ceturtdiena, 2017. gada 20. jūlijs

Nāve un atdzimšana … - Eņģeļi caur Ann Albers


15.04.2017 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
-----------------------------------------
Šodien mēs vēlamies parunāt ar jums par nāvi un atdzimšanu – par formas laicīgo dabu un Mīlestības pārlaicīgo dabu.

Jūsu dzīve patiešām ir laicīga šeit uz Zemes. Galu galā katrs no jums agrāk vai vēlāk ”nomirst”, kā jūs to cilvēku valodā saucat. No mūsu puses raugoties, ikkatrs no jums agrāk vai vēlāk atdzimst un paplašinās savā patiesajā apziņā un īstajā dabā. Daži no jums pamostas jau šeit, uz Zemes, daži – pārceļoties pēc sava fiziskā ķermeņa pamešanas. Tā vai citādi, katrs no jums piedzīvo savu paplašināto, atdzimušo esību. Forma var nomirt, taču Būtība atmostas!

Nekas jūsu pasaulē neturpinās mūžīgi. Jūsu darbs kādreiz izbeidzas. Jūsu mašīna pārstāj jums kalpot. Jūs pārceļaties uz citu mājvietu. Lietas saplīst. Cilvēki aiziet. Ikkatrā izelpā nomirst jūsu pagātnes es, un atdzimst tas jūsu es, kāds jūs izvēlaties būt šobrīd. Iespējas jūsu atdzimšanai ir bezgalīgas ik katru brīdi. Kad jūs aptverat šo patiesību, jūs apsveicat izmaiņas, nevis apraudat aizgājušo, apzinādamies, ka ik katru brīdi šeit pastāv jaunas iespējas Mīlestībai.

Nekas patiesībā nenomirst. Jūs nekad neko citu nevarat zaudēt, kā tikai formu, kaut vai tas būtu bijis cilvēks, darbs, vai jūsu saplēstā tējas tasīte. Būtība paliek dzīva. Par cilvēkiem runājot, viņi visi turpina būt jums līdzās kā Dvēseles, savas būtības paplašinātajā un skaistākajā veidā, kas tālu pārsniedz to, ko iespējams piedzīvot uz Zemes. Viņiem nav ciešanu. Viņi ir laimīgi! Viņi jūs redz, viņi jūs dzird, un tagad viņi jūs sajūt un uztver jūsu Mīlestību daudz stiprāk, nekā tas jebkad viņiem bija iespējams uz Zemes esot! Viņu realitāte nepakļaujas nekādiem aprakstiem šīszemes terminos, jo pat visstiprākā šīszemes mīlestība nobāl, salīdzinājumā ar Dievišķo.

Par situācijām un lietām runājot, arī kad jūs ļaujat tām aiziet, tik un tā jūs paturat šo lietu būtību sevī. Tātad, kad esat atlaisti no darba, iztēlojieties sevi labākā darbā, kamēr jūs to sajūtat, un zinat, ka tas tuvojas. Kad jums nākas pārcelties, ienesiet savas līdzšinējā mājokļa sajūtu jaunajā dzīvesvietā, un jūs iedvesmosiet tā atdzimšanu šeit. Kad jūs pazaudējat kaut ko sev ļoti dārgu, svētījiet to, un ziniet, ka šī būtība tik un tā dzīvos jūsos, un atgriezīsies pie jums kādā citā formā.

Dārgie, mēs labi zinām, ka būt par cilvēku dažkārt var būt ļoti grūti. Jūs visi esat tik ļoti gremdējušies ilūzijā, ka esat tikai ķermenis, un ka ārējā pasaule ir jūsu laimes avots. Jūs esat gremdējušies ticībā, ka varat pazaudēt kādu. Jums gribētos paturēt pazīstamo formu, un mēs to labi zinām, bet mēs zinām arī, ka lielākoties sāpīgās zaudējuma sajūtas rodas no šķietamības, ka Mīlestība, un ciešās saites, kas jūs abus vienoja, nu ir prom. Tā tas nav. Jūs varat savienoties jaunā, savādākā veidā, bet tik pat sajūtami, un, iespējams, pat Mīlošāk, kā līdz šim.

Jūs nevarat pazaudēt savu Melodiju. Jūs varat uz kādu laiku to piemirst, bet tanī brīdī, kad jūs par to domājat – tā ir ar jums! Jūs nevarat palikt bez Gaismas, jo tā pastāv uz jūsu planētas miljoniem dažādās formās. Kādu laiku jūs varat palikt bez Ūdens, bet tikai šķietami, jo pat gaiss, ko jūs elpojat, satur sīksīkas ūdens daļiņas.

Mīlestība ir vienmēr ar jums, gan nāvē, gan brīnišķīgajā atdzimšanā, kas tai seko. Mīlestība maina savu formu, bet savu būtību tā nemaina nekad.

Priecīgas Lieldienas tiem no jums, kas tās svin! Mēs svinam Gaismas piedzimšanu jūsos, un jūsu modušos Siržu atdzimšanu.