piektdiena, 2017. gada 28. jūlijs

7. augustā Čandra (Mēness) pusēnas aptumsums notiks plkst. 21:21





2017. gada 7. augustā Čandra (Mēness) pusēnas aptumsums notiks plkst. 21:21 saulrieta laikā, Makara Raši (Mežāža zīmē), Šravana Nakšatrā (zvaigznājā). Nelabvēlīga ietekme Makara (Mežāzis), Kumbha (Ūdensvīrs), Mithuna (Dvīņi), Karka (Vēzis), Tula (Svari) un Dhanu (Strēlnieks) Raši (zīmē) dzimušajām personām.

2017. gada 21. augustā Sūrja (Saules) gredzenveida aptumsums notiks plkst. 21:26 pēc saulrieta, Simha Raši (Lauvas zīmē), Magha Nakšatrā (zvaigznājā). Nelabvēlīga ietekme ...Simha (Lauva), Kanja (Jaunava), Makara (Mežāzis), Kumbha (Ūdensvīrs), Vrišabha (Vērsis) un Karka (Vēzis) Raši (zīmē) dzimušajām personām.

Aptumsums negatīvi ietekmē gan konkrēto aptumsuma dienu, gan arī noteiktus laika posmus pēc tā. Aptumsuma diena ir uzskatāma par pilnīgi nelabvēlīgu jaunu vai būtisku darbību uzsākšanai. Tas nenozīmē, ka aptumsuma laikā nevar veikt ikdienas darbus vai jogas prakses. Vienkārši ir jāņem vērā, ka aptumsumu laikā viena no divām būtiskām muhurtas grahām – attiecīgi, Čandra (Mēness) vai Sūrja (Saule) ir ieguvusi spēcīgu negatīvu ietekmi, kas atstāj būtisku iespaidu uz cilvēka psihi. Šie intensīvie psiholoģiskā spiediena laika posmi nav ieteicami būtisku lēmumu pieņemšanai vai svarīgu darbu uzsākšanai.

Negatīvā aptumsuma doša jau sāk iedarboties pirms aptumsuma, kļūstot pakāpeniski arvien spēcīgāka. Tiek uzskatīts, ka negatīvā ietekme sākas jau vismaz 3 dienas (ir viedoklis, ka pat 7 nakšatras) pirms paša aptumsuma. Un tieši tāpat, aptumsuma doša nebeidzas uzreiz pēc aptumsuma, bet pakāpeniski atslābst aptuveni 3 dienu laikā. Tāpēc tiek ieteikts vismaz trīs dienas pirms un pēc aptumsuma izvairīties no būtisku darbu iesākšanas.