ceturtdiena, 2014. gada 13. marts

Horoskopi martam - by Andis Geste


1 Horoskops Vēžiem martam.
Jau kādu laiciņu pasaule ir ieraudzījusi pavisam citādus Vēžus. Nav visā Zodiakā nevienas citas zīmes, uz kuras tik ilgi var ‘izbraukt’ kā uz Vēžiem. Tagad lietas ir pamainījušās. Vēži, paši sev par lielu pārsteigumu, ir konstatējuši faktu, ka viņiem ir arī tāda lieta kā mugurkauls, lai arī klasiskā zooloģija šo faktu noliedz.
Zināmu kripatiņu laika atpakaļ Marss, kas ir kareivīgā, agresīvā cīņas un darbības planēta, iebrauca Vēžu emocionālās labklājības, bāziskās drošības un ģimenes sektorā. Štrunts, ka Marss tur iebrauca, bet tas tur arī iesprūda uz veseliem 8 mēnešiem (līdz augustam), arvien pieņemoties spēkā. Un Vēži konstatēja, ka viņiem pietiek nest visas pasaules bēdas. Pasaule pati var nest savas bēdas. Un parādījās tā fantastiskā iespēja pateikt pasaulei „Nē” un sev – „Jā”. Un bija karš, pareizāk, revolūcija. Tēlaini to varētu nosaukt – Vēžu atbrīvošanās kustība. Un, ja februāra vidū parādījās pagaidām kautrīga iespēja sākt sajust savu laimi savā ādā, tad marts būs jo lieliskāks!
Vēži, saturieties! Jums (mums) patiks. Marts ir īpašs mēnesis, kur katrai Zodiaka zīmei ir jāsagatavojas aprīlim, kurš, maigi izsakoties, būs darbīgs. Aprīlī mēs iebraucam aptumsumu sezonā (tumsīs gan Saule, kas Vēžus priecēs, gan Mēnestiņs).
Enerģijas martā mainīsies jo strauji. Sāksies viss ar jaunu mēnesi Zivīs. Kā jau viss, kas ir saistīts ar Zivīm, šī enerģija būs uztverama ar muguras smadzenēm, aknām. Da ar jebvaiko, bet ne ar prātu. Es šeit nedomāju, ka Zivis ir bez prāta (kaut gan kas zina), bet tomēr. Rakstu tālāk... Zivju enerģija un jauna tās porcija ieplūdīs Vēžu 9. mājā. Stāsts ir par MILZU NOJAUSMĀM. Nekā konkrēta, bet intuīcija sāks maigi ar mīklas rulli demonstrēt, kurā virzienā Vēzim būs doties un AR KO DRAUDZĒTIES.
Tālāk (jau 02. martā) kareivis Marss aiziet ciet līdz 20. maijam. Tur viņam arī ir īstā vieta! Vēzis varēs šūplādē nolikt savu kaujas cirvi un sākt apcerēt lietas. Un būs ko apcerēt, jo...
Jo 06.03.2014. mostas Jupiters!!!!!!!!! Mostas Vēžu vispersonīgākajā mājā. Tas nozīmē tikai vienu – Vēži atkal pilntiesīgi kļūst par pasaules valdniekiem. Mazliet piezemētāk runājot – Vēži atkal kļūs ļoti veiksmīgi un laimīgi par savu dzīvi. Šī ir labākā ziņa, kāda vien var būt. Un...
Un Venēra maina zīmes. Mīlas dieviete bija pagalam ilgi iesprūdusi Mežāžos, kur tai nācās būt tipa 'pareizai un strukturētai'. Nu apnicis taču jau ir sekss ceturtdienās. Tagad Venēra (05. martā) lepni iepeld Ūdensvīros t.i. Vēžu 8. mājā. Bet tur kaisle, intimitāte, milzu naudas utt. Un Venērai ir viena baigā fīča. Ja tā saož milzu naudu un labu seksu... uhh!
Klāt vēl pieliksim to, ka jau 02. martā aizmieg kosmosa modrā acs Saturns, kas tagad atrodas Vēžu romantikas, radošuma, prieka un azarta mājā. Un aizmieg uz veseliem 5 mēnešiem. Nu ko Vēži, dodam vaļā! Prāts tikvai tā nestrādās (skat. Augstāk minēto jauno mēnesi Zivīs).
Ja par prātu, tad tas tomēr strādās un pat ļoti, ļoti asi. Tikai tas tagad analizēs Vēžu intuitīvi uztverto informāciju, kas nāks tēlos un vīzijās. Ziniet, pat salviju nevajadzēs pīpēt, kā nāks tēli un sapņi. Lasiet to metaforisko nozīmi. Tur ir kolosāla informācija, jo mēneša vidū viss uzmanības fokuss nosvērsies uz misiju/darbu/karjeru un biznesu. Ar 20. martu sākas pasakains karjeras laiks ar ABSOLŪTI NEGAIDĪTĀM IESPĒJĀM. Tas tiešām būs sākums Vēžu uzvaras gājienam karjerā/biznesā. Nu ja kādam Vēzim svarīga ir misijas apziņa, tad tur arī viss būs vnk lieliski.
Tā kā Vēži februāra vidū pagrieza savu seju pret savu emocionālo labklājību, savām mājām un ģimeni, bet savu dibenu – darbam un karjerai, sanāk itkā pretruna. Nekā! Vēzis jūt arī ar asti ap ko lietas grozās. Un ja darbs Vēzim šķitīs neadekvāts, tad bez piepūles šī darba vietā nāks cits – daudz tīkamāks pasākums. Vergot nenāksies. Tas točna! Vēži to vairs nepieļaus.
Tad nu sanāk, ka Vēzim ir riktīgi jāsagatavojas aprīlim un tieši darba vides, apstākļu, atalgojuma, kolēģu, darba sfēras, noslogojuma, interesantuma utt. jautājumos. Aprīļa jaunais mēness (iekrīt 30. martā) būs tieši darba/karjeras sektorā. Klāt vēl visi aprīļa aptumsumi. Tas toč ir aplam nopietni. Domājiet, Vēži, ko un kā jūs dzīvē gribat darīt un panākt. Tagad ir tā iespēja. Kosmosa visvarenākais un labvēlīgākais spīdeklis – Jupiters garantēs veiksmi. Un no jūlija, starp citu, Vēžiem sākas talantu, naudas un pašapziņas gads.
Martā tātad meditācijas, apcerējumi, naudas saošana, sekss/kaisle bez sekām, mierīga visatļautība, niansētas noskaņas un tēli/metaforas. Ja nevarat neko saprast, atrodiet kādu Zivi. Uz viņu fona viss šķitīs skaidrs, konstruktīvs un saprotams. Ā, vēl aizmirsu piebilst – mīlēšanās dieviņš Eross 10. martā klusītiņām ietek guļamistabā.
Sākas ļoti niansēts, hipnotisks laiks. Vēži tajā būs kā zivis ūdenī. Un šis laiks būs gana erotisks un gana narcistisks, pie kam – nebūs ne ar vienu vairs jācīnās. Jauki! Un jauku jums martu! Tiksimies vājprātīgajā aprīlī!

