Bet, piedodiet, tā vairs nav mana problēma, kam būs lemts sadzirdēt, tas sadzirdēs un sapratīs, un sāks atbilstoši rīkoties. Laika vairs nav daudz – drīzāk gadi nekā gadu desmiti. Planēta sāk atbrīvoties no parazītiem, kuri tai dara pāri. Katrs ir tiesīgs izlemt, vai iekļūt šo parazītu sarakstā un pēdējos gadus pavadīt dīkā komfortā, vai beidzot sākt aktīvi darboties ar sevi, lai spētu izdzīvot tajos apstākļos, kas nāk. Tāpēc es atļaušos vēl divus citātus. "Daudzi no tiem, kas domā, ka ir iekšā, patiesībā ir ārā un daudzi no tiem, kas domā, ka ir ārā, patiesībā ir iekšā!" un "Kas sastāv no daļām – lemts iznīcībai – strādājiet cītīgi!"

Simboli – no Kabalas līdz zīmola birkai

Sāksim ar pirmajā acu uzmetienā mazsaistītu faktu uzskaitījumu: ebrejiem bauslība aizliedza ne tikai attēlot viņu dievu, bet arī pieminēt – pat ne vārdu, ne tā sinonīmus. Turklāt pret šo jautājumu izturas pat ļoti nopietni, arī mūsdienās. Kā zināms, Kabalā katrs ivrīta alfabēta burts atbilst ciparam, tātad katru vārdu var pierakstīt kā skaitli vai otrādi – katru skaitli var attēlot kā vārdu. Pastāv pat sava veida cenzūra uz telefonu numuriem, kuru burtiskā izteiksme ir pārāk tuvu konkrētiem vārdiem.
Pie tradīcijas, kas aizliedz veidot dieva attēlu un vispār atēlot dzīvas būtnes, pieturas arī islāms. Taču islāms neaizliedz veidot sarežģītus ornamentus no Korāna citātiem.
Kristietībā – gluži pretēji – ir svētbildes, ikonas, svēto tēli un citas lietas, ko judaismā un islāmā varētu klasificēt kā elku pielūgšanu.
Droši vien tev pazīstamas arī taro kārtis. Pēc būtības katru no taro kārtīm var uzskatīt par "tālruņa numuru", pa kuru vērsties pie konkrētas neorganiskas būtnes, kuras nereti saista ar Kabalas koka sefirotiem*.
Senos laikos un mūsdienās arī cilvēki zīmēja un tetovēja uz savas ādas dažādas maģiskas zīmes un nēsāja dažādus, speciāli veidotus maģiskos aksesuārus (amuletus un talismanus) tā, lai tie pieskartos ādai konkrētā vietā, visbiežāk – kādas nolūkam atbilstošas čakras rajonā.
Zīmoli, birkas, apdrukas un citas zīmes uz apģērbiem un sadzīves priekšmetiem arī nes savu informāciju. Pavērosim, kādās vietās tiek izvietotas šīs zīmolu uzšuves un apdrukas! Uz kakla, uz sirds, pretī trešajai acij, uz gurniem blakus oranžajai (otrajai) čakrai... Nejaušība? Vai arī mums uzspiež nēsāt talismanu (t.i., mākslīgi pagatavotu maģisko priekšmetu), kura darbības sfēra mums nav īsti zināma?... Ja tas notiek ar tavu piekrišanu – nu, ko, tā ir tava problēma. Bet, ja to dara bez tavas atļaujas, tevi par to nebrīdinot? Teiksim tā – nav gluži rožu aromāts... Kāda informācija tiek ienesta tavā energoinformatīvajā laukā un ar kādu mērķi? Tāpat visuresošie svītru kodi ar cipariem, bet varbūt ar vārdiem, kas nomaskēti par cipariem...