ceturtdiena, 2017. gada 20. jūlijs

Ielieciet savā dzīvē mazliet Mīlestības - Eņģeļi caur Ann Albers


08.07.2017 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
-----------------------------------------------
Izmaiņas, dārgie, ir neizbēgamas, un tās jums ir arī liela Dāvana. Vai gan jūs vēlētos, lai viss paliek nemainīgs uz Zemes? Pat ja jūs atrastos labos laikos, jums droši vien būtu garlaicīgi. Par laimi, kad jūs piedzīvojat sarežģītu laiku, īsti piemērots ir jūsu teiciens, ”Arī tas reiz pāries.” Pat jūsu ķermeņi ir laicīgi. Nekas nesaglabājas mūžīgi, vien jūsu Dvēseles un jūsu piedzīvotais. Vienīgā pastāvīgā lieta Visumā ir Mīlestība.

”Tad kāda gan visam tam jēga?” daudzi no jums izsauksies. ”Kāpēc man būtu jādara kaut kas, ja tas tik un tā neturpināsies?” Jūs varat pabarot trūcīgos un varat viņiem palīdzēt pašvērtības izaugsmē, bet nāks atkal citas trūcīgo paaudzes vietā. Jūs varat dziedināt Zemi kaut kādā mērā, taču jums nav nekādas noteikšanas par to, ko citi šeit darīs nākotnē. Jūs varat pagatavot sev lielisku maltīti šovakar, bet tik un tā jums nāksies gatavot sev ēst arī rīt … No cilvēciskā viedokļa raugoties, tas nudien var šķist bezjēdzīgi.

Un tieši tādēļ, dārgie, mēs cenšamies jūs pārliecināt RĪKOTIES VIENMĒR – AR MĪLESTĪBU. Kad jūs darbosieties ar Mīlestību, pat ja jūsu radītais nebūs ilglaicīgs – MĪLESTĪBA, ko tanī ieliksiet, PALIKS. Mīlestība ir mūžīga. Mīlestība ir atmiņā paliekoša. Mīlestība atstāj iespaidu uz dzīvēm un palīdz Dvēselēm attīstīt lielāku sapratni par savu patieso dabu. Tātad, kad jūs pabarojat trūcīgos AR MĪLESTĪBU – viņi sajūtas Mīlēti. Viņi aug. Kad jūs izturaties pret sevi AR MĪLESTĪBU – jūs sajūtaties Mīlēti. Jūs augat un attīstaties. Ja jūs uzcelsiet pašu lieliskāko celtni, bet darīsiet to bez Mīlestības – tā ātri sagrūs, un jums nebūs nekā, ar ko lepoties. Bet ja jūs uzcelsiet būdiņu AR MĪLESTĪBU – tas būs kaut kas tāds, ko jūs aiznesīsiet kā milzīgu veikumu sev līdzi mūžībā!

Dārgie, dariet savus vissīkākos darbiņus AR MĪLESTĪBU. Tīriet savus zobus AR MĪLESTĪBU. Mazgājiet savus traukus AR MĪLESTĪBU. Uzrunājiet garāmgājējus lielveikalā AR MĪLESTĪBU. Dariet savu darbu AR MĪLESTĪBU, bet ja to nespējat Mīlēt – Mīliet sevi pietiekami, lai lūgtos par tādu darbu, kas jums būtu Mīlams. MĪLIET Gaismu visos cilvēkos, pat ja tie nav jums patīkami. Mudiniet sevi ienest cik vien iespējams daudz MĪLOŠAS enerģijas katrā un ikvienā savā pasākumā.

Kad jūs ķemmēsiet savus matus AR MĪLESTĪBU – jūs nejutīsieties mazāk Mīlēts, kā tad, kad jūs saņemat mīļotā glāstus. Jums ir potenciāla iespēja ĻAUT MĪLESTĪBAI PLŪST ikkatru mirkli, katrā elpas vilcienā, ikvienā savas dzīves dienā. Jūsu spēkos, dārgie, ir dzīvot un darboties MĪLESTĪBĀ, kura nebeidzas nekad. Padariet šo dienu nozīmīgu! Izdariet šodien kaut ko AR MĪLESTĪBU !!!