trešdiena, 2017. gada 26. jūlijs

Viss ir izvēle, vai nu, tā ir apzināta vai neapzināta izvēle, vai Dvēseles izvēle. Izvēles.

Prieks, Mīlestība un Miers atrodas iekšienē.
Ja raugies ārpus sevis pēc pierādījuma, tu būsi vīlies, Jaunajam viss ir tevī.
Un, kad tu to apzinies, tas maina tavu uztveri un tad, tu redzi, ka tevis paša Mīlestība, Miers un Prieks ietekmē visu, ko redzi.

Jaunajam jābūt tevī, pirms jebkas pasaulē var tikt augstākās Gaismas ievadīts.
...
Ar ko tu esi saskaņā? Ja tu esi saskaņā ar pasauli, kas nav piepildīta ar Mīlestību, Mieru un Prieku, tad tas ir tas, ko piedzīvo.
Ja tu esi saskaņā ar savu iekšējo Mieru, iekšējo Prieku un iekšējo Mīlestību, tad tu esi saskaņā ar to, un tu redzi ārējo no šīs perspektīvas.
Tas viss ir iekšā. Ja tava dzīve neatspoguļo to, ko vēlies, ar ko tu esi saskaņā..kas nav pareizi vai, kas ir pareizi?
Vai esi pateicīgs par visu savā dzīvē? Kad tu esi Pateicībā, tu paplašini tās lietas, kuras vēlies...iekšējo Mieru, Mīlestību un Prieku.

Esot pilnībā tu, viss ir izgaismots; tās jomas, kas nav Mīlestība ir izgaismotas un iznestas priekšplānā, tā, lai tās var transformēties Mīlestībā. Kas vēl atklāsies tevī, kas joprojām ir bailēs? Kur tu joprojām atrodies bailēs vai šaubās? Kur izej uz kompromisu ar sevi; kur, tu neesi autentisks? Tās ir sfēras, kas tevi sauc, lai vari tās atbrīvot un būt pilnībā tas, kas tu esi.
Izvēlies Mīlestību; transformē bailes.
Aptumsumi mums palīdz to paveikt, ja mēs ieklausāmies un pievēršam uzmanību, un neierokamies ar papēžiem zemē, atsakoties arvien vairāk. Aptumsumi mums palīdz doties dziļāk, nekā esam devušies iepriekš; tie mums palīdz spirālveida doties iekšā slāņos, kurus, kā esam apgalvojuši, esam mainījuši.
Ikreiz, kad mūsu iekšējā balss saka,”Jā, bet..” esi drošs, ka pastāv dziļākas problēmas.
Jaunajā nepastāv garantijas, ja vēlies apsolījumu, ka lietas būs labākas un gaišākas, ja tu atlaid veco sevi; mazo `es`; tu to nesaņemsi.
Vēl, ja uzticies, sperot katru soli uz priekšu, tu redzēsi, ka tev nevajag dzīvot dzīvi, kas ir piepildīta ar ciešanām vai sāpēm.
Viss tavās rokās; nekas netiks paveikts tavā labā, un tev jāpieņem izvēle, virzīties uz priekšu. Kad tā dari, katrs solis izstaro gaismu uz to, ko nepieciešams atlaist, un, kādu Skaistumu integrēt.

Ja noskaņo sevi uz Mīlestību, viss, kas nav Mīlestība `pacelies` kā burbuļi, lai vari tos atlaist Gaismā.

http://angelsofgoldenage.blogspot.com/2017/03/kara-salloka-viss-ir-izvele-vai-nu-ta.html?m=1


