trešdiena, 2014. gada 26. marts

Apgāds “Jumava” aicina apmeklēt pasākumu - Spēks ir latvju rakstā un zīmēs

 Apgāds “Jumava” aicina apmeklēt pasākumu 2014. gada 27. martā, Jumava Plus grāmatnīcā, Rīgā, Dzirnavu ielā 73, kurā notiks Agra Liepiņa grāmatas “Zīmju sargs” un Agnes Liesmas “Senbaltu spēka zīmju ABC” apskats.

 Pasākums būs īpašs ar to, ka ieradīsies arī Lielvārdes muzeja direktore Anita Streile, daloties stāstījumā par daudzos gados pieredzēto, esot kopā ar Lielvārdes jostu, kurā ieausta latvju tautas bagātīgā vēsture.

 Lielvārdes jostā ieaustās zīmes ir unikālas. Tās savstarpēji kombinējot, ikviens var iegūt sev enerģiju, kas pilna spēka, gudrības un veselības. Lielvārdes jostu būs iespēja aplūkot taustāmā formā un sajust, kā rakstu zīmes darbojas pat tad, ja cilvēks skeptiski raugās uz tamlīdzīgām norisēm.
 Klausīsimies grāmatas autora Agra Liepiņa stāstījumu par slavenā Lielvārdes jostas audēja Arveda Paegles likteni un dzīves sparu. Savu spēku Arveds Paegle smēla senajās latviešu zīmēs, ko, atgriezies no Gulaga nometnes, ieauda savās Lielvārdes jostās.


 Apgāds “Jumava” aicina pavadīt š. ģ. 27. marta pēcpusdienu jaukā atmosfērā, izjūtot Lielvārdes jostas maģisko burvību, ierodoties plkst. 17.00 Jumava Plus grāmatnīcā, Rīgā, Dzirnavu ielā 73.