pirmdiena, 2017. gada 31. jūlijs

MAZĀS ASTROZIŅAS 31.07.-06.08.

MAZĀS ASTROZIŅAS
31.07.-06.08.

Šī būs emocionāli saspringta nedēļa, kurā būtu labi saprast, kas notiek. Mēnestiņš visu nedēļu būs augošs. Tas nozīmē, ka parasti vairāk lietojams ir optimisms, nevis racionāls prāts. Šoreiz uzmanīgi ar optimismu! Nepamatots optimisms + “visi mīļi, visi labi” = pozitīvā domāšana sliktākajā izpausmē. Tā šonedēļ ir pagalam bīstama. Gaisā ir varas spēles, kuras jāizcīna! Ja kāds ir dumjš vai ļauns, tad šim cilvēkam tur arī ir jādodas. Pateicības tī...tarus ēdīsim citās nedēļās.
Pirmdien mīlas dieviete Venēra iesoļo Vēžu zīmē, kur viņai ir ok. Ģimene būs atbalsts varas cīņās. Līdz otrdienas vidum emocijas būs nedaudz padrūmākas par realitāti. Tālāk visu trešdienu un ceturtdienu draud nepamatotais optimisms, tālāk gan slēdzam iekšā lielo reālistu mūsos. Sevišķi piektdien, bet arī visu vīkendu būs varas spēļu enerģija. Ja ir jācīnās, vienalga, ar ko, cīnamies līdz pēdējam. Ar putām uz lūpām. Arī ar sevi! Super laiks izcīnīt lielās uzvaras.
Vīkendā enerģijas ir tik greizas, ka ir jauki atpūsties no vārdiņiem: “pareizs”, “pareizi”. Labāk lietot vārdiņu: “pajāt”. Jo vairāk centīsimies būt “pareizi”, jo šķībāk ilgtermiņā lietas kustēsies. Vīkendā iedodiet sev brīvību. Kāpēc tādas trakas astroziņas? A tāpēc, ka augusts traks un šis ir tikai sākums. Baudām un jūtamies brīvi. Veiksmi cīņās!
Andis
geste.astro@gmail.com