otrdiena, 2014. gada 18. marts

Laiks no 18.marta līdz 30.martam


Laika Vilnis EB – Etznab – KAN (No 18.marta līdz 30.martam)

 Ir sācies jauns laika vilnis, kurš turpināsies nākamās trīspadsmit dienas. Šis vilnis sākas 18.martā un viļņa pēdējā diena ir 30.marts. Šī laika viļņa tēma ir kopības spēks un vienotība. Šī viļņa vadošais spēks ir Eb enerģija.

 Eb nozīme ir ceļš, zobi, slota, trepes, garīgais ceļš, kopības spēks un vienotības spēks.
Šis vilnis, lai kādi arī notikumi nebūs pasaulē, būs tas vilnis, kurš vienos cilvēkus - šī tēma caurvīs visas trīspadsmit dienas un būs tā, kas pavadīs mūs katru mirkli. Šajā vilnī tikai kopā esot, mums būs liels spēks kaut ko paveikt un darīt. Šajā vilnī sanāks kopā garīgie ceļabiedri un domubiedri. Katram, protams, šī tēma tiks izspēlēta nedaudz savādāk, taču visiem tā būs kopības un vienotības tēma. Visiem gribēsies tikties ar draugiem, domu biedriem un kopā kaut ko paveikt.


 Eb ir enerģija, kura pauž vienlīdzības principu un tas nozīmē to, ka hierarhija šajā vilnī vairs nedarbosies un, iespējams, tieši caur šo vilni tā sabruks pavisam. Jo Eb ir tas, kurš pauž vienlīdzību. Eb ir tas, kurš neļauj mehāniskajam pulkstenim strādāt, ja visi zobrati nav vienlīdzīgi. Tas notiks gan mūsu dzīvē, gan pasaules līmenī. Šī enerģija ir kā izkapts, pēc kuras visa zāle ir vienādā garumā. Tāda izkapts nāks pāri visai planētai. Un visi, kuri būs augstākās domas par sevi vai zemākās domās par sevi, kā par citiem, tiks vai nu apgriezti īsāki vai pagarināti.

 Eb ir Visuma likums, kurš liecina par to, ka viss ir vienlīdzīgs, ka visam ir vienāda nozīme un nekas nav svarīgāks par kaut ko citu. Visi, kuri šo principu ievēros – visi saņems enerģiju no šī spēka un visas trīspadsmit dienas būs veiksmīgas. Taču tiem, kas domā, ka ir labāki par citiem un ir svarīgāki par citiem - tiem lietas neies no rokas un situācijas ietrieks zemē, kā āmurs ietriec naglas kokā. Tie, kas ievēros vienlīdzību un necels sevi augstāk par citiem, tie viļņa laikā sasniegs atjaunošanos un reģenerēšanos - spēki, ticība un iedvesma iet un darīt atjaunosies.

Šis ir Dienvidu vilnis, kas nozīmē to, ka šajā vilnī saņemsim to rezultātu, ko esam ģenerējuši iepriekšējās 39 dienas. Un rezultāts nāks caur šo Eb enerģiju. Tie, kuri dzīvojuši pēc vienlīdzības principa - tiem tiks dots spēks un spēja rīkoties un tie pa savām garīgās karjeras kāpnēm kāps tikai uz augšu. Taču tie, kuri centušies būt svarīgāki, labāki un īpašāki - tos pa trepēm nogrūdīs lejā, uz apziņai atbilstoša pakāpiena.

 Eb ir enerģija un princips, kurš apvieno un pulcē! Eb ir arī enerģija, kura atbalsta tos, kuri domā, ka cīnās par gaismu. Šis vilnis pulcēs un vienos visus gaismas spēkus - tas ir līdzīgi, kā pie viena apaļā galda satiekas un sasēžas visi divpadsmit bruņinieki un Karalis Artūrs. Šis vilnis pulcēs un vienos visus tos, kuri tiecās pretī gaismai. Šis vilnis apvienos visus gaismas bruņiniekus un gaismas darbiniekus, lai sāktu procesu, kurš izvedīs caur šiem laikiem un vedīs uz laimi un gaismu. Šajā vilnī tiks apvienoti visi spēki cīņai par gaismu un to stimulēs apkārtējās pasaules notikumi.

 Ir tāds fizikas likums, kurš vēsta to, ka jo lielāks spiediens, jo lielāks pretspiediens un tas būs tas, kas notiks pasaulē. Jo vairāk gaismu centīsies nospiest, jo spēcīgāka tā kļūs - tā apvienosies un dedzinās it visu, savā ceļā atstājot tikai tīru mīlestību.

Šis vilnis var veidoties notikumiem bagāts, jo arī tumsa nesnauž un ar saviem netīrajiem darbiem palīdzēs gaismai un tiem, kas vēl nezina, ka ir gaisma - apzināties savu potenciālu.

Visuma laika un telpas radošā alķīmijahttps://www.facebook.com/maijulaikapavedieni

www.visumalaiks.lv

http://www.visumalaiks.lv/eb-vilnis/vilnis-eb-etznab-kan-no-18-marta-lidz-30-martam/