2 Horoskops Ūdensvīriem martam.
Ūdensvīriem martā oficiāli beidzas elle. Precīzāk, tas notiek ap 5. martu. Iepriekš es jūs bik māniju, ka elle jau beigusies, jo citādi nevarēju. Atvainojiet par to! Palasiet pasaciņu par neglīto pīlēnu. Līdz šim jūs varējāt pīkstēt, raudāt, CENSTIES utt., bet jūsu jūtām tauta brauca pāri ar traktoriem un samosvaliem, tad tagad VISS izmainīsies. Ar garantiju! Tagad vairs nemeloju.
Sāksim ar mēness asi martam. Jau marta pašās pirmajās dienās jūsu naudas, talantu un PAŠAPZIŅAS sektorā ieplūdīs jauna un svaiga enerģija. Tas būs kā ūdens malks tuksnesī. Jūs to sajutīsiet ļoti spēcīgi. Un šī enerģija tikai augs un augs. Ar naudu un pašapziņu jums būs kārtībā.
Pilnmēness jums (ap mēneša viduci) lielo naudu, intimitātes un kaisles mājā.
Saturieties, jo 5. martā jums tik svarīgā mīlas dieviete Venēra tiek izlaista brīvībā. Tā ieiet jūsu vispersonīgākajā sektorā. Tas nozīmē tikai to, ka pēkšņi cilvēki ieraudzīs, cik jūs skaisti, seksīgi un lieliski (neglītais pīlēns). Un jūs beidzot sāks novērtēt. Es jau mēnešiem ilgi jums rakstīju: „Domā par sevi! Nemazgā citu vietā traukus! Jūs neesat ielāps visai pasaulei, kas to tik vien māk kā vārīt ziepes! Slīcēju glābšana ir pašu slīcēju rokās! Neaizvainojieties uz pasauli, bet domājiet par sevi!” Un tas bija nopietni.
Ja ir elli izdevies pārdzīvot ar minimāliem zaudējumiem – lieliski! Tagad točna aizvainojumus un atriebības plānus liekat pie malas, sākas pārāk kaifīgs laiks, lai to vnk palaistu garām.
06. martā mostas kosmosa vislielākais, stiprākais un labvēlīgākais spīdeklis – Jupiters. Un viņš mostas Vēžos (tur viņam pagalam labi patīk). Tas ir jūsu veselības un ikdienas sektors. Būs viegli un veselība būs lieliska. Tā lieti noderēs.
Tajā pat laikā aizmieg kosmosa policists Saturns, kas lika jums vilkties uz darbu. Visticamāk, ja jums jūsu darbs nepatīk, tad tas tiks nomainīts. Ideāls laiks jaunu darbu uzsākšanai, jaunu biznesu palaišanai utt. sākas pēc 20. marta.
Būs vēl viena jautrība. Kaisles un mīlēšanās dieviņš Eross tagad ērti iesēdīsies jūsu zemapziņā (ap 10. martu) un jums nebūs žēli jānoskatās kā to dara jūsu draugi. Domas uzkarsīs un piedzīvojumu garša būs jo spēcīgi sajūtama.
Ūdensvīr, gatavojies aprīlim, kas būs vājprātīgs mēnesis (aptumsumu sezona sākas). Jums tas būs nereāli, NEREĀLI aktīvs un jautrs. Pilns ar ceļojumiem un piedzīvojumiem. Ap 20. martu jūs jau sāksiet sajust to darbīgumu. Mana rekomendācija būtu labi izfiškot naudas un darba lietas marta pirmajās trijās nedēļās un tad ar pilnām burām (gāzi grīdā) realizēt savas ieceres.
Jums Ziemeļu mezgls tagad ir vislielāko plašumu un visaugstāko augstumu sektorā (līdz 2015. gada novembrim). DOMĀJIET UN MĒRĶĒJIET PLAŠI UN AUGSTU!! Nost ar sīkumainību un santīmu, sorry – centu piš...nu. Atcerieties, ka tagad jūs sāksiet spīdēt spožāk par visu Zodiaku. Ziniet sev cenu.
Kairons, kas ir vislabākais draugs tagad ir jūsu pašapziņas mājā. Turpat ir jūsu talanti un nopelnītā nauda. Kairons palīdz vienmēr un bez jebkādiem priekšnoteikumiem. Tas palīdzēs celt jūsu pašapziņu. Neaizmirstiet nodot elles uniformas un atslēgas. Paga, es tūlīt apstīšos, kam tās nodot............. ā, nododiet tās Auniem. Tiem būs pilnīgs sviests galvās.
Lai jums sakarīgie un skaistie ir pasakains laiks. Sākas pavasaris! Ar to es jūs no visas sirds apsveicu!

3 Horoskops Strēlniekiem martam.
Būs gaumīgs un sakarīgs mēnesis. Ja februāris jums bija bik drudžains, tad marts arī solās būt aktīvs, bet daudz mierīgāks un nosvērtāks. Jums ir ļoti laba ‘mājas-darbs’ tipa mēness ass. Parasti jau tā skaitās tāda garlaicīga padarīšana, bet šoreiz tā būs siltas gaismas apspīdēta. Lūk, jūsu stāsts.
Jau pirmajā marta dienā Strēlniekos ieplūdīs jauna, svaiga enerģija jūsu dzīves pamatu sektorā: jūsu ģimenē un jūsu emocionālās labklājībā. Stāsts ir par Marsu, Jupiteru un jūsu slaveno laimes putnu ar lietošanas instrukcijām.
Strēlnieki ir baigie frukti. Jums izdodas pateikt cilvēkiem (ar labiem nodomiem, pareizāk – neko ļaunu nedomājot) tādas lietas, ka tas otrs aizstreipuļo, turēdamies gar sienām. Toties jūs vēl uzvelkat izbrīnītu sejas izteiksmi un no muguras tam nabadziņam pajautājiet: „A kas notikās?” Februārī gan jau jūs jutāt, cik tie otri bija „ierosināti” no jūsu tekstiem. Agresīvais Marss jums draudzības sektorā kurina lietas. Un laimes putns ar lietošanas instrukcijām bija sapīcis, jo tā enerģijas avots – Jupiters – gulēja. Un jūs, iespējams, sapīkāt, jo viss nenotika uzreiz un ‘ne tā’, kā tam vajadzētu notikt.
Tagad Marss aizmieg (02.03.) un Jupiters mostas (06.03.). Abas šīs lietas jums būs labas. Marts ir absolūti ‘maģisks’ mēnesis. Tagad valda Zivju enerģija, bet tā ir hipnotiska, narkotiska un maģiska. Laimes putns čurā karstu, jo tā ir viņa īstā teritorija. Un debesjuma visvarenākā un vislabvēlīgākā spīdekļa – Jupitera spēks tagad būs vnk graujoši stiprs.
Steidziet šo laiku izmantot savā labā. Jupiters tagad būs īpaši dāsns un labvēlīgs, jo vēl nav īsti pamodies un nācis pie samaņas. Esiet kā bērni, kuri labi zina, ka no mammas un tēta ir daudz vieglāk izprasīt konfektes uzreiz pēc viņu diendusas, jo tad vecāki ir labi izgulējušies, vēl miegaini un uzreiz nesaprot, kas no viņiem tiek prasīts. Un vēl tas narkotiskais Zivju žvingulis, kas tagad vējos gaisā...
Ap 05. martu mīlas dieviete Venēra maina zīmes un ietek jūsu ģimenes un emocionālās labklājības sektorā. Tā sasildīs jūsu sirdis un padarīs jūsu citkārt asās mēles – saldas un lunkanas, bet salda mēle allaž ir bijis liels kapitāls. Ap 10. martu komunikāciju sektorā ieies kaisles dieviņš Eross un no jūsu lūpām plūdīs gana seksīgi teksti. Paredzu diezgan interesantas aktivitātes šajā jomā.
Ap mēneša viduci būs pilnmēness. Tas jums darba sektorā. Šis pilnmēness ir lieliski aspektēts tieši darba/karjeras jomā. Tāda būs arī mēneša pēdējā dekāde. Ja jums ir jāatrod jauns darbs, jāuzsāk bizness utt., tad laiks pēc 20. marta tam vnk ir ideāls.
Vispār marta pēdējās desmit dienas un gandrīz viss aprīlis jums būs labākais laiks, kādu vien var vēlēties. Pirmām kārtām jau, valdīs uguns stihija un Saule. Otrkārt, jūs jutīsieties ļoti priecīgi un seksīgi. Un tam visam pa virsu, laimes putns ar lietošanas instrukcijām darbosies ar 100% jaudu. Steidziet izmantot visas šīs iespējas!!
Bet martā kaifojiet par to, ka jūsu teksti būs seksīgi un tauta alks jūsos klausīties. Steidziet sakārtot naudas lietas, kredītus, līgumus, īpašumus. Jupiters jums ir lielo naudu, līgumu, kaisles sektorā. Viņš nesīs veiksmi.
Kopumā, visi tagad gribētu jums līdzināties, bet ne visiem izdosies. Aprīlī vispābā jums līdzīgu nebūs. Lai superīgs šis laiks jums, lieliskie Strēlnieki!


