ceturtdiena, 2017. gada 20. jūlijs

Mūsu Izvēles un Meistarība


22.04.2017 … publicējusi Kara Schallock
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
-------------------------------------------
Nemitīgas transformācijas notiek ar katru no mums. Tas ietekmē mūsu enerģiju, jo transformācijas skar ikvienu mūsu šūniņu. Tas var mūs nogurdināt un pat novest pie depresijas, jo Gaisma palīdz atbrīvoties no vecajiem ierobežojumiem. Kad mēs uzticamies šim procesam un ļaujam tam notikt, mēs plūstam kopā ar izmaiņām, nevis cīnāmies pret tām. Esiet saudzīgi pret sevi. Nepretojieties izmaiņām, bet paļaujieties tām. Tā darīdami, jūs ļaujat transformācijām notikt viegli un eleganti. Kad jūs cenšaties izvairīties, jūs izraisāt pretestību. Tātad atlaidiet un ļaujieties. Vieglas kustības var jums palīdzēt, tādas, kā Joga, Taidzi, vienkārši ķermeņa vingrinājumi, un pat viegla šūpošanās. Dažādi masāžas veidi, Reiki nodarbības, akupresūra un akupunktūra arī var palīdzēt jūsu enerģijām izkustēties. Esiet saudzīgi pret savu ķermeni, runājiet maigi ar to, un barojiet to ar pilnvērtīgu pārtiku un dzērieniem. Šādi jūs paužat Sevis-Mīlestību. Kad mēs domājam sliktu par savu ķermeni, mēs samazinām savas vibrācijas. Patērējiet šķidrumu, jo arī tas palīdz augt jūsu vibrācijām. Uztveriet šīs transformācijas kā Mīlestības klauvējienus pie jūsu durvīm. Saprotiet, ka transformācijas mēs piedzīvojam, lai mēs varētu būt daudz Mīlošāki. Ievērojiet, kā jūs izmaināties. Ievērojiet, kā izmainās jūsu mentālais, emocionālais un fiziskais ķermenis.

Ikvienam no mums ir izcilas Iespējas izaugsmei un augstāku vibrāciju sasniegšanai, jo mēs iemiesojam Mīlestību, kura vēlas vienīgi to labāko priekš mums. Esiet Klusumā, elpojiet dziļi savā Sirdī un meditējiet. Tā darot, jūs izveidojat atvērtu un pievilcīgu telpu Mīlestībai. Atvēliet sev laiku, lai pabūtu vienatnē pie dabas, meditējot parādiet savu gatavību būt kas vairāk, un visi atsauksies jūsu Atvērtībai un Gatavībai. Kaut arī izskatās, ka visi uz kaut ko gaida, saprotiet, ka tas tiešām tā ir. Visi gaida UZ JUMS, lai jūs iemiesojat vairāk Gaismas un Mīlestības, lai esat tas ES, kas jūs patiesībā esat. Atpūtieties, kad jūtat nepieciešamību, jo šādi jūs varat atbrīvot savu veco formu no toksīniem. Jeshua bija teicis sen atpakaļ, ka mēs nesīsim jaunu veidu, kā Būt un Dzīvot uz Zemes. Šis laiks ir TAGAD. Augšāmcelšanās nenozīmē Zemes pamešanu. Tā nozīmē tapšanu uz Zemes par Mīlestības Meistariem. Mēs uzsākām savu pacelšanos jau krietni pirms 2012. gada, un tomēr, tā bija Augšāmcelšanās kulminācija. Kopš tā laika mēs speram soļus, lai pārkārtotu sevi, ka varam būt kā īsti Meistari uz Zemes. Kristus atgriešanās bieži vien tiek tulkota kā glābēja atgriešanās uz Zemes, lai izglābtu mūs. Nē. Kristus ir iekšienē. Neviens nenāks mūs glābt. Mēs esam suverenas Gaismas būtnes. Mūsu katra ziņā ir apgūt šo Meistarību ar savām izvēlēm un aktivitātēm, ko darām. Neviens netiek piespiests. Ir tikai Brīva Izvēle. Šonakt es saņēmu sapni, kas to labi ilustrē. Mēs nevaram izvēlēties priekš citiem. Katram ir jāizdara pašam SAVAS izvēles. Viss, ko mēs varam izdarīt, lai nekaitētu paši sev – palikt paši SAVĀ Gaismā tā, ka tā izstarojas uz citiem, lai tie varētu pamosties, ja tāda ir viņu izvēle.

