ceturtdiena, 2017. gada 20. jūlijs

Miers nāk ar pilnības saredzēšanu

08.04.2017 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
-------------------------------------------
Haotiskās pasaules vai haotiskās dzīves vidū jūs vienmēr varat atrast Mieru. Miers ir pārejošs, kad jums tas no dzīves ir atkarīgs, un no tā, ko jūs vēlaties panākt. Paliekošs Miers turpretī nav atkarīgs no ārējiem apstākļiem. Paliekošs Miers balstās uz sapratni, ka viss vienmēr ir kārtībā, no Dvēseles pozīcijām raugoties. Ir tādi starp jums, kas nemieru izjūt pat klusā istabā, un ir tādi, kas Mieru jūt arī tad, kad bumbas sprāgst visapkārt.

Ir daudz ārēju apstākļu, kas grauj jūsu Mieru, taču īstais Miera grāvējs ir jūsu iekšējās bailes vai pretestība. Jo vairāk jūs aptverat dzīvi tādu, kāda tā ir, un jo vairāk jūs uzticaties Mīlestībai, kas atrodas visa radītā pamatā – jo vairāk Miera jūs savā Sirdī izjūtat.

Jūs varat uztraukties par savu drošību un finansiālo stāvokli, bet kad jūs patiešām ticat, ka jūsu Dvēseles vajadzības vienmēr tiek apmierinātas – jūs sajūtat īstu Mieru un piedzīvojat ne vien aizsardzību, bet arī patiesu pārpilnību. Ja vien jūs zinātu, cik patiesībā neiedragājama ir jūsu Dvēsele – pasaules uzbrukumi maz ko jums spētu nodarīt, jo jūsu Dvēseles Gaisma nevar tikt iznīcināta un mazināta nekad … pat nāvei iestājoties.

Jūs varat baidīties, ka visu mūžu paliksiet viens, bet kad jūs ticat, ka Radītājs vada jūs pie tiem cilvēkiem, kam patīk jūsu Sirds un prāts – jūs varat būt mierīgs starojošs un laimīgs, un jūs pavisam viegli atradīsiet savu ”cilti”. Jūsu Miers būs pievilcīgs citiem.

Pamēģiniet ik brīdi sev pateikt, ”Dzīve ir tāda, kāda tā ir, un tā ir perfekta šobrīd priekš manas Dvēseles izaugsmes Mīlestībā. Pat ja es vēlos radīt sev daudz laimīgāku dzīvi – es tik un tā uzticos tagadējā brīža perfektumam.”

Mēs zinām – tas ir ārkārtīgi grūti, jo jūs esat ietērpti cilvēcisku domu paradigmā. Jums ir ticis mācīts, ka nāve ir beigas, nevis durvis. Jums ir ticis mācīts, ka nebūsiet laimīgi, kamēr … nebūsiet Mierā, kamēr … Reizēm ļoti grūti ir transformēt šīs programmas. Un tomēr, dārgie, mūsu pienākums, šeit, Debesīs, ir – maigi un Mīloši atgādināt jums, ka Miers iestājas, kad jūs sākat aptvert šī brīža pilnību, ko iepriekš nevarējāt saprast, jo sākat raudzīties uz savu dzīvi ar Dieva acīm, ar savas Dvēseles acīm.