pirmdiena, 2014. gada 31. marts

Laiks no 31.marta līdz 12.aprīlim

Vilnis Chikchan – Chuwen - Kaban - 31.marts līdz 12.aprīlis

Ir sācies jauns laika vilnis! Šis ir Austrumu vilnis un tas nozīmē to, ka mūsu griba būs tā, kura virzīs mūs uz priekšu šajā vilnī.

Svarīgi šajā vilnī ir zināt, ko gribās - ko gribās iedzīvināt un vērst uz attīstību. Ja skaidri zinām, ko gribām, tad šajā vilnī tas ir jāizpēta sīkumos un detaļās. Jāizpēta tā, lai ir skaidrs, kas un kā darbojās. Ir jāiedziļinās, jāpēta, jāpieķeras tam, ko gribās paveikt un izdarīt.

Šajā vilnī apkārtējā pasaule rādīs visu lieko - visu to, kas mums nav vajadzīgs un liks pilnveidoties, lai sasniegtu rezultātu. Taču, lai darbotos veiksmīgi un sasniegtu vēlamo, mums ir jādara tikai tas, ko jūtam un tikai tad, kad jūtam.

Sajūtas ir šī viļņa darbība un tikai caur sajūtām un intuīciju mēs spēsim kaut ko radīt.

Šajā vilnī ir jāsāk darīt un jāpaļaujas uz sajūtām, kuras saka, ko darīt.

Šajā vilnī nav iespējams ieraudzīt rezultātu mūsu darbībām un nav iespējams izdomāt, kā ko labāk darīt. Var tikai paļauties uz intuīciju, ka tā saka visu pareizi un ļauties šīm sajūtām.

Ir jāfokusējas uz to, ko gribās un jādara tas, ko jūtam un tad mēs nonāksim pie mērķa. Kā arī svarīgi ir ļauties vides impulsiem un iztulkot tos pareizi.

Šajā vilnī ir dzimusi arī Latvija kā valsts un varas mehānisms. Tā ka var teikt, ka pēc šī viļņa vai viļņa laikā, Latvijas mērogā būs izmaiņas un transformācija.

Ja šajā vilnī zinām, ko gribam, spējam ļauties vides impulsiem, kritikai un nenobīties. Ja spēsim darīt tikai to, ko jūtam un paļausimies, ka viss notiek tā, kā jānotiek, tad rezultātā viss, kam pieķersimies, ies uz strauju attīstību un evolucionēs kopā ar mums.

Izpaudīsim gribu, ieklausīsimies intuīcijā un vērosim Dieva dotās zīmes, un paši pārspēsim sevi produktivitātē un kreatīvismā


Visuma laika un telpas radošā alķīmija
www.facebook.com