sestdiena, 2014. gada 15. marts

Nedaudz par 16. martu astroloģiskajā griezumā - by Andis Geste

Andis Geste

Nedaudz par 16. martu astroloģiskajā griezumā.
Šajā dienā ir divas plūsmas: viena šurp, otra -turp. Diena būtu pagalam laba lietu laušanai/jaukšanai un arī - zagšanai, ja nebūtu viens debesjuma aspektiņš. Lai arī Saturns guļ un debesjuma policija jūs tajā dienā nepieķers, tomēr, ja izlemsiet kko lauzt vai zagt, tad jūs pieķers pēčāk, jo razbainieku lietām 16. martā īsti nav debesu svētības. Principā, lielās zādzības, krāpniecības, demolēšana utt. jāplāno uz gada otru pusi.

Kauties 16. martā arī nebūtu ieteicams, jo lūzumi - būs, ne tik daudz kā dzīvībai bīstami, cik tie ilgi dzīs. Paši saprotat, ka lauztas ribas nav forša padarīšana. No malas ir nemaz to neredz un nav tik viegli no apkārtējiem dabūt līdzjūtību. Tāpat ar žokļa kaula plīsumu utt. Cita lieta - lauzta kāja. To visi redz un tramvajā dod vietu (ar žēlabainu sejas izteiksmi). Kājas varēsiet lauzt aprīlī. Lūzumi būs skaisti un izteiksmīgi, bet tagad martā tādi... pavirši.

Bet ko varēs iesākt 16. martā. Nu, pirmām kārtām, var svinēt Guntarus, Guntus un Guntrus. (Daudz laimes, brālīt!!) Lai cik paradoksāli tas arī neizklausītos, 16. martā pilnīgi noteikti var iedzert. Iztiniet avīzi un izklājiet to uz galda, lieciet uz tās zivi ar degvīnu. Atcerēsimies, ka šis vēl joprojām ir Zivju laiks. Zivis gan pašas parasti dzer maz, bet citiem iesaka... Nu vot, tā būs laba diena rautiem, it sevišķi - vārda dienu svinēšanām. Un atcerieties, Zivju laiks ir gaumīgs. Viss jādara/jāsvin ar stilu/gaumi!!!

Te nu būs par tām plūsmām turp un šurp, par kurām minēju pirmās rindkopas pirmajā teikumā. Tātad plūsmas...

Destruktīvā: pagalam nelāgi aspektējas Urāns, Jupiters un Plutons. Nav laba diena, lai atņemtu kādam kko, nāksies atdot ar procentiem... Ja ir vajadzība karot vai vismaz stingri izteikt savu viedokli, tad atkal jāatceras, ka ir Zivju laiks, kas paģēr ūdens stihijas lietošanu. Efektīvākais ierocis mītiņos tagad būs ūdens pistoles. Bērnu Pasaulē mož var dabūt. Iedomājaties... iet jūsu oponents, nu cita tautība, par piemēru. A jūs viņam - žļarkš ar ūdeni ģīmī... un viņš uzreiz visu saprot un nožēlo grēkus... forši! Nu tas tā kā būtu par destruktīvo plūsmu, bet kas tad notiek ar konstruktīvo?

Konstruktīvā: būs burvīga diena, jo darbosies gan prāts (vēl gan bik apskurbis), gan intuīcija. Reti tā gadās, ka abas šīs lietas tik labi strādā. Un prātam pat nekaitēs viens vai divi mēriņi (bet ne litrs). Šajā laikā ir kolosāls brīdis meklēt, kur mājo mīlestība un veiksme. 16. martā var nākt absolūti negaidīti piedāvājumi un atzīšanās. Bet, lai sadzirdētu šos piedāvājumus būs jābūt nianšu lasīšanas režīmā. Lasiet nianses un noskaņas, apsolu, žoklis atkārsies (pozitīvā ziņā). Tas tā kā būtu par konstruktīvo plūsmu.

Vai var apvienot destruktīvo plūsmu ar konstruktīvo? Īsti nezinu, možka var, bet bik neizskatās pēc kara laika romantikas. Vienkārši lūzumi un traumas būs pārāk neizteiksmīgi, lai jūsos iemīlētos, sakarā ar jūsu drosmi. Tam atkal jāgaida aprīlis, jo lūzumi būs smukāki.

Un atcerieties vienu jauku lietu. Ir lielisks laiks labiem darbiem, kas prasa viedumu un uzmanību. Un lūgšanu spēku neviens vēl nav atcēlis. Un neatcels!

 Lai superjauks vīkends! Apsveicu Jaunavas ar personīgo pilnmēnesi. Lai līksmi!