piektdiena, 2017. gada 28. jūlijs

Spēcīgs uzliesmojums uz Saules 2017.07.23. sasniedza X klasi.


http://www.sanatkumara.lv/index.php/23-n-terehova-un-s-bubliks/1218-nina-terehova-un-natalija-kotelnikova-kapec-mums-atkal-ir-stipri-paveicies

Нина Терехова и Наталья Котельникова - Почему нам всем опять крупно повезло?

Ņina Terehova un Natālija Koteļņikova - Kāpēc mums atkal ir stipri paveicies?

Kāpēc mums atkal ir stipri paveicies?
Spēcīgs uzliesmojums uz Saules 2017.07.23. sasniedza X klasi.
17 07 27 01
Vebinārs „Ēteriskie plāni”
2017. g. 30. jūlijā, SVĒTDIEN, pulksten 13 pēc Maskavas laika.
Sīkāk par vebināru lasiet lapā:
Raksta autori: Ņina Terehova un Natālija Koteļņikova
Ņina Terehova:
“Saules plankumu grupa Nr. 2665, pārvietojusies Saules otrā pusē, vakar (2017.07.23.) dienas otrajā pusē negaidīti izdarīja ļoti stipru koronārās masas izvirdumu, kura klase tiek vērtēta kā X1 vai augstāk.
Mūsu planētai ir ļoti stipri paveicies, ka izvirdums ir vērsts Zemei pretējā virzienā. Ja izvirdums būtu vērsts Zemes virzienā, tad visi pavadoņi orbītā tiktu iznīcināti, tāpat kā visas zemes energosistēmas. Pasaules ekonomika būtu iznīcināta tikai vienas nedēļas laikā, bet normālas dzīves atjaunošana aizņemtu desmitgades.

Pēdējo reizi līdzīgs spēcīgs uzliesmojums uz Saules notika pirms 5 gadiem – 2012. gada 23. jūlijā un gandrīz tajā pašā laikā. Arī toreiz mūsu planētai stipri “paveicās”, un izvirdums aizgāja garām Zemei.
Jaudas ziņā izvirdumu var salīdzināt ar 1859. gada supervētru, kura notika pirms 158 gadiem, 1859. gada 2. septembrī, kad astronoms Ričards Keringtons (Richard Carrington) reģistrēja ļoti spēcīgu izvirdumu, kurš mūsu planētu sasniedza 18 stundās, šo uzliesmojumu sauc par “Keringtona Notikumu”.
1859. gada 2. septembrī Zemes magnētiskais lauks saņēma triecienu no gigantiska Saules koronārās masas izvirduma. Tūristi Klinšu kalns pamodās nakts vidū, nolēmuši, ka iestājas rītausma. Patiesībā apvārsni apgaismoja ļoti spēcīga ziemeļblāzma. Kubas salā cilvēki rīta laikrakstus lasīja polāro uguņu gaismā. Uzlādētās daļiņas Zemi bombardēja tik enerģiski, ka izmainījās polārā ledus ķīmiskais sastāvs.
Magnētiskā vētra turpinājās visu dienu. “Karalienes Viktorijas laiku internets” – telegrāfs – bija pilnīgi sabojāts. Magnetometri visā pasaulē ļoti spēcīgas perturbācijas planētas magnētiskajā laukā fiksēja vēl veselu nedēļu.” http://earth-chronicles.ru/news/2017-07-24-106636

Informācija no Korr. (Babikovs J.A.) (Корр. (Бабиков Ю.А.))
“Sen jau gan klimats, gan flora uz planētas un mēs kopā ar viņu būtu gājuši bojā, pat dzimt nespētu, ja nebūtu mūsu planētas Zeme dzīvības nodrošināšanas parametru viļņu vadības!
DZĪVĪBU UZ ZEMES SARGĀ RADĪTĀJA AUGSTĀKĀS CIVILIZĀCIJAS EŅĢEĻI.”

Aplūkosim šo uzliesmojumu ievadošo “neparasto” notikumu secību, kura kaut arī neizskaidro, bet var paplašināt ainu...