Katrs no mums izdara izvēles, un ikviena mūsu izdarītā izvēle atsaucas mūsu pašu dzīvē. Mums nav jāgaida nedz uz valdību, nedz uz apvienībām (vai vēl uz ko citu), lai izmaiņas notiktu, un pierādītos, ka lielais lēciens ir īstenots. Patiesībā mums pret valdībām un citām institūcijām būtu jāizturas ar līdzcietību, un jāsaprot, ka tās palīdz mums kļūt suvereniem. Viņi nav šeit, lai mūs glābtu. Žēlošanās par valdību tikai aizkavē mūsu transformācijas. Neviena dzīve nav valdības kļūdu izraisīta. Katrs no mums ir atbildīgs PATS par sevi. Apzinieties arī to, ka izmaiņas nevar būt tikai intelektuālas vien – tām jābūt sajūtamām ikvienā mūsu daļiņā. Šīs izmaiņas skar visu un visus. Tie, kas pamodušies, saprot, kas notiek, bet daudzi vēl nesaprot, un turpina vainot visus citus savā dzīvē, tikai ne sevi. Mūsu uztvertais ārējais haoss patiesībā ir lieliska zīme tam, ka lietas patiešām transformējas. Nekas no šī haosa nevar transformēties, kamēr nepieņemam (neapzināmies) to. Tie, kas apzinās, tie izvēlas uzņemties PAŠI atbildību par sevi un savu radīto, un viņu izdarītās izvēles izmaina to, ko viņi bija pazinuši līdz šim … ja tas viņiem vairs nekalpo. Tā dziedināšana/veselums, ko mēs paši sev izvēlāmies, īstenībā palīdz arī citiem izdarīt līdzīgas izvēles. Kad mūsu būtība ir tīra un vesela, tā palīdz visai Zemei evolucionēt. Ko mēs darām PRIEKŠ SEVIS – to mēs darām priekš visiem citiem.

Katram Meistaram var būt favorīti, taču bez pieķeršanās šiem favorītiem. Pieķeršanās ir tad, kad mēs sagaidām no kaut kā vai kāda, ka tam ir jāuzvedas tā, kā mēs domājam, ka tam jāuzvedas, vai arī viņa uzvedībai jābalstās uz to, ko mēs iedomājamies, kā visam būtu jāīstenojas. Mēs izvēlamies IK KATRU BRĪD’. Mēs varam sevi atsviest atpakaļ, līdz ko sekojam saviem vecajiem rīcības modeļiem. Taču mēs varam brīdi veltīt, lai izlemtu ne tikai reaģēt, bet lai izvēlētos arī jaunu savas esības veidu. Mums nevajadzētu tikt ievilktiem citu cilvēku drāmās vai haosā. Mēs varam izlemt būt par Eņģeli, un ļaut izvēlēties katram pašam būt vecam vai jaunam.

Meistars nenosoda, un turklāt, akceptē sevi un citus tieši tādus, kādi tie ir. Lai ko arī kāds neizvēlētos, viņš tik un tā nebūs šķirts no Avota. Kas mums palīdz pacelties – tās ir mūsu domas, jo domas rada. Kad pieķeram sevi negatīvi domājot, mēs varam atlaist negatīvās domas, kas ir enerģija, un aizstāt tās ar Avota Mīlestību un pozitīvām domām. Apzinieties arī, kādus vārdus jūs lietojat, jo domas un vārdi RADA, tāpat kā visa enerģija rada. Pārliecinieties, ka jūsu vārdi ir saskaņā ar to, ko esat nolēmuši piedzīvot. Ko jūs vēlaties radīt? Jūsu domas un vārdi noteikti rada jūsu dzīvi. Vai vēlaties būt Mīlestība? Tad savās domās, vārdos un nodomos ESIET Mīlestība. Negatīvas domas, vārdi un nodomi noved pie slimībām. Jūs varat tāpat negatīvās domas atlaist, uzrakstot tās uz papīra, sadedzinot šo sarakstu, un pelnus noskalojot ar ūdeni. Rokas arī pēc tam ir jānotīra ar sāli un ūdeni.

Ziniet un saprotiet, ka viss un visi kalpo jums kā spogulis, lai atstarotu to enerģiju, kas atrodas jūsos. Kad jūs neko neuztverat personīgi, un uzlūkojat visu bez nosodījuma, jūs varat ieraudzīt, kas ir jūsos pašos, pat ja neapzinaties skaidri to, ko cilvēks jums atspoguļo, jo daudz kas pastāv zemapziņā, un arī tā rada. Attīriet sevī to, ko ieraugāt spogulī, un piepildiet ar Dievišķo Mīlestību visu pēc tam. Pirms sākat rīkoties vai izdarat kādu izvēli, pavaicājiet sev, ”Kā šinī gadījumā būtu rīkojies īsts Meistars?” Meditējiet, jo tas palīdz rast risinājumu, un palīdz saglabāt līdzsvaru. Atmetiet visas klišejas par sevi, jo tās ir domātas, lai paturētu jūs ieslodzītu mazā kastītē. Kad ļaudis saka jums, kas jūs esat – tas ir veids, kā manipulēt ar jums. Tad jūs pieņemat šo klišeju, un radiet no šīs mazās ierobežotās telpas. Klišejas nav patiesas. Jūs esat daudz lielāki par jebkādām klišejām. Klišejas spiež jūs palikt lomā, bet jūs taču esat šeit, lai nemitīgi attīstītos. Atlaidiet sev un citiem uzliktās lomas. Mēs neesam tikai cilvēki. Mums tikai uz Zemes pieder šis ķermenis. Visi mēs esam no zvaigznēm nākuši. Visi mēs esam Dvēseles, caur mentālu, emocionālu un fizisku ķermeni izpaustas.

Mēs esam Gaisma, fiziskā formā ietverta. Mēs esam Viena Gaisma un Viena Mīlestība. Mēs neesam šķirti no Avota un no pārējiem. Mums nav robežu. Mēs esam neierobežoti. Tas ir tas, ko mēs TAGAD IEMIESOJAM. Neko mazāk par šo Patiesību. Tiklīdz mēs darām kaut ko – dzīve sāk kustēties atkal no jauna.