ceturtdiena, 2017. gada 20. jūlijs

Jūs Esat Mīlestība


11.05.2017 … publicējis Leonard Jacobson
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
----------------------------------------------
Kad jūs esat klātesoši, jūs esat Mīlestība, un tur jūs neko nevarat padarīt.

Jūs izstarojat Mīlestību tādā pat veidā, kā sveces liesma izstaro gaismu, un tam nav nekāda sakara ar to, kuru vai ko jūs mīlat.

Cilvēce ir bezcerīgi apjukusi mīlestībā. Mēs upurējam sevi savas mīlestības objektam, un šinī procesā mēs pazaudējam paši Sevi. Mēs zaudējam savienojumu ar Mīlestības Avotu, kas atrodas pašā mūsu Būtības centrā. Tad mēs sajūtam kaut kādu tukšumu sevī, jo esam pametuši savu Centru. Mēs baidāmies no šī tukšuma, un tā nu mēs nemitīgi tiecamies rast Mīlestību kaut kur ārpusē.

Mēs vēlamies būt mīlēti. Mēs neglābjami iemīlamies. Mēs pazaudējam Sevi sava mīlestības objekta dēļ, un tas aizved mūs arvien tālāk no mūsu Centra. Galu galā mēs tik ļoti pazaudējamies mīlestības meklējumos, un visās ar to saistītajās cerībās, sāpēs un bailēs, ka mēs nevaram vairs būt klātesoši. Un kad mēs nevaram vairs būt klātesoši, mēs nevaram vairs atrast savu ceļu atpakaļ pie Mīlestības Avota, kas ir mūsu iekšienē, pašā centrā.

Patiesībā, kad jūs Mīlat kādu vai kaut ko, tas tikai nozīmē, ka jūs ESAT Mīlestība. Tas, ko jūs mīlat tobrīd, protams, var būt jums pievilcīgs, taču mīlestības avots vienmēr ir JŪSOS. Kad citi jūs mīl, neuztveriet to pārāk personiski, tas vienkārši nozīmē, ka arī viņi IR Mīlestība.

Kad es esmu klātesošs un esmu Mīlestība, un arī jūs esat klātesoši un esat Mīlestība, tad kādēļ gan man būtu nepieciešams, lai jūs mani mīlat? Kādēļ jums būtu vajadzīgs, lai es jūs mīlu? Patiesībā mums nemaz nevajag, lai citi mūs mīl, jo kad mēs esam Klātesoši – Mēs jau Esam Mīlestība. Tad labāk sadosimies rokās, un paskatīsimies kopīgi uz šo brīnumaino pasauli ar Mīlestību.

Mīliet visu. Mīliet suņus. Mīliet bērnus. Mīliet kokus. Mīliet savu sievu vai vīru. Bet atcerieties – tas ir dēļ tā, ka JŪS PAŠI ESAT MĪLESTĪBA.