otrdiena, 2017. gada 25. jūlijs

Kad liktenis atved īsto vīrieti, nevis karmisko skolotāju

Pat ļoti patstāvīgas sievietes dzīve uzplaukst un kļūst vēl krāšņāka, kad viņas dzīvē ienāk TAS vīrietis.
Vairums uzskata, ka likteņa sagatavotā tikšanā izskatās tā – "kaut kas manī noklikšķēs, un es to sajutīšu...".
Bet bēdīgā ziņa ir tāda, ka izteiksmīgi klikšķ, jumtu norauj un galvu sagriež tikai tad, kad pie tevis ir atnācis karmiskais vīrietis – uz atstrādi. Tad klikšķ tā, ka garām nepaiesi! Un uzreiz šķiet, ka tas ir viņš... Bet 95 procentiem sieviešu pēc tādiem klikšķiem izrādās, ka tas nav Viņš, bet vienkārši slikta karma, no kā pēc tam ir tikai sāpīgāk!
Kā lai saprot, ka tavā dzīvē ir ienācis tas vīrietis, kas tev vajadzīgs, ar kuru kopā tu attīstīsies un atvērsies kā sieviete?
Viņi tev mācīs sievietes īpašības, pašvērtību, ticību sev, savu robežu aizsardzību, pareizu attiecību veidošanu ar vīriešiem.
Tas var būt viens vīrietis, bet var būt arī vairāki ar to pašu mācībstundu. Ja sieviete ir no spītīgajām, tad tāds vīrietis viņai tiek dots par vīru vai arī vienkārši uz ļoti ilgu laiku. Bet, kolīdz viņa iziet ārpus sava scenārija un apgūst vajadzīgo mācību, šis vīrietis aiziet no viņas dzīves, izveidojas visi priekšnoteikumi, lai viņi izšķirtos.
Jo tagad taču viņas dzīvē jāienāk citam vīrietim un visdrīzāk ne vairs mācībām, bet normālai dzīvei.
Dažkārt sievietes dzīvē ienāk vīrieši, ar kuriem viņu saista karmisks parāds. Un šādās attiecībās viņa vai nu ļoti daudz dod, jo ir parādā, vai arī vīrietis iegulda viņā daudz emociju, jūtu, pārdzīvojumu un pat līdzekļu, bet sievietei pret viņu nav ne mīlestības, ne maiguma, ne siltuma.
Dažkārt mēdz būt pat tā, ka cilvēki, kas viens otram kaut ko ne līdz galam atdevuši, nespēj izšķirties: viņus tur kopā, lai viņi beidzot piepildītu viens otru un atlaistu.
Kad liktenis atved īsto vīrieti, nevis karmisko skolotāju..
Vīrieši dzīvei – tie ir tie, kas mūs piepilda, kas mums kaut ko dod, kas mūs atver, ar kuriem var dzīvot, veidot ģimeni, attīstīties.
Dažkārt sievietei "jāpārslimo" divas iepriekšējās grupas, lai nobriestu tādam vīrietim.
Mums, sievietēm, ļoti bieži izveidojas nenobriedušas attiecības ar vīriešiem vienkārši tāpēc, ka mēs neesam ar mieru apgūt savas mācībstundas un sagaidīt vajadzīgo dzīves mirkli, kad atnāks tas, kurš nepieciešams. Un tad sieviete vai nu samierinās ar tādu vīrieti, kāds nu pagadās, vai arī dzīvo savās ilūzijās un gaida princi.
Svarīgi saprast to, ka cienīgs vīrietis atnāks tad, kad tevī kaut drusku būs noslīpēta sievišķība – vai nu ar kādām praksēm, vai ar labu audzināšanu.
Attiecības ar "vīrieti dzīvei" arī var būt sarežģītas un nesaprotamas, taču ir daži faktori, pēc kuriem var saprast, ka šis vīrietis patiešām pašlaik tavā dzīvē ir nepieciešams un ka attiecības nesīs labumu.
Tas nenozīmē, ka tās būs attiecības līdz mūža galam, bet tas skaidri rāda, ka šis vīrietis tiešām nav nejaušs apmeklētājs tavā dzīvē.
Veiksmīgas sievietes, kas dzīvo ar cienīgiem vīriešiem, saka, ka nav bijis ne klikšķa, ne atklāsmes no debesīm "ak, Dievs, tas ir Viņš!", nav bijis pat neprātīgas iemīlēšanās. Tās bijušas pakāpeniskas attiecības, kurās nebija mežonīguma, steigas, neprāta un visa tā, ko rāda filmās.
Ir pirmais signāls, no kura kļūst skaidrs, vai šis vīrietis vispār tev vajadzīgs. Un šis signāls ir – drošība.
