ceturtdiena, 2017. gada 20. jūlijs

Jūsu ieelpotās frekvences


01.04.2017 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …
-------------------------------------------
Jūs elpojat.
Kad jūs ieelpojiet – izvēlieties fokusēties uz prieka enerģijām. Domājiet par ko tādu, kas var, vai varētu padarīt jūs priecīgākus. Elpojiet. Sajūtiet vieglumu sevī, sajūtiet pacilātību no brīnumainās dejas, kas rit caur jūsu šūnām. Palieciet šinīs enerģijās tik, cik jums labpatīk.

Lai izjustu atšķirību, ieelpojiet vēl. Tikai uz vienu īsu brīdi ieelpojiet grūtsirdības enerģiju. Iedomājieties par kādu, vai par ko tādu, kas liek jums būt skumīgiem. Jūs sajutīsiet smagumu savā ķermenī, kad šīs smagnējās un blīvās enerģijas pildīs jūs. Būs sajūta, ka jūsu šūnas paliek lēnākas … sajūta, ka nespējat vairs brīvi kustēties.

Un tagad atkal nomainiet enerģiju. Šoreiz ieelpojiet Mīlestības enerģiju. Gluži vienkārši iedomājieties kādu, vai ko tādu, ko jūs Mīlat, un kad jūs ieelposiet – ļaujiet šai enerģijai piepildīt visu jūsu būtību. Sajūtiet, ka jūsu enerģija izplešas, kļūst vieglāka un plūstošāka. Turpiniet elpot, līdz jūs jūtat vieglumu un laimes sajūtu. Ja jums tas tīk, ieelpojiet mūsu Mīlestību uz jums.

Šeit, jūsu trīsdimensiju realitātē ir atrodama dažādu enerģiju simfonija – no visniknākā ienaida līdz pat visintensīvākajai un apgarotākajai Mīlestībai. Ar katru savu elpas vilcienu jūs izvēlaties enerģijas, ko vēlaties uzņemt, pastiprināt un izplatīt. Jūsu elpa savieno jūs ar visu un visiem, kas dzīvo, vai arī vēl tikai dzīvos uz jūsu planētas Zeme.

Pārsvarā jūs izvēlaties enerģijas, ko uzņemt un izplatīt, pavisam neapzināti. Tomēr, kad jūs elpojat ar apzinātu nodomu, jūs ”noskaņojat” sevi uz pašu skaistāko un tīrāko frekvenču uzņemšanu šeit, uz Zemes, un izplatāt tās visas cilvēces labā.

Tādēļ – ieelpojiet Mīlestību. Ieelpojiet Prieku. Ieelpojiet Veselību, Labklājību, Mieru un Līdzcietību. Ieelpojiet Panākumus projektiem, kas jums nozīmīgi. Ieelpojiet sava dzīves biedra Dievišķo enerģiju. Ieelpojiet Pārpilnības enerģiju. Šim nolūkam vienkārši fokusējoties uz ko tādu, kas ļauj jums sajust enerģiju, ko vēlaties saņemt un ieelpot.

Lai arī kādu enerģiju jūs ieelpojat – jūs sākat to saņemt. Jūs piepildāt savas šūnas ar tām brīnišķīgajām enerģijām, kuras jūs esat izvēlējušies saņemt. Jūs sākat izstarot lauku, pildītu ar savām izvēlētajām enerģijām, un šis lauks jūs padara par magnētisku tiem, kas atbalsta šīs enerģijas.

Kad jūs vēlaties palīdzēt arī kādam citam, paturiet viņu savā Sirdī. Ieelpojiet to, ko jūs vēlaties viņam dāvināt – Mieru, Mīlestību, un tad izelpojiet. Enerģija, kuru jūs tādejādi emitējiet, sasniegs viņu veidā, kas šobrīd cilvēka prātam vēl nav aptverams. Jūsu elpa savieno jūs tā, kā jūs nevarat pat iedomāties.

Enerģētiskā līmenī jūs esat savienoti pat ar tiem, kas Debesīs. Viņi sajūt jūsu Mīlestību. Viņi var arī jums tāpat nosūtīt savu Mīlestību ar katru elpas vilcienu. Elpa nes enerģiju.

Elpojiet, dārgie. Jūs varat dot svētīgu ieguldījumu, atrodoties šeit, uz Zemes – tikai ar savu elpošanu vien. Ieelpojiet mūsu Mīlestību. Izelpojiet savējo. Tik tikko jūs ļāvāt Dievišķajai Elpai plūst brīvi caur jums.
Jūs uzturat Mīlestību apritē.