4 Horoskops Vēršiem martam.
Vēršiem tagad īpašs mēnesis. Ļoti īpašs!!! Vērši ir Zodiaka visseksīgākie iemītnieki un vislielākie dzīves baudītāji. Vēršiem patīk lieliskas, stabilas un skaistas lietas. Lietas, kurām ir ilgtspēja. Vērši māk sajust ‘pareizo bohēmu’ un novērtēt kaisli. Un pie tā visa, Vērši nekad nepazaudē zemes sajūtu zem kājām. Un tagad sākas īpašs bohēmas laiks.
Jau marta pirmajās dienās, kad būs jauns mēness, Vērši sajutīs gaisā īpaši baudāmu sajūtu/noskaņu/enerģiju. Tā būs Vēršiem draudzīgo Zivju enerģija. Pretpoli pievelkas. Trauslās, maigās Zivis un varenie Vērši. Zivju enerģija ir kā ļoti labs vīns un šoreiz tas būs pasaules klases vīns. Zivis pārvalda Neptūns. Neptūns ir ļoti spēcīgs un ļoti narkotisks. Ar vienu savas trīsžuburu dakšas vēzienu viņš var noslaucīt no zemes virsas veselas pilsētas un salauzt dzīves, bet Neptūnam pieder arī visas dziļjūras bagātības un viņa aizbildniecībā ir daudzu, jo daudzu slīkonīšu dvēseles. Kad Neptūns ir labvēlīgs, tad var atnākt tāāāda bagātība... Ja Neptūns ir dusmīgs, tad māte nesēro...
Un Neptūns tagad būs labvēlīgs un dāsns. Ne tikai tas ir Zivju zīmes valdnieks, bet tas tagad atrodas pašā Zivju zīmē un tur tagad būs arī jauns mēness. Sajūtat ap ko lietas grozās?
Jauns mēness (01.03.) Vēršiem norisināsies draudzības un BOHĒMAS sektorā!!! Vērši, ja jūs tagad noslēgsieties savos aizgaldos, tad tā būs pēdīgā lieta, ko darīt. Martā, lūdzu, nesēdiet nevienu dienu/vakaru pie debilajiem televizoriem ar debilajiem seriāliem. Paši paliksiet debili – ar garantiju. Tagad ir bohēmas laiks vēl jo vairāk tāpēc, ka jūsu draudzības un bohēmas sektorā ir savākusies milzu enerģija. Tur ir Saule, Mēness, Merkurs, Neptūns un Kairons. Un tagad tie visi ir gana labvēlīgi.
Jūsu valdniece – rijīgā, glamūrīgā, maucīgā Venēra ieiet (05.03.) jūsu darba sektorā. Nu tur viss būs kārtībā. Par to iespringt nevajag. Nauda ripos. Tagad ir lielais baudīšanas laiks, kurā jūs varēsiet sev atrast ārkārtīgi interesantas un vērtīgas noskaņas, kas jūs pabaros ilgam laikam. Tagad jātusē uz pilnu klapi, aprīlī izgulēsieties. Tikvai tā laiks pirms dzimumdienas ir nekāds un tad labi ir gulēt.
Vēl svarīgs aspekts ir tāds, ka kosmosa policists un bargais papus Saturns arī aizmieg pašā marta sākumā. Un aizmieg viņš jūsu vistuvāko attiecību sektorā. Tas īpaši attiecas uz sapārotajiem Vēršiem. Jūsu otrās puses (arī biznesa partneri) jūs vairs nekontrolēs.
Klāt vēl pieliksim to, ka Marss arī aizmieg (02.03.). Atcerieties, es jums stāstīju, ka tagad varēsiet 100 vezumus vilkt. Apsveicu, jums tagad atelpa no vezumu vilkšanas. Būsiet kusli un vārgi. Joks! Principā vitalitāte varētu arī mazināties, bet nu spēks, lai glāzīti paceltu pie lūpām – pietiks. Un bohēmā arī nemaz nepieklājas dīdīties un stumdīt, teiksim, skapi.
Lai jums maz neliktos pilnmēness (15./16.03.) jums azarta, romantikas, prieka, bērnu un mīlestības sektorā. Tas nozīmē, ka martā jau no pirmās dienas prieks, līksmība, romantika būs absolūtas prioritātes. Baudiet šo fantastisko enerģiju, kas tagad būs. Tikai Vērši (un pašas Zivis) spēj līdz galam novērtēt tās labumus. Citiem gudrīšiem, kas baudīt vēl tikai mācās, tā nav nekāda enerģija, bet riktīgs zivju sviests, jo prāts ta’ nedarbosies. Ā, starp citu, šis ir lielisks laiks, lai atpūtinātu prātu no rūpēm un raizēm.
Pēc 20. marta sākat jau gatavoties savām dzimumdienām. Guliet, sapņojiet. Jums Urāns – pārsteigumu meistars ir zemapziņā, tur ieies arī Saule. Tad arī guliet, atpūšaties un sapņojiet. Gaidiet fantastiskas idejas un atklāsmes. Bet tagad, meklējiet savas izejamās drānas un plānojiet kur un ar ko. Lai fantastisks jums laiks, seksīgie! Priekā!