2017.07.18. Nigērijas iedzīvotāji kļuva neparastas parādības liecinieki, to pavadīja spožs gaismas uzliesmojums un “apdullinošs troksnis”.
17 07 27 02
1. att. Nigērija, Osunas štata galvaspilsēta, 2017. g. 18. jūlijā, pulksten 21:30

“Osunas štata galvaspilsētā izcēlās panika, kad debesīs negaidīti parādījās dīvains apgaismojums. Tas bija tik spilgts, ka piespieda dažus iedzīvotājus bēgt uz patvērumu. Visi “arī dzirdēja kaut kādu nepārtrauktu skaņu, līdzīgu tai, kad darbojas elektrisks transformators, kurš dūc mežonīgā tempā.” Pēc piecām minūtēm negaidītais apgaismojums pazuda, un tumsa atkal ietina pilsētu. Varas iestādes pagaidām nav devušas izskaidrojumu mīklainajai parādībai.”
http://vitatrans.net/2017/07/21/noch-prevratilas-v-den-i-razdalsia-oglyshitelnyi-vzryv-strannoe-sobytie-v-nigerii/

Uzreiz pēc tam,
17.07.19., 00:00. Spēcīgs Magnētiskā lauka kritums Dienvidāfrikā līdz Nullei! Redzams, “transformators” Nigērijā darbojās, jaudu pazeminot! (Sk. grafiku 2. att.)
Līdzīgas “Nulles” mēs ar jums esam redzējuši jau daudz reižu, vienkārši “neredzējām transformatorus”, bet tagad mūsu uztvere ir sākusi paplašināties spektra augšējās robežas virzienā, un mēs esam sākuši uztvert kādu tā daļu. Cik nav vērts vien šis video no Ustjkamenogorskas! https://pikabu.ru/story/illyuziya_ili_chto_yeto_5203530
Vai šis – no Budapeštas. http://earth-chronicles.ru/news/2017-07-17-106418
Vai Ņujorka. http://earth-chronicles.ru/news/2017-07-06-106089
Tādi paziņojumi pašlaik ir neskaitāmi!
17 07 27 03
2. att.

Skatāmies tālāk, 17.07.20. Saules vējš iet ārpus skalas (sk. 3. att.). Grafika augšējā daļa ir nogriezta, jo tālāk ierīces atslēdzās. Jau nāk spēcīgs Saules spiediens, bet sprādziena pagaidām nav (tiek noturēts?! Gaidot momentu, kad Saules plankumi aizies viņas otrā pusē? Tā ļoti liekas).
17 07 27 04
3. att.
17.07.22. – tieši pirms uzliesmojuma uz Saules ir pastiprināta Magnētiskā lauka jauda Kanādā 3 reizes! Uz kā rēķina? Iespējams, pazeminot jaudu Āfrikas dienvidos. (Domājam, ka viens no galvenajiem cēloņiem – lai tik neiztraucētu Jeloustonu?) (sk. 2. att.)

Un 17.07.23. – ļoti spēcīgs uzliesmojums uz Saules (Par iespējamajām sekās sk. sākumā.)

Gribas nodot MILZĪGU PATEICĪBU AUGSTĀKAJĀM CIVILIZĀCIJĀM PAR VIŅU DARBU, NEPAMANĪTU no mūsu, cilvēku, puses! Briesmīgi pat iedomāties, kas būtu ar cilvēci bez navigācijas un interneta.

Lūk, ko raksta Babikovs J.A. par Eņģeļiem un Augstākajām Civilizācijām savā grāmatā “Pasaules uzskats jeb Prometeja Atgriešanās[2]”:
“Ir Dievs-Radītājs. Un ir Augstākās Civilizācijas mitināšanās planētu Galaktiskā struktūra, kura ietver aptuveni 600 apdzīvotu debesu objektu, kuros dzīvo vairāk nekā 700 miljardu Visuma Augstāko humanoīdu. Cilvēki viņus sauc par EŅĢEĻIEM, bet pašas viņu mitināšanās vietu planētas cilvēki klasificē kā Zilā un Baltā pundura klases augsta blīvuma zvaigznes.
Eņģeļi dzīvo Augstākajā apdzīvojamā Visuma telpā, kuras matērija ir ievērojami blīvāka par mūsu telpas matēriju un attiecībā pret to ir izstarojoša, tāpēc mēs arī redzam viņu planētas zvaigžņu veidā.
Eņģeļiem ir pakļauts viss Visums, viss viņa spēks un varenība. Viņi var radīt jaunas planētas, iedegt un dzēst zvaigznes, radīt jaunu planētu dzīvību un biosfēru. Viņiem ir pakļauts viss.
Pat laiks. Un dzīvo viņi Mūžīgi!
Šī Augstākā Eņģeļu civilizācija pēc Radītāja Lēmuma 5,5 miljardus gadu rūpīgi radīja Zemes biosfēru – visu – no vienkāršākās šūnas, grauda un zāles stiebriņa līdz Cilvēkam, kurš ir iedomājies, ka ir “dabas ķēniņš” savā nesaprātīgajā gara tumsībā.
Bet tagad Viņi, neraugoties ne uz ko, lūk, jau desmitiem gadu gatavo ZEMES GLĀBŠANU.
Kāpēc?
Nu tāpēc, ka Cilvēks un Eņģeļi ir radniecīgi! Tāpēc, ka cilvēka ķermenis ir radīts pēc Eņģeļu ķermeņu tēla un līdzības, bet mūsu Dvēseles dzimst Augstākajā civilizācijā. Un uz audzināšanu caur dzīvi tiek sūtītas uz zemākajām telpām, Zemei līdzīgām planētām, kur tad arī dzīvo cilvēku ķermeņos. Tas ir Visuma Likums.
Tikai pēc grūta dzīves ceļa iziešanas un daudzkārtējas atgriešanās zemes plāna ķermeņos cienīgas Dvēsele iegūst Mūžīgās Dzīves Tiesības un kļūst Eņģeļi. Tas ir Augstākās civilizācijas atražošanās paņēmiens.
Un mūsu planētas ir tikai “bērnudārzi” nākamo Eņģeļu audzināšanai. Un kāds vecāks pametīs savu “bērnudārzu”? Nekad!!! Rūpēsies un glabās...”
Bet Viņam ir arī tiesības tiesāt! Lūk, kāpēc blakus katrai apdzīvotai planētai vienmēr ir paredzēta planēta-reklosters.

