pirmdiena, 2014. gada 31. marts

Par maldīgiem priekšstatiem

Par maldīgiem priekšstatiem
21.03.2014 Gaismas Ģimene ... caur Любовь
http://preobrazenie.ucoz.ru/forum/30-743
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...




Sirdīm saskaroties, sveicinām jūs, kā daļu no sevis!

Laiks būtu parunāt par jūsu priekšstatiem attiecībā uz augšāmcelšanos.

Daudz maldīgu priekšstatu jums ir uzkrājies tādā vai citādā mērā, un tos derētu apspriest un salikt akcentus.

Daudzi uztver augšāmcelšanos kā personīgu laimi, kā pārcelšanos daudz skaistākā pasaulē, atstājot laicīgo Zemi ar viņas ciešanām un izkropļojumiem. Apvelkot ar lielāku Gaismas vadītspēju apveltītus, ne tik blīvus ķermeņus, jūs pārejat uz citu planētu, kur vairāk Mīlestības, Gaismas un Prieka. Tādā veidā daudzi iedomājas augšāmcelšanos, un ... maldās. Maldīšanās ir nevis formālā ziņā, bet gan augšāmcelšanās būtībā. Iedomājoties augšāmcelšanos, kā dāvanu par Gara nomāktību un ciešanām, kā personīgu sasniegumu. Jūs būvējat savās galvās daudz maldīgu koncepciju, kas rezultātā bieži noved pie attālināšanās no Sirds, pie Gaismas vadītspējas samazināšanās. Sapņojot par labākām formām, par komfortablāku atrašanos ķermeņos, par atbrīvošanos no ciešanām, jūs koncentrējaties atkal uz to pašu ārējo formu, lai gan cenšaties piepildīt to ar visādām skaistām enerģijām.

Augšāmcelšanās daudziem arvien vēl paliek kā sapnis par ārējām formām, par virspusējām izmaiņām.

Ilgu laiku atrodoties ciešanu pieredzē un piedzīvojot bieži vien ļoti smagus brīžus, jums katrs spožāks gaismas stariņš šķiet kā Glābiņš un Patiesības Gaisma. Bet tas nebūt tā nav. Spožāka gaisma vēl nenozīmē, ka tā ir TĪRA. Te arī ir daudz prātam izliktu slazdu. Pēc atsvešinātības pieredzes jebkura ārēja labvēlība jums ir tīkama. Taču šeit slēpjas daudz risku, par kuriem šodien nerunāsim, bet kuriem būtu vērts pievērst uzmanību. Šeit galvenā kļūda ir arvien vēl tā pati – Mīlestību meklēt ĀRPUS SEVIS. Mīlestību alkstošie un Savai Gaismai neticošie ļoti viegli ir atpazītami no malas, un viņi pievelk sev atbilstošu pieredzi un būtnes. Nav šo būtņu vainas tanī, gluži pretēji – viņas mums ir lieli Skolotāji, un norāda uz kļūdām un izkropļojumiem, ko nepieciešams izdziedināt PIRMS pacelšanās. Un tātad, problēmas sakne joprojām ir ārējas labklājības un atzinības meklējumos.

Augšāmcelšanās, dārgie, tā ir Gara virzība, tie nav sapņi par skaistu nākotni savam ķermenim, tā ir DARBĪBA, Gaismas kustība jūsos, kas piepilda jūs no iekšienes, attīra jūs, un vērsta vienmēr uz IEKŠĒJO (jeb uz augšu, kas dotajā gadījumā ir viens).

Ārējā pasaule mainīsies, par to šaubu nav, bet tas būs tikai blakus rezultāts IEKŠĒJĀM PĀRMAIŅĀM.

Daudzi domā, ka grib Mīlēt, Dāvāt un dzīvot Visu Labā, bet pie tam galvenokārt tīksminās par sevi, un gaida lai cilvēki reaģē uz viņu dāvāto.  Atkal – atzinības meklēšana ārpus sevis, uzmanības pievēršana formai, nevis Būtībai.