Choices.
6 Marts, 2017'
Kara Šalloka (Kara Schallock)
Kā atgādinājums, es dalos vienīgi ar to, ar ko Dvēsele dalās ar mani, un vienīgi, kad tieku vadīta. Ja tu ar to rezonē, brīnišķīgi; ja ne, brīnišķīgi. Mēs visi atrodamies atšķirīgās Pacelšanās stadijās un Pacelšanās Piezīmes kalpo kā galvenā vadlīnija. Tie nav pareģojumi vai noteikumi, jo tādi Jaunajā nepastāv. 
Kara Šalloka
Ir daži, kuri domā, ka lietām vajadzētu izskatīties citādāk. Viņi var jautāt, "Kur ir Prieks? Kur ir Mīlestība? Kur ir Miers?" Prieks, Mīlestība un Miers atrodas iekšienē. Ja raugies ārpus sevis pēc pierādījuma, tu būsi vīlies, Jaunajam viss ir tevī. Un, kad tu to apzinies, tas maina tavu uztveri un tad, tu redzi, ka tevis paša Mīlestība, Miers un Prieks ietekmē visu, ko redzi. Jaunajam jābūt tevī, pirms jebkas pasaulē var tikt augstākās Gaismas ievadīts. Ar ko tu esi saskaņā? Ja tu esi saskaņā ar pasauli, kas nav piepildīta ar Mīlestību, Mieru un Prieku, tad tas ir tas, ko piedzīvo. Ja tu esi saskaņā ar savu iekšējo Mieru, iekšējo Prieku un iekšējo Mīlestību, tad tu esi saskaņā ar to, un tu redzi ārējo no šīs perspektīvas. Tas viss ir iekšā. Ja tava dzīve neatspoguļo to, ko vēlies, ar ko tu esi saskaņā..kas nav pareizi vai, kas ir pareizi? Vai esi pateicīgs par visu savā dzīvē? Kad tu esi Pateicībā, tu paplašini tās lietas, kuras vēlies...iekšējo Mieru, Mīlestību un Prieku.
Esot pilnībā tu, viss ir izgaismots; tās jomas, kas nav Mīlestība ir izgaismotas un iznestas priekšplānā, tā, lai tās var transformēties Mīlestībā. Kas vēl atklāsies tevī, kas joprojām ir bailēs? Kur tu joprojām atrodies bailēs vai šaubās? Kur izej uz kompromisu ar sevi; kur, tu neesi autentisks? Tās ir sfēras, kas tevi sauc, lai vari tās atbrīvot un būt pilnībā tas, kas tu esi. Izvēlies Mīlestību; transformē bailes.
Virzoties ārpus februāra aptumsuma un virzāmies uz Ekvinokciju, mums ir Iespēja būt vairāk Mīlestībai un atlaist vairāk to, kas nav Mīlestība. Aptumsumi nes pārmaiņas un atjauno mūsu Sensitivitāti, lai varam vairāk atmosties un, būt vairāk apzinoši, un, mēs zinām, kam jāiet un, kur mēs pretojamies. Pastāv Iespēja saņemt jaunus ceļus, tāpat, iespējas atlaist vecus priekšstatus, modeļus un emocijas.
Mēs esam atradušies intensīvā dziedināšanas fāzē, kur notikušas daudzas pārmaiņas. Mums bijusi Iespēja atlaist vairāk no tā, kur sevi esam noturējuši vecajā; neuzticoties pilnībā, ka Jaunais ir viss. Aptumsumi mums palīdz to paveikt, ja mēs ieklausāmies un pievēršam uzmanību, un neierokamies ar papēžiem zemē, atsakoties arvien vairāk. Aptumsumi mums palīdz doties dziļāk, nekā esam devušies iepriekš; tie mums palīdz spirālveida doties iekšā slāņos, kurus, kā esam apgalvojuši, esam mainījuši. Ikreiz, kad mūsu iekšējā balss saka,”Jā, bet..” esi drošs, ka pastāv dziļākas problēmas. Jaunajā nepastāv garantijas, ja vēlies apsolījumu, ka lietas būs labākas un gaišākas, ja tu