piektdiena, 2014. gada 21. marts

Notikumi no 17.marta līdz 23.martam

Kā es izjūtu, redzu un saprotu notikumus no 17.marta līdz 23.martam?
Uranija - astroloģija, ezotērika un zinātne
http://www.draugiem.lv/#/uranija/news/?p=11633593

Jauna nedēļa sākas ar pilnmēnesi!
Debesu jumā ir ļoti aktuāls saejošais Jupitera kvadrāts ar Urānu,
bet precīzs šis aspekts būs 20.aprīlī
(no 2.09.2014  līdz 23.10.2014 un no 30.01.2015  līdz 23.07.2015 šim saspringtajam aspektam būs „mierizlīgums”, ceru, ka uz šo laiku daudz maz būs harmonija gan debesīs, gan te uz Zemes).


Šis aspekts ir atkārtots. Pirmo reizi šai ciklā Jupiters ar Urānu veidoja kvadrātu 21.08.2013. Tad abas šīs planētas iezīmēja notikumus, kuru jauns attīstības vilnis iesākās šā gada februārī un martā.

Visgrūtāk būs sapraties dažādi domājošajiem cilvēkiem, jo katrs pieturēsies pie saviem uzskatiem. Tādēļ daudzas draudzības var pajukt, kā arī vienādi domājošo biedru grupās var izcelties kāds „kašķiš”, jo tikai savstarpēji „berzējoties” var dzimt vistīrākās „domu pērles”.


Īpaši apdāvinātie tomēr spēs gan dzirdēt, gan arī ieklausīties. Šis ir arī astrologu „pļaujas laiks”, ir lasāmas dažnedažādas prognozes.  Un nemaz nevajag skatīties zvaigznēs, lai te ikviens tomēr sajustu, ka pasaules politikā  ir nobriedusi ārkārtīgi sarežģīta situācija. Lielvalstis savstarpēji sāk ne pa jokam cīkstēties. Ir izteikti nemierīgs periods. Ir sajūta, ka neviens ne ar vienu negrib īpaši rēķināties, priekšplānā izvirzās personības kults.  Atsevišķas personas, kuras ir īpaši radikālas, paudīs ekstrēmus uzskatus un bieži vien provocēs citus ar savu uzvedību. Iepriekšējo reizi, kad bija šis aspekts, Igaunijā pārvietoja Aļošas pieminekli(2007.gada 27.aprīlī), visa pasaule bija momentā par to informēta, un varējām uzzināt savstarpēji ļoti pretrunīgas ziņas, lasījām dažādu informāciju, šķita, ka visi ir mazliet „sajukuši”. Šī nedēļa būs visnotaļ interesanta. Ļoti ceru, ka GUDRĪBA, sirdsgudrība „nostrādās” harmonijai un mieram par labu! šis aspekts nesola lidojumiem patīklamus apstākļus. Tātad ceļojumi pa gaisu ir visnotaļ ekstēmi!

Un tātad – šajā nedēļā un proti, 17.martā Mēness ieies Svaru zīmē un priekšplānā izvirzīsies taisnīgums. Bet tanī pašā laikā pie debesīm veidosies emocionāli sarežģīta debesu konfigurācija ar Jupitera un Mēness spriedzes aspektu. Tātad pirmdiena būs notikumiem bagāta diena. Un visā šajā juceklī iekļausies arī spriganais un pat ļoti aktīvais Urāns. Tātad pasaules informācijas telpā valdīs sajukums. Turklāt pie šīs kompānijas klāt nāk informācijas enerģijas nesēja Merkura ingresija Zivju zīmē  (18.marta pusnaktī)! Tiks ietvertas gaisa, ūdens un uguns stihijas, izklausās pēc pamatīgas vētras, vai ne? Tas norāda, ka būs grūtības orientēties informācijas telpā, nevarēs saprast kur patiesība, kur izdomājums. Merkurs te ir vājš, ļoti vājš. Viņam ir tendence paslēpties, pazust. Tātad patiesības graudiņš var izzust informācijas okeānā. Analītiskās spējas būs gaužām vājas, toties lieliski var palīdzēt intuīcija, kam nu tā ir…. Daži pratīs pielietot telepātiskās spējas.


19.martā Mēnesim konjukcijas aspekts ar kareivīgo Marsu – īpaši saasināti būs taisnīguma un patiesības meklējumi. Tomēr jebkurai rīcībai tiks meklēti harmoniski izejas punkti. Plkst.11:13 Mēness ieies enerģētiski pasmagajā Skorpiona zīmē, kurā tas 21.martā veidos savienojošu aspektu ar disciplīnu mīlošo Saturnu. Līdz 21.martam plkst.17:39 izjutīsim nospiedošas garastāvokļa maiņas.


20.martā Saule plkst.18:57 ieiet Auna zīmē – sākas pavasaris!!!!! Astroloģiskā karte uz šo laiku ir pat ļoti aktuāla un pats Visums mums liek te saprast, ka līdz Jāņiem būs īpaši sarežģīts laiks, it īpaši aprīlis. Mums visiem te uz Zemes būtu priekšplānā jāizvirza nevis „zelta teļš”, bet gan daudz garīgākas vērtības, jo pēdējos gados aklā dzīšanās pēc biezās naudas ņukas ir radījusi ne mazums ciešanu. Jo cieņa tika iemantota nevis ar sirdsgudrību, bet ar maka biezumu!!! Tāpat pie varas rāvās pārsvarā tie, kuriem ir tuvāks paša maks, nevis tautas intereses. Vairumam deputātu ir milzīgi parādi…. Zirga gads ir tautas gudrības gads. Pie tā tad arī turēsimies!


22.martā debesīs ir Merkura un Neptūna aspekts – šis ir ilūzijas un pašapmāna aspekts. Ir iespēja garīgi pārpūlēties. Tāpat nevajag nevienam neko sasolīt un pašiem nevajadzētu nevienam īpaši uzticēties. Pastāv krāpšana un maldi. Neizpļāpājiet savu noslēpumu, jo vēlāk krietni saputrosities savos vārdos un izteikumos, tas pats attiecināms arī uz politiķiem. Saudzējiet elpošanas orgānu sistēmu, pastāv iespēja saslimt.


Tāda nu lūk būs padevusies šī nedēļa!
Lai jums izdodas