"Ja pamanu, ka esmu "uzlasījis" zemākas enerģijas, es kombinētā veidā lietoju vairākas no zemāk aprakstītajām tehnikām, lai attīrītu ķermeni, prātu un biolauku no šīm zemajām vibrācijām. Nevienam nepienākas "pieslēgties" tavai enerģijai, un tev ir tiesības pavēlēt likt tevi mierā. Nu, arī pretējais ir tiesa –pat tad, ja pieslēgums noticis nejauši.
Lūk, 20 efektīvas tehnikas, kas ļauj attīrīt zemākās enerģijas, īpaši tad, ja kombinēsi vairākas.
Izvirzi stipru nolūku attīrīt šīs enerģijas. Uzliec rokas uz sirds un paziņo to skaļi. Papildus vari uzrakstīt to uz lapas un, skaļi izsakot, sadedzināt. Mēs saņemam un izdalām daudz enerģijas caur mūsu kakla čakru. Izmanto savu balsi attīrīšanai un aizsardzībai!
"Aizžāvā prom" negatīvo enerģiju. Tas arī ir lielisks attītrīšanās rīks. Varbūt tev nemaz negribas žāvāties, bet, ja sāksi izpildīt žāvāšanās kustības un uzvesties tā, it kā būtu ļoti noguris un gribētu nosnausties, žāvas parādīsies. Vari to darīt uzreiz pēc tam, kad esi izvirzījis nolūku, taču jūti iekšēju pretestību izmantot balsi sava spēka un dievišķās palīdzības piesaukšanai.
Spēlē bungas vai atskaņo fonā bungu mūziku. Nesatraucies – ja tev mājās nav bungu, Youtube piedāvās daudzus šamaniskās, tautas vai Āfrikās bungu klipus. Atrodi kādu, kas tīk, un uzliec fonā, kamēr strādā ar kādu no šeit piedāvātajām tehnikām. Ja tas tev nešķiet pievilcīgi, pabungo pats pa koka virsmu kaut ar plaukstām.
20 metodes, kā attīrīties no negatīvas enerģijas
Foto: Shutterstock
Izmanto kvēpināmo kociņu. Baltā salvija ir viens no vispiemērotākajiem augiem šai tīrīšanas tehnikai, bet derēs arī kaltēts rozmarīns, ciedrs, māllēpes or cukurkoks (labi, ja var noplūkt dārzā). Aizdedzini smaržnūjiņu un, kad parādījusies branga liesmiņa, nopūt to. Apkvēpini savu ķermeni. Apzīmē visas septiņas čakras un visu auru. Neaizmirsti par pēdām arī. Pie katras čakras veic tādu kustību, it kā tu uz kvēpekļa nūjiņas kaut ko uztītu un izrautu ārā ar visām saknēm. Kad esi attīrījis sevi, izmet loku pa mājokli arī. Atver logus, lai zemās enerģijas tiek ārā, kad tu tām balsī pavēlēsi aizvākties! Ja ir naudas problēmas, vari izkvēpināt arī maku. Ja dators bieži karās, apkvēpini to (ja elektronika biežāk niķojas, arī tā ir viena no negatīva pazīmēm).
Noskaiti attīrošu un aizsargājošu lūgšanu vai mantru. Piemēram, šādu: "Es (vārds) noliedzu atļauju jebkurai dzīvai un nemateriālai būtnei iekļūt manā ķermenī, prātā, dvēselē, garā un enerģijas laukā ar nolūku, kas nav mīlestība. Es laužu visus līgumus, zvērestus un vienošanās, ko varētu būt apzināti un neapzināti slēdzis visos laikos, telpās un dimensijās un kas jebkādā veidā traucē man izpaust manas dvēseles priecīgo būtību. Es laužu šos līgumus no šā brīža uz atpakaļu, caur katru manas pagātnes pieredzi un no šā mirkļa uz priekšu līdz laiku beigām. Es pavēlu, lai šīs enerģijas un cilvēki atstāj manu telpu tagad! Tiem nav varas pār mani! Es lūdzu dievišķo aizsardzību no šīm enerģijām, lai tās neatgrieztos manā enerģijas laukā nekādā veidā un ne pie kādiem apstākļiem. Es izveidoju gaismas vairogu ap sevi ar sirds nolūku un brīvu gribu. Paldies, ka tas ir paveikts!"
Iespējams, jāatkārto vairākkārt un skaļā balsī. Vari pat pielikt labo roku pie kakla, lai justu vibrāciju. Nekas nav iekalts akmenī, maini šo vārdojumu pēc savas patikas.
Izmanto grabuli, lai sašķeltu šo enerģiju miljardos drumstalu. Tas darbojas tāpat kā bungas. Kaut vai iemet pāris sīknaudas gabalu plastmasas pudelē vai skārdenē un grabini, kā šķiet pareizāk. Efektīvāk darbosies, ja tu tajā laikā staigāsi pa savu mājokli.
Dedzini citronu vai apelsīnu mizas. Vari pacepināt plāni nomizotās miziņas pannā ka sīpolus. Smarža ir tīkama un pacilājoša. Tā piepildīs telpu un atturēs zemākas enerģijas no vēlmes tur ielavīties.