atlaid veco sevi; mazo `es`; tu to nesaņemsi. Vēl, ja uzticies, sperot katru soli uz priekšu, tu redzēsi, ka tev nevajag dzīvot dzīvi, kas ir piepildīta ar ciešanām vai sāpēm. Viss tavās rokās; nekas netiks paveikts tavā labā, un tev jāpieņem izvēle, virzīties uz priekšu. Kad tā dari, katrs solis izstaro gaismu uz to, ko nepieciešams atlaist, un, kādu Skaistumu integrēt. Ja noskaņo sevi uz Mīlestību, viss, kas nav Mīlestība `pacelies` kā burbuļi, lai vari tos atlaist Gaismā.
Pēdējie aptumsumi mūs sašūpojuši, lai varam virzīties mūsu Dvēseles Vadības virzienā. Nākamie aptumsumi to pastiprina, un tad, augustā, mēs varam noslēgt to, kas uzsākās februāra aptumsumos. Aptumsumi un Ekvinokcija ir ārkārtīgi uzlādēti ar augstas dimensijas enerģijām; mūsu rokās, kā izmantosim šo enerģiju, lai virzītos uz priekšu. Mums patiesi ir izvēle, pat, ja šķiet, ka mums nav. Viss ir izvēle, vai nu, tā ir apzināta vai neapzināta izvēle, vai Dvēseles izvēle. Kad mēs to apzināmies, mēs saprotam, ka mēs neesam upuri; kā gan, mēs varam būt upuri, kad viss ir mūsu izvēle? Ik izvēle satur Apziņu. Ja tev nepatīk tava izvēle, palūkojies zem virskārtas `pēc` Apziņas, un ieraugi, kur izvēle tev ved. Tas tev var parādīt jomas, kas ir toksiskas vai, kur tu tiec vadīts atlaist, vai, kur, spert soli uz priekšu. Aptumsums var likt tev justies ne tik ērti darbā, attiecībās vai tajā, kas tevi velk atpakaļ. Tas nav ērti tad, ja pretojies pārmaiņām, vai, kad tu atrodies jaunā situācijā, kas šķiet, kā vieta, kas izrāvusi tevi no komforta zonas. Vēl, ja tu vari uz brīdi ļauties diskomfortam, tad tevi vadīs uz priekšu. Daudzi piedzīvo vēlmi virzīties atšķirīgā sfērā, vai, uzsākt kaut ko jaunu, vai noslēgt kaut ko vecu. Tā ir vadība, jo, varbūt, tu esi pāraudzis savu pašreizējo dzīvi. Vienkārši, apzinies, ka viss kalpo tavai augstākajai evolūcijai, tāpēc, uzticies vadībai un savai Intuīcijai.
Kad tu esi saskaņā ar Dvēseli, tu dzirdēsi vadību caur savu Intuīciju. Ja tu esi tāds, kā es, nebūs tā, ka vadība no Dvēseles notiks un tad, atstās tevi. Tā paliks ar tevi, tāpēc, uz mirkli esi kluss un tad, sper soli uz priekšu. Dvēseles vadība paliek, kamēr atsevišķā ego „vadība” ir īslaicīga. Tu jūti Dvēseles vadību, kamēr atsevišķā ego vadība ir vairāk `galvā` balstīta, uz vecajām domām un priekšstatiem. Atsevišķais ego negrib virzību uz priekšu; tas grib paturēt tevi pagātnē, tāds ir tā darbs, aizsargāt tevi, ir vienīgais, ko tas zina..atturēt tevi no virzīšanās uz priekšu vai pārmaiņām.
