otrdiena, 2017. gada 25. jūlijs

MAZĀS ASTROZIŅAS 24.07.-30.07.

MAZĀS ASTROZIŅAS
24.07.-30.07.

Pēc sajūtas ir sākusies vasara. Arī astroloģiski. Būs mums visiem ļoti “lauviska” nedēļa, tātad vairāk saules. Tikko Lauvās bija jauns mēness, tas nozīmē, ka visu šo nedēļu pavadīsim augoša Mēnestiņa gaismā. Ārkārtīgi radoša nedēļa, optimistiska. Arī nedēļa mīlestībai, kad uz pasauli ir vērts skatīties ar bērna vai samīlējušās tīņa acīm.
...
Pirmdienas vakarā un otrdien esam vērīgi, jo var atnākt kāda negaidīta ziņa, kas var mūs katru nedaudz pavirzīt dzīvē uz laimes pusi. Ziņai nav obligāti jābūt patīkamai, bet nedaudz pārsteidzošai gan. Ja tāda atnāk, ziniet, ka solītis pretī laimei ir sperts. Pārsteidziet arī citus ar labām ziņām. Sākot ar trešdienu labi strādās prāts, sevišķi citkārt piņķerīgos jautājumos. Ceturtdien kolosāla diena optimistiskiem lēmumiem.
Brīvdienas ir par skaistumu. Augstā māksla, augstā mode, augstā liturģija. Ja ejat ielās, tad jāsapucējas ļoti, ļoti. Naktī uz svētdienu skaistuma balle beidzas un sākas smagās, seksīgās enerģijas. Tauriņš pārvēršas par diezgan kareivīgu seksa dinozauru. Neko darīt! Tiem, kas netusē, sestdiena būs par daili, bet svētdiena par bekām. Mežā un dzīvē to pietiek! Labāk bekas lasīt mežā. Burvīgu vasaras nedēļu!
Andis
geste.astro@gmail.com