēt Patieso realitāti kopā ar savu Dievišķo komandu, Tēvu un nepieciešamajiem Dienestiem. Caur pārapzināšanos un atbrīvošanu, varēs palaist notikumu gaitu uz plusu tajās situācijās, kur tie gāja nepareizi. Visi, kas vēlēsies iet Attīstības un Pārapzināšanās ceļu, varēs nostāties uz Dievišķā ceļa. Tiks dotas enerģijas un mājieni, lai atmostos un atvērtu savu patieso Būtību, pieņemtu savu Sirdi, Tēva Dievišķo Plānu attiecībā uz mums.

22. marts- Dievišķa diena, lai Pāri vienotos vienotā Būtnē, savienotos sirdis un sastiķētos Dievišķie Pāri.

Šo dienu Dievišķā pasaule ir radījusi, lai palīdzētu pāriem maksimāli sevi atvērt, lai savienotos ar Vienoto sākumu, ar Avotu. Šajā dienā uz Zemi nolaidīsies liels skaits Mīlestības Eņģeļu, kas apgaismos ar Mīlestību un Gaismu mūsu Sirdis, atmodinās no miega guļošās, iedegs dzirksti to iekšienē. Un pats galvenais, atmodīsies Patiesā Vēlme un spēja Mīlēt un dāvāt Laimi savām otrajām pusītēm un mīļotajām. Parādīsies Mīlestība pret sevi, īpašs maigums un Dvēseles trīsas.

Dvēseles pavards tiks iedegts un iekšā sāks spīdēt gaisma. Dievišķās savienības nolaidīsies uz Zemi un tiks palaistas dzīvē daudzas Dievišķās enerģijas un procesi, kas palīdzēs mums.

Izmantojiet šo laiku Labajam, dāviniet Sirdīm Gaismu, dāviniet no tīras Sirds. Ar tīrām domām un nolūkiem radiet savu realitāti, to, ko Jūs jūtiet un redziet ar savu Sirdi, to, uz ko tiecās visa Jūsu patiesā Būtība, atmodiniet un realizējiet to. Ticiet un mīliet sevi, mani Bērni, jo Jūsu Tēvs ir Jums blakus, sargā Jūs un gaida Jūsu atmošanos un Dievišķo realizāciju šeit uz Zemes.

Usladushka. Tulkojums- Ivars Usladushka.com
http://www.draugiem.lv/#/5.dimensija/news/?p=11649024