5 Horoskops Svariem martam.
Svari ir uzticīgi, uzticami, mīļi un sakarīgi. Ar Svariem vienmēr ir viegli. Marts Svariem būs viegls mēnesis un es to nosauktu par ‘veselības’ mēnesi.
Jau marta pirmajā dienā Svari sajutīs ļoti vieglu un patīkamu enerģiju. Ja ir bijusi kāda ķermeniska liga, tā atkāpsies. Un Svari sajutīs īpatnēju vitalitātes pieplūdumu, itkā būtu sācies pavasaris un tā arī būs – Svariem pavasaris atnāks ātrāk kā pārējam Zodiakam - jau 01. martā.
Jūsu uzmanības fokuss būs veselība un ikdiena. Šajā sektorā ir savākusies pagalam milzīga enerģija. Marta pirmajās trijās nedēļās sāciet mest nost ziemas kilogramus (parasti jau Svari neuzēdas, bet ja nu tomēr) un steidziet pirkt sporta zāles abonamentus. Labojiet zobus un veiciet visas medicīniskās manipulācijas un operācijas, ja tāda jums ir vajadzība. Tam tagad būs ideāls laiks.
Lidiniet no mājām visu veco ārā un taisiet lielo pavasara tīrīšanu, kamēr tam jums ir dots laiks (pirmās trīs marta nedēļas), jo tālāk jūs gaida PAVASARIS ar romantiku, kaisli, izbraukumiem pie vizbulītēm utt. Tāpēc jau debesjums jums ir dizainējis šo fantastiski vieglo laiku, lai savestu savu veselību kārtībā diezgan trakajam romantikas laikam, kad veselību nāksies diezgan patērēt mīlas frontē utt.
NB! Prāts nestrādās tā kā parasti. Zivis vainīgas! Rakstiet sūdzības par to debesjumam vai vismaz Rīgas domei. Sākas narkotisks laiks. Te nu uzmanīgi!!! Svari ir Zodiaka dabiskie alkoholiķi. Svari nodzeras tāpēc, ka redz, ka pasaule iet sviestā un cilvēki dara viņiem pāri. Un to ir grūti izturēt. Citi Svari, kas nenodzeras, metas reliģijā vai ezotērikā. Tagad var būt riktīga vilkme šmigot, bet tas nav pareizais tagad laiks. Tagad tieši otrādi, šis narkotiskais laiks jāizmanto kā zināma anestēzija, ja jums jālabo zobi vai jāuzsāk sporta gaitas un diētas. Tagad to visu izdarīt būs daudzkārt vienkāršāk. Šmigot (mērenās devās) varēsiet aprīlī/maijā kā romantikas pastiprinātāju. Kā jau minēju, tuvākie mēneši solās būt kaisles apspīdēti.
Ir vēl divi debesu aspekti, kas runā par labu veselības uzlabošanai. 02. martā aizmieg Marss jūsu vispersonīgākajā sektorā. Jūs būsiet daudz mierīgāki un nosvērtāki. Varētu pat šķist, ka zūd spēki, bet tā tas nav. Tagad ir dziedniecisks laiks, bet dziednieciskais laiks paģēr to, ka darbojas organismu atjaunojošie spēki. Tas nav laiks kkādam trakam skrējienam. Īpašs skrējiens jums būs maijā un tas jums patiks, tagad sevi tam ir jāsagatavo.
Otra lieta. Februārī es jau minēju, ka jums vienīgajiem visā Zodiakā ir izkritusi pilnā loze – Ziemeļu mezgls iegāja jūsu vispersonīgākajā sektorā, faktiski jūsos pašos. Bet, kur Ziemeļu mezgls, tur ceļš uz laimi un attīstību. Es arīdzan rakstīju, ka laimes atrašanai jums nekas nebūs jādara, tā atnāks pati. Nu es bik sameloju. Laime ta’ atnāks pati, bet tas, kas jums IR jādara, ir tā laime jāsagaida. Un šī sagaidīšana nozīmē veselu miesu un spirgtu garu. Nu tas tagad ir jūsu darbs.
Hm, ja par darbu runājam – labas ziņas. Jums atkal draud paaugstinājums darbā. Lieliskais, varenais labvēlis Jupiters 06. martā pēc ilgstoša miega mostas jūsu darba/karjeras sektorā. Bet, kur Jupiters, tur veiksme. Ja kkādas darba lietas bija iesprūdušas, tad tagad tās pilnīgi noteikti iekustēsies. Ja meklējat darbu vai gribat mainīt esošo, tad marts tam ir labs laiks.
Kopumā martā pa mierīgo. Izmantojiet šo laiku savā labā. Baudiet jaunās sajūtas savos ķermeņos. Topiet skaisti un priecīgi. Pavasaris solās būt gana aktīvs un atraktīvs (maigi izsakoties), tā kā – uzkrājiet tagad spēkus un veselību. Lai jums sokas, jaukie un sakarīgie!

6 Horoskops Zivīm martam. Ihtioziņas.
Nu ko, mani zvīņainie draugi! Daudz laimes dzimumdienā! Jums martā ir labas un nelabas ziņas. Ar kurām sākt? Sākšu, lūk, ar ko.
Jau marta pašā pirmajā dienā panesīsies Zivju laiks. Jums ir jūsu personīgais jaunais mēness un katra Zivs pilnīgi personīgi saņems jaunu, svaigu Zivju enerģiju, kas jūs pabaros uz veselu gadu. Vai tas nav vnk kolosāli?! Tikai neviens (tā Zivīm šķitīs) nenovērtēs visu to jauno zvīņu spozmi, ar kuru Zivs steigs izrādīties. Patiesībā jau novērtēs, tikai Zivij šķitīs, ka nenovērtēs. Jautājums ir gana venērisks.
05. martā Venēra iesoļo jūsu zemapziņā un tās ir nelāgas ziņas. Venērai, kas grib izrādīties uz āru, tā ir aplam nelāga vieta. Zivs pati domās, ka ir skaista, gudra un seksīga, bet citi būs aizņemti ar sevi. Pagalam nejauki! Bet pagaidiet!! Gan jau mīlas, glamūra un konvertējamās valūtas dieviete izlīdīs no skapja un izlīdīs tā gana drīz (aprīlī). Taisni uz saulaino pavasari, kad tauta juks prātā, jo aprīlī sākas aptumsumu sezona. Tad arī Zivs visiem parādīs, kura te ir tā skaistākā, gudrākā un citādi vērtīgākā būtne uz zemes virsas! Tas būs zivju triumfs, kura dēļ ir vērts paciesties. Tikām ir jāpriecājas par sevi un...
...un jāpārtaisa savi aizvainojumi (tie varētu rasties) par sava triumfa kaldināšanas plāniem. Sākas HIPNOTISKS laiks, kurā maldīsies visas zīmes, izņemot Zivis. Tikai un vienīgi Zivis spēs iztulkot šo laiku, kurā pārējie jutīsies viegli abdolbījušies, jo pēkšņi prāts visiem sāks burt visvisādas vīzijas un mirāžas, bet tā ir tieši Zivju teritorija.
Agresīvais Marss aiziet ciet (02.03.), debesjuma policists Saturns aiziet ciet, toties mostas ziņnesis Merkurs un milzīgais, gigantiskais kosmosa visvarenākais labvēlis – Jupiters. Ja jums ir kredīti, parādi vai citi valgi – tie jūtami atslābs, ja ne vispār – atstāsies no jums. Ja jūs mušīja nost gana eksotiski radījumi un mošķi, kas neatbilst jūsu sociālajam statusam vai kā savādāk, tie atbirs un pazudīs paši no sevis. Un nekas netraucēs baudīt Zivij savu personīgo šarmu. Un štrunts, ka citi tagad būs neredzīgi! Aizvainojumiem par šo tēmu – nē! Tagad ir laiks gatavoties lielajam iznācienam. Periniet savus plānus, ihtiandri!
Jūsu valdnieks ir varenais Neptūns. Tagad tas ir kopā ar Sauli, Mēnestiņu, Kaironu un Merkuru. Kolosāla kompānija! Un tā visa tagad ir Zivīs – jūsu personīgajā telpā. Viņi uzburs tādu kokteili, ka maz neliksies. Un tas būs Zivju enerģijas kokteilis. Tagad jūs esat vareni savā enerģijā.
Aprīlī tā visa kompānija pāries Aunos, jūsu pašapziņas sektorā. Tad arī parādīsiet visam Zodiakam, kuri te ir galvenie. Vai ir jēga aizvainoties? Taču – nē! Baudiet sevi un savu laiku, kas tagad ir sācies. Un rīkojiet ballītes ar draugiem. Tās būs pikantas, jo kaisles dieviņš Eross tagad (pēc 10. marta) šīs ballītes riktīgi iesildīs. Viņš tagad būs draudzības sektorā. Kāda draudzība var kļūt visnotaļ kaislīga. Un par ko – ne?
Ja runā par racionālo. Hm, ar Zivīm un par racionālo. Izpētiet kā var uzlabot savu finansiālo stāvokli. Tur noteikti tagad parādīsies iespējas.
Bet tagad vislabākais! Kā jau minēju 06. martā pēc ilga miega mostas Jupiters. Tas ir vislielākais, visstiprākais, viskolosālākais. Tas ir labvēļu labvēlis un tas mostas jūsu prieka, romantikas, bērnu, mīlestības, azarta sektorā. Tā jums ir vislielākā dāvana! Un jūs jutīsiet prieka, mīlestības un spēka pieplūdumu sevī. Citi to neredz? Po! Gan jau ieraudzīs un tad paši varēs sev kost pirkstos. Un ja kāda/kāds jūs tagad neredz, ticiet man, jūs un tikai jūs pēc tam varēsiet izlemt, vai vēl gribēsiet ar šo pilsoni draudzēties.
Ja jums tagad parādās kaut mazākā doma par to, ka jūs nenovērtē... 100 gadu jums tas ir vajadzīgs. Ir Zivju laiks un basta! Lielisku jums šo Zivju laiku! Jūsu slavas stunda drīz sitīs. Cāļus skaita aprīlī. Priekā, skaistie!