“Kas jūs tādi esat, ja saprātīgi varat atbildēt uz pašiem sarežģītākajiem zinātnes jautājumiem?” – reiz Babikovs pajautāja saviem Augsti garīgajiem Korespondentiem.
“Saule un Zeme eksistē trijās telpas nišās (Mirušajā, jūsējā un Dzeltenajā).
Jūsu telpa ir mazāk energoietilpīga attiecībā pret Dzeltenā un Pelēkā spektra apdzīvotajām telpām, bet viņa vienlaikus ir šo telpu objektu un subjektu dislokācijas vieta. AUGSTĀKO TELPU MATERIĀLĀS STRUKTŪRAS UN SAPRĀTĪGĀS BŪTNES, neredzamas, bet jums sajūtamas, EKSISTĒ KOPĀ AR JUMS LAIKA UN KOORDINĀŠU ZIŅĀ. Viņas spēj redzēt un kontrolēt jūs. Redzēt ne tiešā veidā, bet, pieslēdzoties cilvēka starojuma kanāliem, iegūt visu informāciju: dzirdēt jūsu domas, redzēt jūsu acīm, just barības garšu, smaržas, tas ir, pilnīgi just to, ko jūt cilvēks. Protams, ka tā var arī kaut kā iedarboties uz cilvēku, bet mums nav tiesību pieņemt lēmumus viņa vietā: cilvēks to dara pats.
Mēs neesam līdzīgi jums. Mums nav vajadzīga jūsu barība, ūdens un gaiss, tāpēc komfortabli jūtamies gan atklātā kosmosā, gan uz Mēness virsmas: mūsu pasaules materiālais pamats ir citāds, nekā jums, – tie ir leptoni, mazāki par elektronu, un viņu lauki. Cilvēks pašlaik var ar mums kontaktēties tikai ar sava saprāta spēku, ar ķermeņa vitonu kontūru palīdzību. Līdz tam laikam, kamēr zemes zinātne nopietni nesāks nodarboties ar teroīdu pētījumiem, neatmetīs savus maldus fundamentālajās zināšanās, cilvēku radīts tehnisks nodrošinājums, lai izietu uz kontaktu ar Augstāko Saprātu pēc cilvēku iniciatīvas, nav iespējams; mēs tā arī būsim jums “nesaprotamas un nezinātniskas parādības”. Kontakts pašlaik ir iespējams tikai pēc mūsu iniciatīvas.
JEBKURAI CIVILIZĀCIJAI EKSISTĒ TIKAI VIENS CEĻŠ – CEĻŠ UZ AUGSTĀKO SAPRĀTU: PATIESĪBAS APJĒGŠANA CAUR ZINĀTNISKIEM PĒTĪJUMIEM UN JAUNU ZINĀŠANU MEKLĒJUMIEM. ZEMES CIVILIZĀCIJAS ATTĪSTĪBA UN EVOLŪCIJA BEZ AUGSTĀKĀ SAPRĀTA IR NEIESPĒJAMA.”