Nosmej nost. Ne tikai pret slimībām smiekli ir vislabākās zāles – tās efektīvi iztīra zemās enerģijas. Prieks ir viena no visaugstākajām vibrācijām, tāpēc lieliski aizmēž zemākās. Droši vien, esot negatīvu enerģiju ietekmē, tev smieties nemaz negribēsies, bet paskaties kādu labu komēdiju, kas tev allaž liek smieties.
Aizdedz sveci. Ar vienu vajadzētu būt gana, bet dedzini, cik vēlies. Ar domu, ka liesma absorbēs un izkausēs šīs zemās enerģijas.
Izmanto jūras sāli. Īsts jūras sāls ir dārgs. Es to lietoju tīri simboliski – drusciņ. Svarīgs jau ir nolūks. Ir iemesls, kāpēc placebo efekts darbojas! Vari iebērt šķipsniņu siltā ūdenī un izdzert vai iebērt vannā vai aplaistīties ar sālsūdeni dušā ar domu, lai sālsūdens aiztecina notekā visu negatīvu un aizgādā Zemesmātei uz pārstrādāšanu.
Izveido zemāku enerģiju "magnētu". Ielej glāzē ūdeni un izveido nolūku, lai ūdens uzsūc zemākās enerģijas no tava lauka. Turi glāzi pilnu, līdz jūties tīrs un brīvs. Tad izlej ūdeni podā un noskalo vai izlej kaut kur dārzā, lai Zemesmāte to pārveido atpakaļ mīlestībā.
Plaukšķini plaukstas. Skaņu var radīt jebkas, arī plaukstas. Laba metode, īpaši kombinācijā ar dziesmu vai svilpošannu. Izstaigā un izplaukšķini mājokli.
Nodejo nost. Negatīvajām enerģijām ir grūti noturēties pie līksmi dejojoša cilvēka, tāpēc lieto šo tehniku, ja tev patīk dejot!
Spriņģo kā bērns. Kā jau minēju, prieks ir visaugstākā vibrācija. Pasproņģo kā bērns pāris minūšu, lai aidzītu pēkšņus negatīvus emocionālos stāvokļus. Lieliski, ja tā darīsi regulāri katru rītu, kad pamosties pūcīgs vai pēc nelaba sapnīša.
Lai lūgšana sargā. Padari lūgšanas skaitīšanu par regulāru ikrīta vai ikvakara praksi. Vari arī uzrakstīt to uz lapiņas un glabāt makā vai automašīnā uz paneļa. Vai arī uzrakstīt aizmugurē uz foto, kurā tu esi laimīgs, un piekārt to pie savas gultas. Tas nav narcisms, tā ir sevis mīlēšana.
Izmanto priežu skujas. Nolauz mazu priedes zariņu (plaukstas izmērā) un ieliec to ūdens vāzē. Kad būsi veicis enerģētisko tīrīšanu, uzdod priedes skujām atturēt zemās enerģijas no atgriešanās tavā mājoklī. Ja ej cauri sarežģītākam dzīves posmam, paturi priedi blakus kādu laiciņu. Allaž pasaki priedei paldies par tās sargājošo enerģiju un nomaini ūdeni vāzē ik dienu pateicībā par pakalpojumu, ko tev sniedz priede.
Pieskati savus vārdus, rīcību un karmu. Tas ir ļoti svarīgi. Dažkārt, kad esam stresā vai apvainojušies uz kādu, mēs nepieskatām savas domas, vārdus vai darbības un varam izstarot negatīvu enerģiju uz citiem. Tajā brīdī tas var sniegt atvieglojumu, taču tas atver mūsu biolauku zemākām enerģijām. Līdzīgs pievelk līdzīgu. Ja tu paļaujies negatīvām domām par kādu (pelnītām vai nē) un netrenē savu brīvo gribu, atraujot sevi no ļauna domāšanas, jušanas vai vēlēšanas, bumeranga efekts izpaudīsies tavā dzīvē. Varbūt ne rīt, bet kaut kad noteikti. Labākais, ko vari darīt, ir lūgt savam "augstākajam es" norādīt uz šiem brīžiem.
Atrodi veidus, kā apkarot stresu. Stress ir ikdienas dzīves sastāvdaļa, bet, ja tas pieaug un tu nedari neko, lai "atšķaidītu" to ar atpūtu, vingrošanu, dejām, mākslu, izklaidi vai jēgpilnām attiecībām, tu būsi pieejamāks disonējošām zemām enerģijām. Nodrošini, lai atpūta, veselīga diēta un smiekli būtu prioritāte un spētu tavu enerģiju uzturēt stipru.
Stiprini auru ar astotniekiem. To var kombinēt ar bungu skaņām fonā. Griezies ap savu asi, ar rokām veidojot astotniekus – it kā tu būtu diriģents. Sāc no zemes un zīmē astotniekus uz augšu un pēc tam atkal atgriezies līdz grīdai. Pieraugi, lai būtu noklātas visas četras debespuses. Dari to vismaz minūti auras stiprināšnai.
"Adoptē" koku! Jā, tu vari iedraudzēties ar koku vietējā parkā vai savā pastaigas maršrutā – to, kurš tevi uzrunā. Atspiedies pret stumbru uz vismaz 15 minūtēm un lūdz tam "izravēt" no tava enerģijas lauka un ķermeņa visu, kas vibrē zemāk par mīlestību. Tas patiešām darbojas! Varu garantēt – ja izveidosi attiecības ar to un pateiksies tam, tu spēsi īsā brītiņā iztīrīt biolauku un doties projām no koka viegls, pacilāts un mīlēts.