7 Horoskops Auniem martam.
Nu, baraškas, es kā īstens latvietis nevarēju liegt sev to vakara prieciņu un uzrakstīt jums horoskopu martam. :) Ir tāds pedālis, kas saucās „bremze”. Es saprotu, ka ārā sāk spīdēt saule un jums saule ļoti patīk, bet bik pacietieties! Sagaidiet savu dzimšanas dienu, ar ko es jūs no sirds apsveicu. Marts nav mēnesis skrējienam. Februārī jau jūs izlaida aplokā bik paskraidīt, bet īstā skriešana jums sāksies aprīlī, kas būs gada trakākais mēnesis un jums tas ĻOTI patiks. Bet kas būs martā?
Martā vesela debesjuma brigāde sabrauc jūsu galvās – zemapziņā. Tur būs Mēness, Saule, Kairons, Neptūns un Merkurs. Tie visi jūs kurinās ne pa jokam. Galvā grozīsies vesels kaleidoskops ar domām, idejām, noskaņām, plāniem utt. Nu, nepārcepieties gan!
Viena laba lieta. 02. martā agresīvais Marss aiziet ciet. Tas jums ir vistuvāko attiecību sektorā. Ja kādai/kādam par jums bija viedoklis, tad tagad viedokļa turētājs savu viedokli paturēs pie sevis. Jūsu uzdevums martā ir pašiem sevi sevi apturēt, noturēt, saturēt un nofokusēt savu skatienu tajā virzienā, kur jūs gribat doties. Jo, kā jau teicu, aprīlī (pareizāk, jau ap 20. martu) jūs uzsāksiet savu uzvaras skrējienu, bet tagad ir jāsaprot – uz kuru pusi.
Cita starpā, jaukas lietas notiks 05. un 06. martā. Mīlas dieviete Venēra maina zīmes un mostas kosmosa visvarenākais – Jupiters.
Venēra ieiet ļoti labā teritorijā – jūsu draugu un socializācijas sektorā. Tās ir jaukas izklaides, siltas attiecības ar draugiem. Draugi, starp citu, var būt arī ar seksuālu funkciju. Arvienuvārdusakot – varētu būt pasakaina dzimšanas dienas ballīte. Dāvanas sagaidiet gaumīgas, mīļas un skaistas. Un, saprotams, dārgas!
Jupiters, savukārt, mostas jūsu emocionālās labklājības un ģimenes sektorā. Te nu tas ir. Nododiet pa bremzēm tagad. Apstājieties un apostiet gaisu. Paliek siltāks un daudz saulaināks. Ja jūs tagad joņosiet, nesajutīsiet pavasara tuvošanos. Jums ir prāts – Auna prāts, kam vienmēr ir taisnība un tā tas arī, pēc būtības, ir. Tad lūk, tagad prāts darbosies īpatnēji. Ne tā kā parasti. Tas izspēlēs trikus, rādot jums dīvainas ainas. Tas ar jums runās metaforās, sapņu valodā. Apskatiet tās lietas, ko jūsu zemapziņa tagad piespēlēs. Tur būs sajaušams VIRZIENS, KURĀ DZĪVĒ (sākot ar 20. martu) TRAUKTIES.
Te nu tas ir vēlreiz – nododiet pa bremzēm. Apstājaties, jo skrienot diez vai jums izdosies šīs metaforas un zīmes pareizi izlasīt. Es saprotu, ka, varbūt, šis nav jūsu zupas šķīvis, bet tomēr. Auna pacietība ir kkas episks. Hm, ja kas, jums ir visas tiesības traucējošiem jums pilsoņiem un pilsonēm sakraut pa tāsi, jo jūs tagad būsiet pacietības režīmā un pētīsiet virzienus. Un nav ko citiem jums traucēt! Nu kopumā tā ir elle jums, bet nav tā pati ļaunākā.
Toties pēc 20. marta.... Gaidiet pārsteigumus. Lieliskus pārsteigumus. Jūs paši neticēsiet, uz ko jūs esat spējīgas/spējīgi. Kalnus varēsiet gāzt. Saule savienosies ar Urānu, bet tas jau ir aplam liels kosmosa blīkšķis. Un tas notiks jūsu vispersonīgākajā sektorā – faktiski jūsos pašos. Uzkāpt Everestā vai Komunisma smailē jums izrādīsies nieks. Tur var būt pamatīgas uzvaras. Un veiksme pilnīgi noteikti būs ar jums.
Parasti jau laiks pirms dzimumdienas ir tāds nekāds. Jums tas vēl būs kopā ar šurumburumu galvās. Un tas vēl jums komplektā ar Zivju enerģiju, kur Zivis ir slavenas ar savu sviestu. Nu ko, sauksim to par izaicinājumu. Katrā sviestā ir sava daļa racionālā. Tad lūk, šoreiz to racionālo ir jāmāk atrast un izlobīt. Bet tas racionālais saucās – kurp es dzīvē gribu doties tad, kad man būs vesels lērums spēka, naudas, kaisles, mīlestības un pašapziņas. Bet tas viss tagad nāk un drīz jūs to ieraudzīsiet. Lai jums superīgas dzimumsdienas! Baudiet marta zivju sviestu. Ā, un kaisles dieviņš Eross 10. martā ietek jūsu darba vietā. Apskatieties, varbūt, tur kāda/kāds ir interesanta/s. Labu martu jums, lieliskie Auni!

