otrdiena, 2017. gada 25. jūlijs

Jauns mēness 23. jūlijā: piesakies galvenajai lomai!

https://gintafiliasolis.wordpress.com/2017/07/23/jauns-meness-23-julija-piesakies-galvenajai-lomai/

Urā-urā! Jauns mēness Lauvas zīmē jau ir klāt – 23. jūlijs!
Iestājas laiks, kad visas mūsu atgriešanās pagātnē ar jautājumiem “Kāpēc?”, dziļās transformācijas, drāmas, pārdzīvojumi, stabilitātes insaiti un iegrimšana savā iekšējā pasaulē kļūst neaktuāli!
Ne jau uz visiem laikiem! Uz laiku – uz mēnesi, īpaši spilgti uz periodu, kad būs augošs mēness no 23. jūlija līdz 7. augustam.
Visam iepriekš minētajam jums vēl būs laiks. Vēlāk. Ne tagad.
Tāpēc, ka tagad viss tiks vērsts uz to, lai jūs aizietu prom no dziļās drāmas un cilvēkiem, kuri ieciklējušies uz ciešanām, un pateiktu skaļu un priecīgu “Sveicināta!” savam patiesajam Es! Dot tam iespēju izpausties un paradīt sevi visā savā krāšņumā un varenībā!
Tieši tagad uz pāris minūtēm apstājieties un kā kino iedomājieties mikro kadrus, kuri zib gar acīm, nomainot viens otru. Cilvēki, kuru sejas jums nav pazīstamas, katrs ar savu dzīvesstāstu, liktenīgi satiek viens otru, iemīlas viens otrā un pēkšņā kaisles uzplūdā savienojas, lai radītu tos, kuri atkal un atkal meklēs viens otru, atradīs un atkal un atkal būs šis mīlas akts, kā rezultātā radīsies jūsu tētis un mamma un īstajā, likteņa nolemtajā brīdī brīdī, viņi viens otru satiks un radīsieties jūs, kā augstākā radošuma auglis. Viņi būs radījuši jaunu dzīvību.
Padomājiet, ar cik daudziem cilvēkiem ir bijusi saistīta jūsu dzīve no paša jūsu dzimšanas brīža, lai jūs kļūtu tādas, kādas esiet šobrīd. Jūs esat dzīvojušas mājās, kuras būvējuši cilvēki, esat ēdušas pārtiku, ko audzējušas kādas rokas, gājušas uz skolu pa celiņiem, kurus kāds izveidojis, valkājušas drēbes, kuras darinājis kāds, un lasījušas dzeju, kuru radījis kāds.
Un tas viss ir bijis tāpēc, lai jūs varētu nodzīvot savu Dzīvi. Jo katrai no jums ir sava unikālā vieta pasaulē. Mēs visas esam atnākušas šeit tāpēc, lai atrastu to. Un mums uz to ir likumīgas tiesības. Un šī vieta ir sagatavota tieši jums un labākas par to nav un nebūs.
Un visi šie cilvēki un notikumi jūsu dzīvē, un jūsu talanti, un ceļa pagriezieni, ir bijuši tāpēc, lai palīdzētu jums atrisināt tikai vienu galveno uzdevumu. Aizvest jūs tur, kur jūs varat iedvesmoties un ar prieku atrast savu Misiju un Sūtību un, sekojot tām, kļūt laimīgākas.
Tad nu tā, Manas Mīļās, ir pienācis laiks izvēlēties savu troni, pārliecināti sēsties tajā, uzvilkt savu kroni un kļūt par Karalieni!
Un šajā mirklī jums nepalīdzēs citi cilvēki, jums jāpaļaujas tikai uz sevi.
Tuvākā mēneša laikā uz skatuves jāiziet jūsu patiesajam Es, un jānospēlē savas dzīves lugā Galvenā loma!
Kā vienmēr nedaudz astroloģiskās informācijas par šī Jaunā mēness īpatnībām. 
