trešdiena, 2017. gada 26. jūlijs

Aicinām visus Susanas Gregg skolniekus un sekotājus


Tolteku meistarību mācības!

Aicinām visus Susanas Gregg skolniekus un sekotājus, tāpat arī tos, kuri vēlas iepazīties ar Susanas Gregg mācībām. Kaut gan Susana Gregg šogad neatbrauc, noteikti ieradīsies visi, kuri pie Susanas mācās vismaz 1 gadu, neskaitot tos skolniekus, kuri ir kopā jau vismaz 14 gadus – gan semināru dalībnieki, gan no tolteku skolotāju klases gada garumā!

Kā jau katru gadu, tikšanās būs Nidā, šogad 15. – 17.septembris.

Ir dažas “lietas”, kuras mainīt nevaram un nevēlamies. Jau daudzus gadus tiekamies kopā, kur aicina Susana Gregg, jo tas kas notiek šajās tikšanās reizēs apbūra mūsu sirdis… Lai šādi neaizmirstami momenti būtu mūsu dzīvē, nepieciešams septembris, priežu meži, vēlams jūra Saulkrastos vai Nidā, dabas neatkārtojamība Saulkrastos, Nidā un Ratniekos, izcils kapučino, visi mēs – ar savu unikālo ieguldījumu, mīlestību, labestību, atvērtību un vēlmi augt, un, protams, SUSAN. Šogad viņa būs skype konferencēs, tāpat kā pagājušogad, kuru laikā sapratām, ka būtība nemainās – visi jutām Susanas klātbūtni, it kā viņā sēdētu telpā kopā ar mums.

Šogad mēs atkal tiksimies un paši veidosim, ko vēlamies ielūgt savā dzīvē. Aicinām jūs visus ierasties un aicinām jaunus dalībniekus.

Mūsu nodoms: atvērties mīļošajam spēkam sevī, vienoties kopābūšanai un apzinātībai.

Mērķis: prakses, meditācijas, mācību integrēšana dzīvē un dalīšanās zināšanās un pieredzē.

Kas būs: visas mācības un prakses, kuras Susana mācīja; ceremonijas; kopējas pārrunas un komunikācija; labirinti; bungas, flautas un Nidas vienreizējā daba.

Skype video konferences ar Susanu Gregg – mācības, jautājumi, atbildes.

Prakses un nodarbības kopā ar pieredzējušiem Susanas Gregg skolniekiem.

Semināra dalības maksa: 45 Eur + viesnīca

Vairāk informācijas: http://www.inlighthouse.lv/events/

Reģistrācija: https://goo.gl/forms/9gSOAcVoNBlfVyPb2

Informācija ir reģistrācija: kaspars@inlighthouse.lv,  29435539

Ar vislabākajiem vēlējumiem,

Vilma un Kaspars