pirmdiena, 2014. gada 24. marts

Ilarions 23.-30.marts

Viedas Meistars Ilarions
23.-30.marts/2014
Mīļie!

Aizvien vairāk cilvēki uz Zemes sāk saprast, ka pasaule patlaban atrodas strauju metamorfožu stāvoklī. Apkārtējie sāk mainīt uzskatus un pieņem agrāk pat neiedomājamu rīcību. Atmodinošā enerģija tīra vecos zirnekļu tīmekļus no cilvēces apziņas, un tas nebūt nav viegls process. Tas pat ir ļoti netīkami vērot pasaulē un katra individuālajā pasaulē notiekošo. Ikviens šajā laikā tiecas atjaunot un saglabāt iekšējo mieru un līdzsvaru. Tomēr šī tiekšanās pēc iekšējā miera un līdzsvara rada satraukumu un spriedzi kolektīvās apziņas enerģijas laukā, ko izjūt jutīgākie indivīdi, kuri asāk uztver apkārt plūstošās enerģijas. Spriedze un neapmierinātība ir sajūtama saules pinuma/vēdera apvidū un ir zīme, ka ir pienācis laiks doties dabā un pabūt koku tuvumā, lūdzot šīs spriedzes un neapmierinātības sajūtām tikt transmutētām un izšķīdinātām jūsu iekšienē. Koki ir īpaši pielāgoti šim darbam visas cilvēces labā un tā tie dievišķā kārtā kalpo cilvēcei, ejot savu evolūcijas ceļu.

Pievērsiet uzmanību ap jums eksistējošajām dzīvības formām un visiem elementiem. Vislabāk šajos nestabilo enerģiju laikos un pārmaiņās ir padarīt savu dzīvi pēc iespējas vienkāršāku un nesarežģītāku. Trenējiet savu prātu ieiet klusuma stāvoklī, trenējiet sevi neiejaukties sarežģītās, kompleksās situācijās un abstraktos domu mutuļos. Šīs lietas- komplikācijas- nemitīgi tiek veicinātas un stimulētas ikdienas komunikāciju laikā. Tādēļ, darot vienkāršus sīkus mājas darbiņus dārzā un mājā, cilvēks var izvairīties no tendences iztukšot savus dzīvības spēkus un augstākās enerģijas. Bieži vien vissvarīgākā ir atpūta dabā. Vienkārša atgulšanās un kāju pacelšana uz augšu jau atgriež dzīvīgumu. Saskatiet skaisto visās lietās, dariet to kaismīgi un no visas sirds. Vērojiet rītausmu un saulrietu, mākoņu formas, zvaigznes nakts debesīs, putnus un kukainīšus, floru un faunu. Dzīve plaukst un zeļ ap jums, jums tikai jākļūst vērīgākiem un jāsaņem dzīves pasniegtās dāvanas.

Jums vajadzīgi klusuma un rāmuma brīži, lai savienotos ar savu iekšējo es un iekšējo vadību. Katru dienu praktizējiet dziļās elpošanās vingrinājumus un piepildiet savu pamata čakru, aizturot elpu un tad izelpojot to, zinot, ka visa sastāvējusies enerģija tā tiek atbrīvota. Dienas laikā atkal un atkal stiepjošās kustībās izvingriniet savu ķermeni vai arī daudz staigājiet- tas palīdz laist cauri enerģijas jūsu meridiāniem, lai tās (enerģijas) neiestāvētos un neradītu aizsprostojumus un blokus. Iztīriet arī skapjus un kumodes, garāžu un pieliekamos, izmetiet to, ko vairs nelietojat. Jūsu būtībā ienāks lieliska labsajūta, šī pavasara tīrīšana nodrošina pozitīvu enerģiju plūsmu un konstruktīvu pieeju it visām dzīves jomām. Atbrīvojiet telpu jaunajam gan fiziski, gan enerģētiski un simboliski, tā jūs piepildāt savu dvēseli ar atjaunotni un atdzimšanu.

Zemes centru ļoti aktivizē un uztur kosmosa varenā un spēcīgā gaisma, un jums, kā dievišķās enerģijas pārvadītājiem, ik dienas jāturpina iezemēt Zemē gaisma. Ja veicat to vairākas reizes dienā, tad tas vairāk, nekā paši domājat, palīdz uzturēt lielākā stabilitātē Zemes enerģijas. Patiesībā jūs dodat Zemei garīgās enerģijas atbalstu, kas tai visvairāk ir vajadzīga. Šo brīnišķo būtni uztur jūsu mīlestība, jo patlaban tā paceļas no zemāka blīvuma uz augstāku, tā paceļas uz daudz smalkākiem gaismas līmeņiem un apziņu. Savukārt pretī saņemat sapratni par to, ka katra jūsu vajadzība tiek nodrošināta tieši tā un tad, kad jums tas ir vajadzīgs, un ar katru brīdi jūsu būtībā vairojas zināšana un sajūta, ka tiekat bezgalīgi mīlēti.

Cik ātri gan pasaule ieies jaunajā paradigmā, kad dievišķās mīlestības enerģija intensificējas frekvenču līmenī! Kad cilvēks ir prieka un svētības stāvoklī, būs ļoti grūti pārliecināt to ar vecajiem stāstiem, kas tikuši potēti gadiem ilgi. Kad cilvēks jūtas sevī labi, tad tas atspoguļojas atpakaļ un Zeme pamatīgiem soļiem ieiet zelta laikmeta jaunajā rītausmā, kur nav ierobežojumu pozitīvajām iespējām un potenciāliem.

Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included.
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante
P.S. līdz maija vidum būšu ārpus Latvijas un Viedas Meistara Ilariona vēstījums atsākšu tulkot pēc atgriešanās