Es priecājos jums paziņot, ka šoreiz ar astroloģiskajām kombinācijām viss ir vairāk kā labi. Jaunā mēness punkts – Mēness savienojumā ar Marsu ir Lauvas zīmē. Un tas nozīmē, ka visas jūsu sajūtas  un emocijas neizgaist kā dūmi, atstājot aiz sevis nožēlu par nepaveikto, bet viegli un  jautri pārvērtīsies lēmumos, darbībās un uzvarās. Ļoti rezultatīva konfigurācija!
Vēl vairāk!  Jauna Mēness kartē mūs priecē Lielais Trigons (Kosmiskais  Vairogs), kas sastāv no Merkura, Saturna un Urāna. Tā, it kā zvaigznes speciāli mums radītu veiksmīgas un laimīgas dienas, kad viss notiek it kā pats no sevis, bet brīnumi un brīnumainas sakritības burtiski gulsies zem kājām un lidināsies virs galvām kopā ar mūsu Sargeņģeļiem.
Tāpēc jebkuri “šausmu stāsti” un brīdinājumi šobrīd ir nevietā! Sakoncentrējaties uz pašu galveno, ne no kā nebaidieties un priecīgi izmantojiet šos padomus tuvākā mēneša laikā.
1. Kļūstiet par līderi, galveno Zvaigzni! Spoži paudiet savu iniciatīvu un uzņemieties pilnu atbildību par procesu un rezultātu. Nav svarīgi, kurā dzīves jomā. Izvēlieties pati.
2. Pat tad, ja strādājat komandā, sāciet savu personīgo, individuālo projektu, kurā varēsiet izpaust sevi un savu personību spilgti un bez ierobežojumiem. Taču aizrāvušās ar to, saglabājiet līdzsvaru starp individualitāti un sadarbību.
3. Noorganizējiet savu talantu un prasmju prezentāciju, izstādi, demonstrāciju. Visu, kas vien ienāk prātā, tikai ar noteikumu, ka tas nostiprinās jūsu personības autoritāti.
4. Noorganizējiet sev brīnišķīgu un aizraujošu šopingu, lai iegādātos sev kārotos apģērbus. Nomainiet pelēcību un piezemētību savā tēlā pret spilgtu, jūs raksturojošu skaistumu un greznību.
5. Atļaujiet sev spilgtu un dramatisku riomānu ar kaislībām, strīdiem un salīgšanu, asumiem un romantiku. Tas ļaus jums nomest pāris – trīs kilogramus, un liks acīm iemirdzēties.
6. Dāviniet prieku un dāvanas saviem bērniem. Un noteikti parādiet viņiem to, cik jūs varat būt skaista un interesanta. Dodiet iespēju viņiem lepoties ar jums!
7. Radiet ko patiesi skaistu! Uzgleznojiet gleznu, uzrakstiet dzeju, košās krāsās izkrāsojiet savu kāpņu telpu, izrotājiet savu māju, atrodiet jaunu, krāšņu pārvalku savam dīvānam. Visu, kas vien ienāk prātā! Galvenais, lai tas būtu jūsu personīgais darinājums, un jūs varētu ar to palepoties – priekā un bez kautrēšanās.
Pagaidām viss)) Sanāca 7 padomi un kā saka numerologi, 7 – tas ir skaitlis, kas ļauj pilnā mērā izpausties jūsu individualitātei.
Tas ir tieši tas, uz ko jūs aicina šis brīnišķīgais Jaunais Mēness 23. jūlijā Lauvas zīmē.
Bet, ja jums šķiet, ka nepaspēsiet to visu izdarīt, mums atkal ir vēl viena laba ziņa.
Jums ir vesels mēnesis līdz Saules Aptumsumam, kura laikā jūs varat valdīt, lidot un baudīt visu savu drosmīgo plānu piepildīšanos. Un paspēt izdarīt visu, kas rakstīts šajos 7 padomos.
Nevilcinaties! Dariet! Radiet!!
Un sajūtaties kā Zvaigznes un Karalienes!
Atcerieties – tieši jūs šobrīd spēlējat pašu Galveno Lomu savā Liktenī un Dzīvē!
Jūsu Dvēseles Sezonas.
Autors: Olga Davidova
Tulkoja: Ginta FS