Līdzās savam vīrietim tu jutīsies drošībā. Tā ir bāze un pamats, bez tā tālāk doties nav vērts. Tavs vīrietis var būt parastas miesasbūves un neprast kung-fu, bet līdzās viņam tu jutīsies aizsargāta, tu zināsi – ja kaut kas notiks, viņš neļaus tev darīt pāri. Vēl vairāk – pats vīrietis var strādāt kaut kādu bīstamu darbu, taču līdzās viņam tu pārstāsi domāt par savu drošību, jo viņš to uzņemsies. Tas mums ielikts līdz ar sievietes instinktiem, mēs meklējam spēcīgo, lai viņš varētu aizsargāt mūsu bērnus, lai mums nebūtu bail dzemdēt, lai tad, ja kaut kas gadās, ir mugura, aiz kuras aizslēpties.
Un tātad – ja tev ir vīrietis, mēģini sajust un godīgi sev atbildēt, vai tu ar viņu jūties DROŠĪBĀ?
Kad ir drošības sajūta, sieviete var atslābt, bet, kad viņa atslābst, tad viņā atveras viņas labākās sievišķās īpašības: aizrautība, sievišķīgais tiešums, mīļš smaids, bezrūpīgs meitenīgs prieks.
Šis vīrietis pavērs tevī sievietes īpašības. Vai, pareizāk sakot, tavas vislabākās sievišķās īpašības atklāsies pašas no sevis.
Kad līdzās parādīsies "pareizs" vīrietis, tev sagribas gatavot ēst, skaisti ģērbties, rūpēties par sevi. Tevī atmodīsies dabiskās sievišķās īpašības, vēlme kalpot, būt maigai. Bez jebkādām papildzināšanām tev sagribēsies viņu pamasēt, sagaidīt mājās no darba, pat tad, ja līdz šim tu biji neatkarīga sieviete, pati sev pavēlniece.
Tas viss notiek tik spontāni un dabiski, ar dziļu iekšēju vēlēšanos, ka daudzas sievietes taisni vai sevi vairs nepazīst! Viņas atklāj sevī to, kā, šķiet, nekad nebija bijis. Tas, ko mēs mācāmies treniņos, var pats par sevi ieslēgties, ja blakus parādīsies īstais vīrietis.
Tu sāksi labāk izskatīties
Jā, tieši tā... Būtība slēpsies tavā stāvoklī un, iespējams, pēc vienas nakts ar viņu tu iesi pa pilsētu, mazliet sapinkājusies, nepaguvusi uzkrāsoties un saposties, kā princesei pienāks, bet tev sejā rotāsies silts smaids un satriecoši starojošs skatiens, un šajā mirklī tu būsi visskaistākā sieviete uz pasaules. Uz tevi atskatīsies un pieklusīs.
Ja attiecībās ar vīrieti tev zūd vēlme pucēties, gribas uzvilkt treniņbikses un ēst visu pēc kārtas, tā sakot "es viņam līdzās esmu izlaidusies" – tas ir TRAUKSMES zvans, pie laba gala tas nevedīs.
Dažkārt tādas situācijas mēdz būt noderīgas, un tu vari atļauties atslābt un būt ievainojama blakus vīrietim, taču, ja tev to gribas pastāvīgi, tad vīrietis tevī neieslēdz vajadzīgo.
TAVAS TRAUMAS SADZÎS
Ja vīrietis ir "tavs", tad viņš varēs pārrakstīt tavu iepriekšējo attiecību enerģētisko matricu, piepildot tevi ar savu enerģētiku. Un tev šķitīs, ka līdz viņam tev attiecību nemaz nav bijis, tu visu atcerēsies, bet šķitīs, ka tā bijusi kāda iepriekšējā dzīve.
Enerģētiskā atkarība no viena vīrieša, pēdas un piesaistes ārstē cita vīrieša mīlestība un pieņemšana. Esmu to redzējusi savā enerģētiskajā praksē.
Ne tikai sievietes mīlestība dara brīnumus, arī vīrieša mīlestība uz daudz ko ir spējīga.
Līdzās tam visam tev parādīsies spēki iekšējai transformācijai, un tas tevī palaidīs attīrīšanās un atlaišanas procesus, un, iespējams, tev radīsies spēks piedot un atlaist no savas dzīves milzum daudz aizvainojumu, jo tagad tev nevajag šo kravu un tu vēlies aizpildīt iekšējo telpu ar svētību, pateicību un siltumu.
TU SĀC VAIRĀK MĪLĒT SEVI
Kad vīrietis gatavs atdoties sievietei, mīlēt viņu, ieguldīties viņā, tad pēc laika, kad notiks viņas psihiskā rehabilitācija, viņa sāks sevi skatīt citām acīm, viņa ieraudzīs sevi vērtīgu, skaistu, nozīmīgu, un galvenais – mīlētu, un viņas pašvērtējums sāks augt.
Sieviete atvērsies jaunā, brīnišķīgā gaismā.



http://www.delfi.lv/orakuls/biblioteka/49071601_kad-liktenis-atved-isto-virieti-nevis-karmisko-skolotaju