Kad, tu pieņem lēmumu un rīkojies, viss, kam jātiek attīrītam, tiks iznests priekšplānā. Piemēram, ja tu pārcelies uz vietu, uz kuru tiec vadīts, tu atradīsies koriģēšanas periodā. Tev vajag pielāgoties jaunai enerģijai, un rodas sajūta, ka viss jāsāk no sākuma. Patiesībā, tu sāc. Kad es saņēmu aicinājumu no Aidaho pārcelties uz Dienvidkaliforniju, man bija jāpielāgojas atšķirībai apziņā un blīvumā. Tas nebija viegli, jo es biju gaidījusi, ka lietas plūdīs, vēl, kā es varu turpināt dzīvesveidu un apziņu, kad uzsāku jaunu dzīvi? Visam jāmainās. Mana vecā dzīve turpināja vilkt atpakaļ, un es domāju, „Ak, ko es esmu izdarījusi?!?” Tas bija atsevišķā ego dumpis. Ja jūties vadīts pārcelties, vai atstāt situāciju, vai uzsākt, ko jaunu, noslēdzot kaut ko vecu, atlaid spriešanu un gaidas, un ļauj, lai viss mainās; tas nozīmē, plūst ar to, kas ir. Pielāgošanās periods ir vairāk par pagātnes atlaišanu, nevis „kļūdu” pielaišanu. Patiesi, nepastāv kļūdu; tikai izvēles un, katra izvēle rada jaunu ceļu; jaunu dzīvi.
Kad mēs katrs izvēlamies virzību apziņā, arī mūsu šūnas un DNS pārvirzās, lai atbilstu mūsu jaunai apziņai. Mūsu šūnas satur domas; vecas domas un vecus priekšstatus. Ja mēs nemaināmies, mūsu šūnas turpina radīt no šīm vecajām domām un priekšstatiem. Kad mums ir jaunas domas, tās aizstāj veco mūsu šūnās un, tad, mums ir jaunas pieredzes. Mūsu DNS, tad kļūst jauns, kad atlaižam vecās domas un priekšstatus. Mūsu DNS, tad atbilst jaunajam esības veidam, bez vecās karmas un visa, kas tika radīts pagājušajās dzīvēs. Mums nevajag censties un izprātot, kas aizstāv veco, tas notiek dabiski, kad mēs ļaujam mūsu apziņai paaugstināties. Kad mēs esam saskaņā ar mūsu Intuīciju, un sekojam mūsu Sirds/Dvēseles vadībai, un turam savas domas augstu, mūsu apziņa paaugstinās un tad, mūsu šūnas un DNS atbilst mums. Mūsu apziņa paaugstinās, kad mēs saņemam Gaismas lejupielādes, kad mēs meditējam, un, kad mēs sekojam mūsu vadībai. Tad, mums ir jauna perspektīva, un, no šīs jaunās perspektīvas tiek radīta Jauna Dzīve. Kad tā rīkojamies, mūsu Gaisma plūst visos virzienos, pieskaroties visam. Tāpēc, fokuss ir būt visam, kas tu esi, un, lai katra izvēle, kuru veic, to atspoguļo.
Jauno enerģiju integrēšanas, pielāgošanās periods var šķist, ka tu neesi sazemēts, un tu vari justies planējoši. Tu vari piedzīvot arī tādas lietas, kā..galvassāpes, nelabumu, reiboni utt. Palīdz sazemēšanās ar Zemi, un augstākām vibrācijām, vienkārši izsakot nolūku būt sazemētam ar to visu, savam ķermenim esot kā starpniekam starp Debesīm un Zemi. Kā augšā, tā lejā. Kā iekšā, tā ārā. Uzticies savam procesam. Ir brīži, kad tu tik tikko ēd, un citreiz, tev šķiet, ka nespēj paēst pietiekoši. Uzturi savu ēdienu veselīgu, dzer daudz ūdens, atpūties un dodies Dabā. Atlaid šaubas, spriešanu, bailes un citas zemas enerģijas Sakrālajā Rozē, un vienkārši ESI Momentā, bez brīnīšanās, kas tevi sagaida turpmāk. Esi Pateicībā par visu, kas noticis tavā dzīvē, iekšēji un ārēji. Tā tu paliec sazemēts, un, tā tu integrē augstākas enerģijas. Tu atrodies Jaunajā.
Autores atgādinājums: ja tu esi Facebook, nāc uz manas komūnas lapu, Ascension: The New. Ik pārdienas, es publicēju iedrošinājumus.

Karas Šallokas iepriekšējais raksts šeit

Tulkoja: Kwana Mikaela ©2017`Marts