ceturtdiena, 2017. gada 20. jūlijs

Perspektīvas aptverot … - Eņģeļi caur Ann Albers


01.07.2017 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
--------------------------------------------
Jūs visi redzat viens uz otru caur savas perspektīvas logu. Jūs vienkārši cenšaties noskaidrot, kas jūs esat, dzīves spoguļos raugoties. ”Kāda ir mana daļa Dievišķās puzles izkārtojumā,” jūs vaicājat. Jūs mācāties gūt atbildes, vērojot citus, un uzzinot, kas rezonē, un kas nē.

Jums ir visas tiesības dzīvot ļoti plaukstošā un skaistā realitātē, vai arī ļoti ierobežotā, nosacītā un šaurā realitātē. Jūs varat ar prieku izzināt citu cilvēku perspektīvas, vai arī varat iztērēt savus dārgos dzīvības spēkus, nopaļājot citus, un nosodot tos.

Mēs nebūt nesakām, ka jums jāmetas dejā ar katru cilvēcisku būtni, vai jāpiekrīt tās uzskatiem. Nepavisam nē.

Mēs tikai iesakām jums tapt par dzīves vērotājiem, nevis par tās soģiem. Kad jūs VĒROJAT dzīvi, jūs skatat viņu, kā bērni to redz, un kā Dievs redz. Jūs fiksējat to, kas notiek jums visapkārt, ar izbrīnu. Jūs nesakat, ”Tas ir nepareizi! Tas ir slikti! Kā viņi kaut ko tādu iedomājas!” Tā vietā jūs sakat, ”Tas ir aizraujoši. Šis man patīk, bet tas man nepatīk. Esmu vienisprātis ar šo, bet nepiekrītu tam.” Jums pieder pašiem SAVA perspektīva, un jūs nepadarat neviena cita perspektīvu par nepareizu.

Kad jūs esat atvērti citu perspektīvu aplūkošanai, jūs topat ļoti līdzīgi bērniem zoodārzā. Jūs vērojat visus šos dažādos radījumus un viņu dažādo uzvedību ar izbrīnu un aizrautību. Jūs kļūstat ziņkārīgi. Kādēļ kustoņi rīkojas, kā viņi rīkojas? Kādēļ viņi domā, kā viņi domā? Kas no tā man patīk? Jūs vērojat, nevis nosodāt. Jūs izzinat pasauli sev apkārt. Jūs iepazīstat tos, kas ir savādāki. Jūs sākat iepazīt arī paši sevi, kad jūs ievērojat, kam dodat priekšroku. Jums patīk vieni. Jums nepatīk citi. Jums nevajadzētu justies vainīgiem par to, un nepavisam jau nevajadzētu nosodīt savas sajūtas. Jums tikai ir jāiet tālāk, un jāpavada vairāk laika ar tiem, kas jums patīk.

Šādā veidā jūs tāpat varat aplūkot cilvēciskas būtnes bez jebkāda nosodījuma. Jums var būt savas simpātijas un antipātijas, bez jebkādas nepieciešamības justies vainīgiem, un taisnoties par savām izvēlēm. Jūs varat Mīlēt Gaismu ikvienā cilvēkā, neskatoties uz viņa personību vai uzvedību. Jums nav jālemj par tiem, jānopaļā viņi vai jānosoda. Vai gan jūs iedomātos nosodīt vaniļu, ja labāk garšo šokolāde? Nu protams, nē. Jūs tikai teiktu, ”Man patīk saldējums, bet priekšroku es dodu šokolādes saldējumam.” Līdzīgi jūs varētu teikt, ”Man patīk Gaisma visos cilvēkos, bet dažus es nesaprotu, tādēļ ļaujiet man pievērsties tiem, ar kuriem jūtos daudz komfortablāk.”

Dārgie, jūsu pasaule ir pārsteidzošs atšķirību sakopojums Lielajā Radītāja Plānā. Tā tas ir bijis iecerēts. Gaisma, kas ir jūsos, var iemiesoties visdažādākajās formās uz jūsu planētas Zeme. Mīliet šo Gaismu. Mīliet faktu, ka tā spēj izpausties tik daudzos dažādos veidos. Un tad ļaujiet sev, bez nosodījuma un attaisnošanās, vienkārši doties pie tiem, kas jums rezonē, un prom no tiem, kas nē. Šādā veidā jūs dodat savai Dvēseli iespēju vienkārši ”būt” un atrast savu dabisko vietu dzīves Lielajā Plānā.

Jūs pieķēdējat sevi pie tiem, kurus nosodat. Garīgu brīvību jūs iemantojat, kad dodat visām Dvēselēm tiesības BŪT, sevi ieskaitot.