ceturtdiena, 2017. gada 20. jūlijs

Pasaules izaicinājumi un saspringtība - Eņģeļi caur Ann Albers


29.04.2017 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule ...
---------------------------------------------------
Jūs atrodaties Dievišķā Dejā ar visu Visumu. Ja jūs varētu Sevi ieraudzīt, jūs redzētu, ka esat līdzīgi viļņiem okeānā. Jūsu kustības ik mirkli skar arī visus citus. Un tāpat, visi citi var ietekmēt jūs.

Kad vājš vilnis kustas, viņš tik tikko ietekmē stiprākos viļņus, kas nāk no paša okeāna dzīlēm, un tiek Avota virzīti, no kura paši radušies. Toties, kad lielāki viļņi veļas, viņi pamatīgi var skart vājākos.

Līdzīgi arī enerģētiski spēcīgi cilvēki vai ideoloģijas var viegli ietekmēt tos, kas nav tik dziļi centrēti savā Sirdī.

Tādēļ tik daudzi no jums izjūt nemieru pēdējā laikā. Nedrošības un baiļu viļņi pasaulē ir ļoti spēcīgi patlaban. Ja neesat pietiekami stipri centrēti savā Mīlošā Sirdī un mierīgā prātā, jūs viegli var skart masu apziņas viļņi.

Bet ja, turpretī, jūs turaties pie Dievišķās Mīlestības, paši atbildat par savu prātu, un esat savas Sirds vadīti, tad masu apziņa – pat ar visu tās haosu un bailēm – nevar un nespēj jūs skart. Jūs, vienalga, turpinat atrasties skaistā un mierīgā realitātē, nemitīgi sargāti, vadīti, un priekpilni!

Vai varat uzņemties atbildību paši par savu prātu? Kādas domas jums kalpo? Kādas domas jūs paceļ? Kādas domas runā par radīšanu, nevis par izvairīšanos? Lolojiet domas, kas lolo jūs pašus. Atzīstiet citus, un ļaujiet tiem iet.

Vai varat savienoties ar Dievišķo, fokusējoties, cik vien iespējams, uz Mīlestību? Pievērsiet uzmanību cilvēkiem, idejām, sapņiem, un pat lietām, ko jūs Mīlat. Mīlestība ir vibrācija, kas padara jūs magnētiskus tam, kas ir labs un īsts.

Un galu galā, vai varat uzklausīt paši savu Sirdi, nevis 3D pasaules grūdienus un izaicinājumus? Kad jūtat Sirdī kaut ko, pareizu priekš sevis esam, tad ziniet, ka šīszemes Mācību procesu tas var atvieglot jums daudz vairāk, nekā cenšanās ”izdomāt”, ko darīt.

Katrs no jums atbild par savu realitāti. Pasaule var grūstīt un bīdīt jūs. Tā var censties ievilkt jūs savās bailēs un haosā. Tik un tā, jūs varat valdīt pār savu prātu, uzklausīt savu Sirdi, un pastāvīgi būt Mīlestības savienojumā, … un šādi rīkojoties, jūs būsiet izvēlējušies daudz maigāku, Mīlošāku un mierpilnāku realitāti.