8 Horoskops Dvīņiem martam.
Laipni lūgti ellē, dārgie Zodiaka jautrīši! Elles noteikumi jums ir gana vienkārši: no rīta jūs ceļaties, iztīriet zobus, nomazgājiet muti un pošaties uz darbu, bet vakarā pēc darba jūs pa taisno dodaties mājās un tā trīs nedēļas no vietas. Ellē uz jums ķērks ne tikai priekšnieki (kas būtu pats par sevi saprotam fakts), bet arī kolēģi, jo jūsu citkārt gudrās galvas tagad bremzēs un acu priekša būs tikai migla.
Vainīgas ir Zivis un Neptūns. Visas sūdzības Jūras lietu administrācijai.
Jau marta pirmajā dienā, kad jauns mēness nolāpītajās Zivīs, jums aizkritīs širmis un 2+2 būs robežās kkur starp 5 un 7. Tas, protams, uzrunās gan priekšniekus, gan kolēģus. Un tad jau arī top saprotams, kāpēc pēc darba vilks uz mājām pie televizora. Varēsiet diezgan tupi skatīties Donu Beižu, Prosto Mariju vai vēl kādu citu izjustu mākslas darbu... Tāda dzīve.
Bet tagad padomāsim, kā uz šī Zivju sviesta varētu mēģināt uzvārīties. Jums marta pirmajās trijās nedēļās ir milzīgs uzsvars uz karjeru/darbu, bet gaisā valdīs narkotisks Zivju žvingulis, kas martā būs pagalam izteiksmīgs un stiprs. Prāts, kā jau minēju, nestrādās ierastajā režīmā. Tas īsti nevarēs pavilkt pat parastas algebriskas operācijas, nemaz nerunājot par fraktāļiem un integrāļiem. Toties tas zīmēs ainas un runās metaforās. Šī pilnīgi noteikti nav Dvīņu teritorija.
Viens variants ir aizliet acis. Ja ir iespējams doties atvaļinājumā, tad tā var darīt, bet diez vai izdosies. Otrs variants ir izdarīt to, kas rutīnā darāms. Kolēģus un priekšniekus (kas arī būs apdolbījušies ar Zivju sviestu) tagad vajadzētu rosināt uz brainstormingu. Prāta vētrām tagad būs ekselents laiks. Labāku laiku pat grūti iedomāties, jo idejas būs fantastiskas un pilnīgi noteikti tās būs ‘out of the box’.
Tikpat fantastiski var būt jūsu karjeras pavērsieni, jo enerģija, lai arī miglaina, hipnotiska un narkotiska, tomēr būs gana milzīga. Un tā visa būs sakoncentrējusies jūsu darba/karjeras sektorā.
Te tiešām ir jēga domāt neordināri, principā, citādi jau arī nemaz neizdosies. 06. martā jūsu talantu, pašapziņas un nopelnītās naudas sektorā mostas Jupiters. Tas ir kosmosa visvarenākais spēks un vislielākais labvēlis. Un mostas viņš brīdī, kad pa pasauli staigās Zivju narkotiskais žvingulis. Respektīvi, modies Jupiters būs un būs ļoti spēcīgs – kā jau pēc ilga miega, bet viņš īsti nebūs pieslēdzies realitātei. To ir jāsteidz izmantot. Viņš varētu sagādāt tādas dāvanas, uz kurām normā cerēt nenāktos.
Kosmosa policists un visu redzošā acs – Saturns arī aizmieg. Saturns jums tagad liek ļoti nopietni izturēties pret savu veselību un rutīnu. Lai arī ir ‘darbs-mājas’ tipa laiks, tomēr mājas un ikdienas solis varētu palikt vienkāršāks un vieglāks. Tas labi.
Apdomājiet, SAJŪTIET kā uz šī laika var uzvārīties. Tagad tauta staigās žvingulī un būs stipri vien piekāpīgi. Varbūt tagad ir tas brīdis kko sev paprasīt (algas pielikumu, paaugstinājumu darbā, labāku datoru utt.) Nezinu. Šāds laiks kādu brītiņu nebūs bijis. Skatieties, iespējas būs un gana neordināras.
05. martā mīlas dieviete Venēra maina zīmes un ieiet Ūdensvīros.
Tas jauki. Tagad jums draudzības/mīlestības objekti paliks daudz eksotiskāki. Nu vismaz viņi sāks uzvesties stipri vien eksotiskāk. Te nu tas būs. Dvīnis jau nebūtu nekāds Dvīnis, ja pat ellē neuzrīkotu ballīti.

Pēc 20. marta Dvīnis atkal nokļūst savā teritorijā. Hm, jums gan īss sroks iedots ellē patupēt – tikai 3 nedēļas. Tālāk jau atkal būs jautri un spīdēs saule. Nu vot, tāds jums marts. Kā teicu, visas sūdzības Jūras lietu administrācijā. Lai izdodas uzvārīties, jaukais Dvīni! Priekā!

9 Horoskops Skorpioniem martam.
Dārgie, mīļie Skorpīši! Vajadzētu būt tā, ka februārī dažam labam no jums atkārās žoklis. Nu pasaule ir tāda un debesjums mīl sagādāt brīnumus visnegaidītākajās dzīves sfērās. Tagad, lai žokli dabūtu daudz maz vietā, jums tiek piedāvāts marts (pirmās trīs nedēļas), kuras jūs diez vai pēc tam atcerēsieties, jo, iespējams, lietosiet apreibinošas vielas. Its a PARTY TIME!!!
Gadījumā, ja februāris jūs izbrīnīja jaukā veidā (kā tam vajadzētu būt, jo elle beigusies), tad ir laiks to nosvinēt. Ja februāris nebija pret jums jauks, tad marts nesīs milzīgu atvieglojumu, jo sākas ūdenszīmēm saprotams un viegls laiks. Zivju enerģija ir ļoti anestezējoša. Un Skorpions ir riktīga ūdens zīme. Dziļi, dramatiski, niansēti un skaisti cilvēki jūs esat. Bet nu atpakaļ pie marta mēneša.
Jau pirmajā marta dienā jūsos ieplūdīs maiga, hipnotiska, anestezējoša un maģiska enerģija. Būs jauns mēness Zivīs. Un vēl kāds jauns mēness!! Zivīs tagad ir arī Zivju valdnieks, varenais Plutons. Viņš arīdzan ir šmigas un narkotiku aizgādnis. Un intuīcijas piekritējs. Nekādu prātu nedz Zivis, nedz viņu karalis Neptūns īsti neatzīst, bet tikai intuīciju un čuiku. Bet Skorpioni ir pagalam intuitīvi. Īpaši labi Skorpioni jūt ziepes, tikai nez kādēļ viņi bieži dodas tieši tur, kur ziepes tiek vārītas. Mazohismus vulgaris laikam to sauca.
Marts, kā jau minēju, būs intuīcijas mēnesis. Jums martā ir pati vieglākā un jautrākā mēness ass. Jauns mēness jums jautrības, prieka, romantikas, azarta, bērnu un mīlestības sektorā. Kombinācijā ar visnotaļ maigo, hipnotisko un maģisko enerģiju, šis var būt patiešām neparasts laiks, kad var uzziedēt bērnu prieks un mīlestība. Tā ir ļoti jauneklīga enerģija. Var izveidoties lielisks kontakts ar bērniem.
Pilnmēness (15./16.03.) jums draudzības un ballīšu sektorā. Nu ļoti jauki. Rīkojiet ballītes. Pilnmēness būs lieliski aspektēts ar daudziem debesu spīguļiem. Ballītēs var rasties arī ļoti vērtīgi kontakti, kas lieti varēs noderēt gan darbā/karjerā, gan romantiskiem nolūkiem. Kad valda Zivis, notiek visvisādi brīnumi. Ziemassvētki atpūšas, salīdzinot ar pirmajām trim marta nedēļām.
Lieliskas ziņas. 02. martā atslēdzas Marss. Tas jums ir zemapziņas sektorā un tur varēja uzrīkot pamatīgu drudzi ar trauksmes un nemiera elementiem. Tagad tapsiet daudz mierīgāki un nekas netraucēs baudīt lielisko Zivju enerģiju. Un prieku, kas nāks.
Vēl lieliskākas ziņas. 06. martā mostas Jupiters. Tas mostas jūsu domas lidojuma, pasaules plašumu, ceļojumu un augstākās izglītības sektorā. Jupiters ir debesjuma visvarenākais un vislabvēlīgākais spēks. Skorpioni nelido? Muļķības! Kā vēl lido! Klāt vēl pieliksim to, ka jums Saturns aizmieg jūsu vispersonīgākajā sektorā. Tas nozīmē to, ka ja sev neticējāt (Skorpioni ir ļoti talantīgi sev-neticēšanā), tad tagad nokritīs daudzi, jo daudzi iekšējie un ārējie žņaugi. Un beidzot varēsiet lidot un darīt tās lietas, par kurām esat sapņojuši.
Marta pirmās trīs nedēļas ir patiesi viegls, maģisks un veiksmīgs laiks Skorpioniem. Jāsaspringst būs marta beigās un aprīlī, jo būs jāsaved sevi kārtībā pavasara/vasaras sezonai (liekais svars, cauri zobi, ginekologs, urologs, narkologs, uho-gorlo-nos utt). Maijs un jūnijs būs jestri mēneši romantikas/karjeras frontēs.
Tagad steidziet uzēst un uzdzert vēl kādu lielisku ziemas kilogramu. Baudiet to, ko Zivis un marts jums sniegs. Un ATSLĀBSTIET!! Ziepes tagad lai paliek Dvīņu un Aunu kompetencē. Baudiet lietas un ieslēdziet savu POZITĪVO intuīciju. Ja jūtat, ka kkur ir labi – tieši turp arī dodaties! Lai fantastisks laiks, jums superīgie un mīļie Skorpīši! PRIEKĀ!!!

