ceturtdiena, 2017. gada 20. jūlijs

Dieva Templis: Ķermeņa jaunā matrica. Loren Gorgo

Dieva Templis: Ķermeņa jaunā matrica.
23.04.2017 … publicējusi Loren Gorgo
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule …
----------------------------------------------
Esmu droša, ka neviens no jums, kas lasāt šīs rindiņas, necerēja, ka Aprīlis būs ”viegls” mēnesis, taču neesmu pārliecināta, vai kāds no jums patiešām bija gatavs tam, kāds tas izrādījās patiesībā. Un, kaut gan tas vēl nav īsti galā … neskatoties uz maniem neatlaidīgajiem lūgumiem … šķiet, ka esam jau tikuši galā ar pašu grūtāko daļu.

Labā ziņa ir tāda, ka … visas šīs patiešām sarežģītās enerģijas, caur kurām mēs tagad virzāmies, galu galā tomēr rūpīgi nostiprina mūsu gatavību šīszemes iemiesojuma noslēdzošajai fāzei.

Lai uzsāktu šo nākamo, izšķirošo mūsu dzīves fāzi, mums visiem, kam bija piešķirts savs uzdevums, ir jāiziet caur nozīmīgu iekšēju pārstartēšanu, kas vēl nebūt nav galā. Tas nozīmē, ka dažas turpmākās nedēļas mums vēl joprojām būs jāveltī sava atbalsta punkta atrašanai, pirms patiešām varēsim nokāpt no ierastajām sliedēm, kuras bijām sev radījuši, lai īstenotu savu atdzimšanu.

Jā, ticiet vai nē, mums vēl JOPROJĀM ir nepieciešama attīrīšanās no vecā, lai paceltos līdz savu jauno (galaktisko) uzdevumu/projektu līmenim, un pirmais, ko esam aicināti paveikt, – radīt tam piemērotu telpu savā fiziskajā dzīvē. Un tas savukārt nozīmē, ka Maijs visdrīzāk būs ļoti produktīvs tīrīšanas, pārkārtošanas, sakārtošanas un jebkāda lieka iekšēja/ārēja haosa novēršanas mēnesis … itin visam, kas satur pagātnes enerģijas, un tagad izskatās pietiekami piedzīvots un pilnīgi lieks.

Viss, ko mēs savās dzīvēs sekmīgi spējām izkustināt kopš pavasara saulgriežiem, drīz jau būs sagatavots atmešanai/atlaišanai. Mums nāksies krietni pastrādāt, bet mums visiem ārkārtīgi nepieciešama ir šī ”tīrā lapa”, lai sāktu visu no jauna … un pārsvarā tas saistīts ar mūsu kontraktu izbeigšanos un izmaiņām kalpošanas misijā.

Visu savu Dvēseles fragmentu atgūšana un integrācija sāk izraisīt mūsos iekšējas pabeigtības sajūtu … šī pabeigtība iniciē svarīgu pārinstalāciju, kas pilnībā pārorientē tos, kas gatavi sava augstākā dzīves mērķa izpaušanai.

Tas novedīs pie ļoti būtiskām izmaiņām dzīves spēka plūsmas rotācijā, jo lielu daļu enerģijas, kas visus šos gadus tika virzīta uz iekšējām alķīmiskām transmutācijām, tagad varēs pavērsties uz āru, gatavojoties lielākai kalpošanai. Tas ir sarežģīts un ļoti spēcinošs process, kas var atnest sev līdz daudz patīkamu pārmaiņu.

Tādejādi mēs vēl joprojām atrodamies gigantiskas ieelpas stāvoklī, sevis iztukšošanas stāvoklī, procesā, kas ir vērsts dziļi mūsu iekšienē, lai atgrieztu un pārkalibrētu mūsu enerģiju … lai mēs varētu būt daudz bagātāki Avota enerģijas izstarotāji. Jo vairāk mēs spēsim iemiesot savu galaktisko ES, jo vairāk mēs palīdzēsim fiziskajam dzīves līmenim, un tādēļ šī attīrīšanās visu šo nedēļu garumā bija mūsu Dvēseles galvenais mērķis.

Kad mēs aptveram vairāk un vairāk, mēs iesakņojamies dziļāk un dziļāk Zemes valstībā, mēs būvējam tur savus Gaismas Tempļus, lai stabilizētu savu multidimensiālo ES fizisko formu pasaulē. Kopš 2012.gada Meistarības ceļu ejošie tika sevi veltījuši, lai pamazām sintezētos mūsu Gaismas dzīve … ne tik vien atrodoties Gaismā … bet arī vadot šo Gaismu caur savu Dvēseli, caur savu ķermeni/ savu fizisko ”trauku”, un ienesot savas Dievišķās frekvences ikvienā savā fiziskajā šūniņā un savā dzīves pieredzē.

Šis ceļojuma posms (pēc 2012.gada) ir bijis VISGRŪTĀKAIS, jo, izrādās, … NEKAS nav tik sarežģīti, kā BŪT savā ĶERMENĪ … un tādēļ, lai sagatavotos neizbēgamām pārmaiņām, kas rit savu gaitu, mums nācās – gan pakāpties augstāk, gan atlaist visu – vienlaicīgi.

Jaunas izvēles parādās te un tur, un prasa mums izmainīties, un visu savu uzskatu sistēmu un domāšanas veidu pārcelt uz jaunām trajektorijām … izvēles, kas prasa mums atlaist eoniem izkropļotu uzskatu, atšķirtībā balstītu, lai mēs varētu aicināt jaunu dzīves pieredzi, balstītu uz SEVIS, DIEVIŠĶĀ atcerēšanos.

Un te nu iezīmējas izteikta neatliekamības sajūta, par cik šīs smacējošās ilūzijas ir apzināti jānovāc, jā-de-manifestē, ja jums tā tīk, un savu dzīvības spēku jāpievērš tām ķermeņa vai dzīves daļām, kas agrāk tika apspiestas un ierobežotas, vai bremzēja mūsu paplašināšanos/izaugsmi.

Kad mēs izdaram šo galīgo izvēli, un atlaižam savus vecos uzskatus par savu MAZvērtību – mēs neticami izplešamies savā Spēkā un Potenciālā, lai kļūtu ne tikai kas VAIRĀK, bet būtu VISS. Viss, ko mēs bijām nākuši paust šeit formā, un bez jebkādiem ierobežojumiem.

Atbrīvošanās no šī galvenā šķēršļa atver mums ceļu un enerģijas plūsmu, lai radītu, vadoties no savas dabiskās, patiesās būtības, Kas Mēs Esam, nevis vadoties no ilūzijām un izkropļotajiem uzskatiem par sevi.

Ir pienācis šo Māju transformāciju ieviešanas laiks.

**********************
Lorena