ceturtdiena, 2014. gada 20. marts

Уникальное строение ДНК, отдел Х

Uzmanību topošajiem vecākiem! Ultrasonogrāfija nodara milzu kaitējumu topošajam cilvēkam!

Ārkārtīgi interesanta zinātniskā informācija, kura pašlaik vēl nav akceptēta, taču noteikti būtu jāņem vērā pat tad, ja dakteri ar visiem saviem diplomiem un doktora grādiem saka, ka tas nav vēl pierādīts.
Tas pats attiecas arī uz ģenētiski modificēto pārtiku (ĢMO)! - Tā pavisam noteikti nodara kaitējumu gan cilvēka veselībai, gan apkārtējai videi, jeb pareizāk - bioloģiskajai daudzveidībai, kura ir vitāli nepieciešama mūsu veselīgai, harmoniskai dzīvei. Ignorēt šajā video izklāstīto, būtu ne tikai pamatīga muļķība, bet jau zināma mēroga noziegums.

Tiem, kuri nesaprot krievu valodu, varu īsumā pateikt, ka runa iet par to, ka mūsdienu zinātnieku vairums kļūdaini uzskata, domājot, ka visa svarīgākā DNS molēkulas informācija atrodas aptuveni 35 000 gēnos, kas ir tikai 2% no kopējās DNS molēkulas apjoma, pārējos 98% uzskatot par nekam nederīgiem atkritumiem. Spriežot pēc šī zinātnieka paustā, tieši šie tā sauktie atkritumi ir tie svarīgākie, kas nosaka dzīvības procesus un konkrētās būtnes izskatu, utt.

Vēl viens interesants aspekts ir tāds, ka DNS molēkulās ir veidojumi, kas strādā kā antenas, lai akustiski uztvertu informāciju no kosmosa, jeb pareizāk būtu teikt - citas realitātes, kuru varētu nodēvēt par dublējošo - paralēlo, jeb fantomu pasauli. Beidzot zinātniski tiek runāts arī par melodijas kā informācijas koda signāla esamību kosmosā - šoreiz gan mikrokosmosā! Taču, kā zināms, viss ir savstarpēji vienots, un tāpēc tas pats vien ir.

Vārdu sakot, ļoti interesanta, vērtīga informācija, kas pa lielam sakrīt arī ar metafiziska rakstura informāciju, kuru līdz šim mēdza uzskatīt par fantastiku.
Uldis Sēne
Pārdomu stūris


Уникальное строение ДНК, отдел Х https://www.youtube.com/watch?v=uqOqghixGvM
Publicēts 2012. gada 16. maijs 

Отдел Х - "Правда о ДНК"
Запись ТВ передачи Отдел Х Олега Вакуловского на ТВЦ. Освещаются эксперименты П.П.Гаряева, доктора биологических наук, академика Российской Академии медико-технических наук.
... Когда я убрал молекулу ДНК из лазерного пучка (лазерный пучок зондировал пустое место), то это пустое место вело себя так, как будто там присутствовало ДНК. ...Молекула ДНК в водном растворе звучит, она издает сложную мелодию с повторяющимися фразами. Облучаю ее ультразвуком, таким же как УЗИ и что я слышу - вместо сложной мелодии одна унылая нота...

http://левашов.рф/
http://www.rodvzv.ru/
http://anti-slovensk.info/
http://оспроф.рф/
http://deistvui.info/
http://gmo-net.info/
http://privivke.net/
http://obraza-net.ru/
http://www.zolotoyput.ru
http://www.nltech.su/
http://vk.com/levashov_rf