piektdiena, 2017. gada 28. jūlijs

IESKATIES SAVĀ DZIMTĀ, jeb DZIMTAS SISTĒMISKIE SAKĀRTOJUMI - Kad: 1.augustā, pl.17.00-20.00.


IESKATIES SAVĀ DZIMTĀ, jeb DZIMTAS SISTĒMISKIE SAKĀRTOJUMI
Dzimta ir tā, kas mums dod spēku un virza. Vai gluži pretēji. Jo tas, kas ir noticis mūsu ģimenē un dzimtā, ietekmē mūsu dzīvi šodien- uzvedību, reakcijas, bailes, izvēles, attiecības, notikumus, kuri atkārtojas, to, kā mēs jūtamies utt. Gribam mēs to vai nē, mēs to nododam tālāk saviem bērniem un mazbērniem. Mēs dzīvojam saskaņā ar savām dzimtas tradīcijām arī tad, ja neko par tām nenojaušam un tās neapzināmies.
Dzimtas sistēmiskie sakārtojumi ļauj dziļāk izpētīt iepriekšējo paaudžu mantojumu, uzvedības modeļus, noslēpumus, pārdzīvojumus, attiecības, aizvainojumus, ko esam saņēmuši mantojumā no mūsu senčiem. Šie “mantojumi” dažkārt mēdz būt traucējoši 
un neļauj mums sevi realizēt pilnībā. Neļauj izveidot attiecības, ģimeni, neļauj dzimt bērniem, liek šķēršļus karjerā.
Strādājot grupā, ir iespējams izprast savas attiecības, mainīt savu uzvedības modeli un atbrīvoties no “grābekļiem”. Šī metode mums ļauj uz savām dzīves situācijām paraudzīties no malas. Apstāties un ieklausīties, un rast atbildes uz jautājumu: kāpēc tas notiek ar mani? Šī metode ļauj ieskatīties savā dzimtā vēl nebijušā dziļumā. 
Aicināts piedalīties ir ikviens. Iepriekšēja pieredze dzimtas sistēmisko sakārtojumu grupās nav nepieciešama. Sajūti un pievienojies. Jebkurš laiks ir labs, lai sāktu.
Tikšanos vadīs sistēmisko sakārtojumu konsultante ZANE DRIĶĪTE, kura metodi ir apguvusi Nīderlandes Helingera institūtā.
Tikšanās vieta: Kultūras, izaugsmes un izglītības centrs MāruGuns (adrese: Jaunmārupe, “Draugi”, www.marasskola.lv).

Kad: 1.augustā, pl.17.00-20.00.

Pateicība: aizvietotājiem 10 EUR, klienta darbs- sākot no 20 EUR.

Pieteikšanās līdz 30.jūlijam zane.drikite@gmail.com

Vietu skaits ierobežots.

Raksti, kas ilustrē šo metodi: http://veselam.la.lv/2016/12/19/dzimtas-likumi-kad-pienak-nelaime/

https://gintafiliasolis.wordpress.com/2017/05/26/noliedzot-tevu/

http://veselam.la.lv/2017/05/30/izligt-ae-senmiruso-vecmaminu/