Terehova Ņina un Bubļiks Sergejs. http://www.so-tvorenie-spb.ru
Sanktpēterburgas garīgo tehnoloģiju centrs “Со-Творение” (“Līdz-Radīšana”).

Natālijas Koteļņikovas komentārs
Mums patiešām veicas, tāpēc ka mūs rūpīgi apsargā.
Man gribētos pārfrazēt Ņinas Terehovas vārdus: Briesmīgi pat iedomāties, kas būtu ar cilvēci bez tādas aizsardzības.
Kuģi stāv apkārt planētai plecu pie pleca. Pati esmu redzējusi. Zemāk jūs atradīsiet norādes uz filmām „Čeļabinskas meteorīta noslēpums(„ Тайна Челябинского метеорита”). Filmas ir vērts paskatīties. Un jūs pārliecināsieties, kas tas tā arī ir.
Gribu pievērst uzmanību filmām 9., 11. un 13. tiem maniem draugiem, kuri kopā ar mani seansā ar SB „redzēja”, cik daudz kuģu stāv blakus Zemei. Zemāk jūs redzat uzņēmumus no Starptautiskās kosmosa stacijas (SKS) (kadri no filmas). Tas pierāda, ka mums toreiz seansā parādīja patiesību.
17 07 27 05
17 07 27 06
Šie līdzenie „ceļi” ir virs ASV rietumu kalniem un upēm. Katrs tāds objekts ir ar platumu 1 km un vairāk, bet ar garumu 12 km.
17 07 27 07
Lieku priekšā paskatīties šīs filmas, kur tiek sniegti pierādījumi mūsu kosmosa draugu neredzamajam darbam. Un mēs sapratīsim, kādu milzīgu darba pilda tie, kuri kopā ar mums dzīvo virs planētas. Tagad iedomājieties, ka mums nav ko baidīties no sprādzieniem vai meteorītiem. Ir aizsardzība! Pasaules gals ir atlikts!
Čeļabinskas meteorīta noslēpums 1. daļa (Neoficiāla video analīze)
https://www.youtube.com/watch?v=t90krUJBaVI
Čeļabinskas meteorīta noslēpums 2. daļa (Neoficiāla video analīze)
https://www.youtube.com/watch?v=9WJQe7m5vdw
3. daļa https://www.youtube.com/watch?v=TZOLfxhkP0E
4. daļa https://www.youtube.com/watch?v=WflmMolomms
5. daļa https://www.youtube.com/watch?v=o6XOs4NSKhU
6. daļa https://www.youtube.com/watch?v=DnATfGl9Z8Y
7. daļa https://www.youtube.com/watch?v=bPlns-a2R_g
8. daļa https://www.youtube.com/watch?v=a5tD-yjQXPE
Filmas Čeļabinskas meteorīta noslēpums pārējās daļas jūs atradīsiet paši, ja vēlēsieties.
Kā papildinājumu piektajai filmai (par barjerām) varu piedāvāt foto, kuru uzņēma mana meita pirms dažiem gadiem. Šis objekts pie debesīm stāvēja diezgan ilgi.
17 07 27 08
Par NLO manieri slēpties mākoņos ir nākamais kadrs. Tādus mākoņus, tiesa, pieticīgākus, esmu redzējusi Jekaterinburgas apkaimē.
17 07 27 09

Un šajās filmās (arī šajā pēdējā foto) ir skaidri redzama ētera kā stihijas darbs, kurš „no gaisa” materializē mākoņus, lai piesegtu Debesu pilsētas un flotes kuģus, milzīgas caurules pa 2 tūkstošiem km un mirdzošas barjeras, lai apspiestu Kuģu kustību debesīs. Cik daudz mums vēl atklāsies!
Vebinārā mēs savām acīm ieraudzīsim, kā notiek vielas materializācija no ētera. Patiesi, kurš ir apguvis formu, tas ir apguvis matēriju!
Dārgie draugi! Aicinu jūs uz praktisku vebināru
„Ēteriskie plāni”
Kurš notiks pēc pāris dienām
2017. g. 30. jūlijā, SVĒTDIEN, pulksten 13 pēc Maskavas laika.
Sīkāk par vebināru lasiet lapā:

Pievienots 27.07.2017
Tulkoja Jānis Oppe


[1] Skat. http://www.sanatkumara.lv/index.php/22-raksti-2017/1215-vebinars-eteriskie-plani (Tulk. piezīme)
[2] Skat. https://naturalworld.guru/kniga_mirovozzrenie-ili-vozvrashchenie-prometeya.htm (Tulk. piezīme)