10
Horoskops Jaunavām martam.

Jaunavām foršs mēnesis. Galu galā jūs sagaidījāt savu privāto pilnmēnesi, kas būs 15./16. martā un tas būs patiesi kruts. Vispār marts ir tas mēnesis, kad Jaunavas varēs emocionāli ‘uztankoties’ (uz citu cilvēku – savu tuvāko – rēķina).
Jau marta pirmajā dienā caur jūsu tuvākajiem cilvēkiem jūsos ieplūdīs ļoti neparasta enerģija. Jūsu tuvākie taps tādi sapņaini un raudzīsies jūsos ar mirdzošām ačtelēm. Viņiem šķitīs, ka Jaunavas ir paši brīnumainākie cilvēki uz pasaules. Nu tādi jau jūs arī esat – skaisti, gudri, pacietīgi un lieliski. Ko Jaunava spēj dzīvē iznest, nespēj neviens, nu varbūt, vēl Vērši un Vēži, bet tas jau ir cits stāsts... Atpakaļ pie marta mēneša.
Tātad, tuvinieki skatīsies uz Jaunavām ar mirdzošām actiņām un Jaunava sajutīs SEVI. Jo tālāk mēnesī, jo lielāks akcents būs uz savu valdzinošo personību. Jau ap 06. martu tas būs īpaši spēcīgi sajūtams. Šajā dienā mostas lielais, varenais Jupiters. Un mostas tas jūsu draudzības, ballīšu un bohēmas sektorā.
Jaunava patiesi kļūs par balles karalieni un no apbrīnotājiem pat atkauties nevarēsiet. Gaisā tagad būs ārkārtīgi izteikta un spēcīga Zivju enerģija. Tā paredz absolūti narkotisku un hipnotisku sajūtu. Un klāt vēl visas ballītes un tuvinieku spožās acis un vēl arī draugu apbrīns. Nu ko lai saka – kruta! Vajag uz šī laika uzvārīties. Kā?
Lieta tāda, ka Zivis pārvalda Neptūns, kas ir šmigas, miglas un dzīļu valdnieks. Te nu tas ir. Neptūnam pieder dzīles, bet dzīlēs ir tik daudz bagātību... bet kuriem tad nesīs dāvanas un bagātības? Jaunavām, protams! Nebrīnieties, ja jums tiks izteikti ne tikai komplimenti, bet arī piedāvājumi.
Jums pašapziņa ir ļoti nepieciešama. Tagad jums Ziemeļu mezgls, kas ir ceļš uz laimi un attīstību ir tieši naudas un pašapziņas sektorā. Tur vēl pie tam 02.03. martā aizmieg Marss, kas varēja izsaukt zināmu drudzi šajos jautājumos. Tagad ceļš ir vaļā! Marts cels jums pašapziņu. Iespējams, ka kāds piedāvājums jums nāks tieši darba/karjeras jomā. Būs kāds projekts vai kāds jauns darbs, kurā būs liels atalgojums. Nu ko – forši!
Ap 20. martu Saule iečāpo jūsu lielo naudu, lielo līgumu, kaisles un seksa sektorā. Tur ir arī pārsteigumu meistars Urāns. Martā tiešām jūs varat sagaidīt pamatīgus brīnumus. Un aprīlis būs viens no pozitīvi trakākajiem mēnešiem visā jūsu eksistencē, jo sākas aptumsumu sezonu, kas tradicionāli maina dzīves ritējumu. Tas viss jūs pilnīgi stumj uz bagātības un spozmes pusi. Un Jaunavas gan zina, kā ar bagātību izrīkoties.
Vēl viena niansīte. 05. martā Venēra iesoļo jūsu veselības sektorā. Tas ir riktīgi forši! Tur lietas sakārtosieties un tas piedos papildus šarmu. Un...10. martā kaisles un seksa dieviņš Eross iečāpo jūsu romantikas, prieka un mīlestības sektorā. Un tas viss uz narkotiskās Zivju enerģijas fona. :)
A davai, es vairāk neko jums nestāstīšu, jo jau sāk žaba dušīt, cik interesants laiks jums priekšā. Lai izdodas spīdēt par visiem 120%. Lielisku jums martu, skaistās un gudrās Jaunavas. Beidzot Zodiaks attapsies, ka Jaunavas na to ir Jaunavas, lai spīdētu un ne tikai nodarbotos ar grāmatvedību! Priekā!!!