Dāvāšana pēc savas būtības ir – Sirds Apziņas nebeidzama paplašināšanās, kur nav nekādas daļas par to, kā tas izskatās no malas (mēs šeit nerunājam par nevīžību un līdzīgām lietām, jo Sirds Apziņa to izlabo pati, un būtne sāk vadīt savu dzīvi tīrībā un kārtībā), nav domas par personīga labuma gūšanu, nav vēlmes iepatikties citiem, panākt apkārtējo uzmanību, vai izsaukt kaut kādu atbildes reakciju. Gadās, ka augšāmcelošais nokļūst uzmanības centrā savas Kalpošanas specifisko uzdevumu dēļ, bet viņš netieksies piesaistīt citu uzmanību, viņš skaidri apzināsies, ka tāda ir Dvēseles izvēle, un koncentrēsies uz iekšējo tīrību, nevis uz sev pievērsto apkārtnes uzmanību. Viņš PATS BŪS UZMANĪBA, klausīsies citos, klausīsies AR SIRDI, nesīs Gaismu bez nosacījumiem, negaidot pretī neko. 

Un tagad par Sevis realizāciju. Dziļu garīgas realizācijas sajūtu daudzi, pieredzes trūkuma dēļ (ieilgušo daudzo smago iemiesojumu dēļ Gaismas pieredze var būt stipri vien piemirsta), sajauc ar sava ego realizāciju, kad visiem esi vajadzīgs, kad visi par tevi sajūsminās un apgalvo, ka dzīvot bez tevis nevarētu. Atšķirt vienu no otra var pēc sajūtām. Ja jūs jūtat, ka JŪS veicat varoņdarbu, ka JŪS palīdzat cilvēkiem, ka vadat viņus, ... tad ļoti iespējams, ka tās ir prāta izliktas lamatas. Patiesi Dāvājošais neteiks: ”ES jums Dāvāju”, viņš teiks: ”Caur mani tas nāk”. Un pie tam atkal – ja jūs tā teiksiet, bet jutīsiet, ka jūsu personīgais nozīmīgums prevalē – tad tas būs tikai pašapmāns. Dāvājot – Dvēsele dzied, jūs tad esat tik ļoti ar Mīlestību PEPILDĪTS, ka nevar būt ne runas par atlīdzību, par jūsu personīgu nozīmīgumu un pārākumu. Dāvājošais ir laimīgs no paša Dāvāšanas procesa, nevis no savas personīgās lomas tanī.

Vēlreiz atgriezīsimies pie vadāmo enerģiju Gaismas kvalitātēm. Ķermenis vienmēr reaģē uz spožāku Gaismu, ar laiku tai pieskaņojoties, un arvien mazāk izjūtot fiziski. Bet spoža – vēl nenozīmē – Tīra. Daudz jauna savās sajūtās jūs esat piedzīvojuši, un piedzīvojat patlaban, un tas tik tiešām ir lieliski! Tomēr ir vērts šīs sajūtas atšķirt/ atpazīt. Tās var būt ļoti dažādas, var būt gan skumīgi, gan sāpīgi, izdziedinoties. Un arī šeit tāpat ir svarīga jūsu uzmanība, pavērojiet – KAM tā pievērsta, KO jūs patiesībā vēlaties izmainīt, izlabot un radīt, un vai pārāk emocionāli nereaģējat uz ārējiem ”kairinātājiem/kaitinātājiem”. Meditējot Plūsmā – jūs izjūtat prieku, bet atnāk viens nekauņa – un viss prieks vējā? Tad uz KO jūs bijāt fokusējušies? Atkal uz savu personu, un uz ārējām formām. Tieši par to jums pavēstīja šis nekauņa – Ziņnesis. Kalpojot priekš VISIEM, jūs personīgi neizvēlaties – kam jūs Starojat, un kam nē. Viss, kas notiek – tas ir pašas Dzīves nolikts, un jūs vai nu atrodaties Plūsmā, vai arī meklējumos un šaubās. Aizkaitina vēl kaut kas ārējos apstākļos? Nepieņemami šķiet notikumi vai rīcība, ko redzat? Kaitinošais liecina par jūsu pašu izkropļojumiem. Pilnīga Pieņemšana ikvienā Dzīves mirklī – tas ir jūsu Skaidrības un Harmonijas rādītājs.

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5310976