otrdiena, 2017. gada 25. jūlijs

Saruna par auru


http://www.sanatkumara.lv/index.php/22-raksti-2017/1216-saruna-par-auru




Saruna par auru

17.07.08.

Šri Juktešvar, manu dārgo Skolotāj! Mans jautājums ir par auru. Kas par viņu būtu jāzina un kā viņa mūsu laikā mainās?

Šri Juktešvars: Auriskais grauds ir cilvēka “ieraugs”. Viss, kas ir cilvēks, mums lieliski ir redzams pēc viņa auras, īpaši spilgti tas ir astrālajā un mentālajā nodaļā. Pēc auras mēs lasām pagātni un nākotni, cilvēka raksturu, viņa izcelsmi un dzīvju skaitu, ko viņš ir pavadījis uz planētas. Tas viss iespiests auras slāņos.

Piemēram, dzīvju skaits ir spilgti redzams pēc domu izstrādes, jūtu spilgtuma, to tīrības un emociju daudzuma, kvalitātes un smalkuma, kas viss atspoguļojas auriskajos slāņos.

17 07 25 01

Ja salīdzinām ar augstākajiem dzīvniekiem, tad zilonim, piemēram, ir tīra un gandrīz tukša aura, bet cilvēkam, kurš viņu vada – sarežģīti būvēta, izlocīta un daudzslāņaina auru. No dzīvju skaita ir atkarīgs, kur aura blīvējas – jaunos ķermeņos sablīvējums ir lejā, pirmo trīs čakru rajonā, bet vecām dvēselēm augšā, virs galvas. Vecām dvēselēm ir smalkāka un mirdzošāka auras substance, bet jaunām blīvāka un raupjāka. Garīgums un lūgšanas attīra gan domas, gan auru, ar debesu plūsmu iedarbojoties kā uz gaismu aurā, tā arī uz domu kvalitāti.

Lasīt vairāk...

Ar Gaismu un Mīlestību

Jānis