11
Horoskops Lauvām martam.
Lauva krātiņā. Tagad (marta pirmās trīs nedēļas) galvenais uzdevums ir nesajukt prātā. Jūs esat Zodiaka skaistuļi un līdzīgu jums nav visā universā. Februārī jūs bik saulē apžuvāt, bet tagad atkal lietusgāze. Un pamatīga. Lūdzu, lūdzu pacietieties vēl trīs nedēļas. Paskaidrošu, par ko ir stāsts.
Jau marta pirmajā dienā sāks gāzt lietus (jauns mēness Zivīs) un visapkārt peldēs zivis, rāpos skorpioni un vēži. Pie kam visi šie ūdens mošķi būs varen priecīgi, kas varētu uzdzīt pamatīgu besi. Nu ko lai saka...
Un Lauva jutīsies kā krātiņā iesprostota. Toties iestāsies dīvains miers. Pagalam dīvains būs šis miers. Jau 02. martā aizmieg Marss. Un aizmieg tas jūsu komunikāciju sektorā. Lauvām patīk spīdēt un komunicēt, bet te pēkšņi šis miers. Apkārt migla un apreibinošs miers. Kaut kas neticams! Tas būs tik dīvaini, ka Lauvas pārstās besīties un plosīties. Vajadzēs pat sev iekniebt, lai pārliecinātos, ka esat dzīvi un uz šīs planētas.
Jo tālāk, jo dīvaināk. 06. martā jūsu iekšējā pasaulē mostas varenais Jupiters. Tā būs tik neizsakāmi patīkama sajūta un tā būs jūsu iekšpasaulē. Tradicionāli Lauvenieki ir samērā ekstraverti pilsoņi. Te pēkšņi viss uzmanības fokuss būs vērsts uz tām sajūtām, kas mājo iekšpasaulē.
Šim laikam ir milzīga nozīme, ja mēs aplūkojam plašāku kontekstu. Lauvām noslēgumam gatavojas 12 gadu Jupitera cikls. Jau jūlijā Lauvas no Vēžiem pārņems pasaules valdnieku vietu. Tas būs nereāls uzplaukums. Lai tas notiktu ir jāpabeidz lietas, bet lai lietas pabeigtu – tās ir jāapzinās. Marta pirmās trīs nedēļas ir ideāls laiks, lai aizietu vienatnē. Lūdziet saviem mīļajiem, lai viņi dod jums laiku tagad sakārtot domas. Šajā laikā sastādiet sarakstu ar lietām, no kurām ir vēlme atbrīvoties. Kādas astes jāapcērp, lai netraucē lidot utt. Kādas lietas ir jāpabeidz, kurp dosieties, kad jūlijā jums atvērsies visa pasaule.
Nav tagad jēgas jukt prātā. Tiešām – nē! Uzlieciet tās i-poda austiņas, kuras es jums pērn ieteicu nopirkt un ieejiet sevī. Būs kruta! Lai arī tā nav Lauvu teritorija, tomēr izbaudiet šo laiku.
Jau sākot ar 15./16. martu laiks paliks sakarīgāks, bet 20. martā paliks ļoti labi, jo spoži uzspīdēs Saule. Tā ieies jums radniecīgajos Aunos, kas arī ir uguns stihijas pilsoņi. Aprīlis būs vājprātīgs. Jums jūsu tagadējā krātiņa durvis būs vaļā un varēsiet skriet un saulē diet. Un Saule jums būs jūsu vislielāko plašumu sektorā, kur arī būs Urāns – varenais pārsteigumu meistars. Iespējami visādi brīnumi un pat ļoti eksotiski, saistīti ar tālām zemēm un ceļojumiem.
Lai Lauvām būtu iespējams vieglāk izdzīvot marta pirmās trīs nedēļas, notiek diezgan laba lieta. Aizmieg Saturns, kas ir uzlicis web-kameru jūsu ģimenei, mājām un emocionālajai labklājībai. Ja līdz šim bija: ‘solis pa kreisi un nošaušana’, tad tagad šī visu redzošā acs būs aizvērusies un slogs no emocionālās labklājības un ģimenes ligzdas – nokritīs. Tas būs liels atvieglojums.
Martā, lai jums būtu ar ko nodarboties, jums mēness ass iekrīt naudas sektoros. Kalkulējiet, domājiet, rēķiniet. Lietas virzīsies. Labi, tās ies dīvainus ceļus, itkā bez loģikas, tomēr tās virzīsies kā nākas. Neptūns ir labvēlīgs un var jums atnest kādu nogrimušu dārgumu lādi. To viņam patiesi netrūkst. Dīvainā kārtā, baudiet šo dīvaino laiku. Lietusgāze ir par to, lai izmazgātu savu kažoku, ja nu tajā vēl kāds traips palicis. Lai jums lielisks laiks! Tiksimies trakajā aprīlī, kad Lauvas jau rūks citu dziesmu! Priekā!

12
Horoskops Mežāžiem martam.

Mani dārgie Mežāži! Pateicos par jūsu pacietību, jo atkal rakstu jūs noslēgumā. Marts un aprīlis jums ir lielais iespēju laiks. Kruts laiks.
Martā mēness ass jums ir ļoti darbīga un ļoti neparasta. Gan marts, gan aprīlis būs darba/karjeras mēneši. Neizpaliks gan arī romantika. Ak vai, kā tā neizpaliks, bet nu visu pēc kārtas.
Jau pirmajā marta dienā jauns mēness Zivīs. Neparasta un ārkārtīgi spēcīga enerģija ieplūdīs jūsu komunikāciju un darbīguma sektorā. Tas ir aptuveni tā, ka jūs ar saviem draugiem, kolēģiem, sadarbības partneriem, brāļiem/māsām būtu aizgājuši uz smalku restorānu un jums atnestu smalku vīnu vai šampānieti. Tas nedaudz skurbinātu (Zivju enerģija) un atraisītu valodas.
Un jo tālāk mēnesī, jo valodas raisītos arvien vieglāk un vieglāk. Un pašas valodas taptu arvien eksotiskākas. Runa būtu par augstām matērijām, lieliem plāniem un tāliem ceļojumiem.
NB!!!! Dzirdiet paši, ko runājat, jo jau aprīlī tam būs realizēties. Martā jums tiks atnesta laimes putna (ar lietošanas instrukcijām) burvju spalva, kas izpildīs trīs jūsu vēlēšanās. Ieteicams vēlēties kko jēdzīgu. Tas ir kā test-draivs jūlijam, kad Strēlnieki nodos jums uz veselu gadu pašu laimes putnu ar visām instrukcijām. Esiet martā prātīgi ar savām vēlēšanām. Marta pirmās trīs nedēļas ir ne tikai skurbinošas, bet arī aplam MAĢISKAS. Veļi/Ziemassvētki, salīdzinot ar šo laiku, atpūšas.
06. martā sen gaidīta lieta notiksies. Modīsies debesjuma valdnieks, lielais un bezgala labvēlīgais Jupiters. Un mostas tas jums vistuvāko cilvēku (laulāto draugu, partneru, sadarbības partneru, labāko draugu utt.) sektorā.
Tas ir aptuveni tā, ka jūs šajā marta restorānā esat iedzēruši skurbinošo vīnu un pie jums atnāk jūsu vistuvākie, kas bija tikai nedaudz nokavējušies. Sākas liels iespēju laiks, kur jūsu vistuvākie var jums ļoti palīdzēt. Un jūs varēsiet ļoti palīdzēt saviem vistuvākajiem.
Ir viena nemazsvarīga niansīte. 10. martā jūsu vispersoniskākajā sektorā ienāk kaisles dievs Eross. Wow! Tas padarīs jūs ārkārtīgi valdzinošus. Un cilvēki jūs gribēs. Gribēs gan kā sarunu biedrus gan kā...
Un vēl kas. 05. martā mīlas, glamūra un konvertējamās valūtas dieviete Venēra ieiet savā visiemīļotākajā sektorā – jūsu naudas, pašapziņas un talantu sektorā. Un kā viņai patīk tur spīdēt! Un kā viņai patīk tas, ka pie jums ripos konvertējamā valūta! Kombinācijā ar Erosu, laimes putna spalvu un citiem marta labumiem, izklausās pēc tā, ka esat nonākuši individuālā pieņemšanā pie Zsv vecīša. Izmantojiet to!
Nu ko – droši vien pareizi ir, ka rakstu jūs visa Zodiaka noslēgumā. Mežāži ir tie, uz kuriem balstās viss Zodiaks. Un tagad Mežāžu šarms būs tik pārpasaulīgi jaudīgs. Saku vēlreiz: "Izmantojiet to!"
Aprīlī visas marta idejas jau realizēsies vai vismaz sāks realizēties. Aprīlis mainīs dzīves ritumu, jo sākas aptumsumu sezona un tā ir aplam jaudīga šogad. Tā kā domājiet skaistas, lielas un augstas idejas. Tagad nav laiks sīkumiem.
Marta pēdējās desmit dienas būs kkādā veidā saistītas ar jūsu ģimeni un dzīvesvietu. Tur jo spoži uzspīdēs pavasara saule (nu tiem, kas dzīvo Ziemeļu puslodē. Citiem tā būs skaistā rudens saule). Ģimenes lietas iegūs pavisam jaunu siltumu. Arī mājokļu jautājumi risināsies. Gaidiet šajos jautājumos labus jaunumus, jo Saule savienosies ar Urānu, kas ir varenais pārsteigumu meistars.
Kopumā marts būs pat ļoooti interesants. Mežāžiem arī aprīlis solās būt jauks, lai arī ārkārtīgi darbīgs. Aprīļa beigas un maijs būs jautrs, pilns ar svinēšanu, bet tagad bizness un kaisle. Lai veicas!!! Priekā!

Andis Geste
www.facebook.com