ceturtdiena, 2017. gada 20. jūlijs

Vārdi un DNS


Jaunākie pētījumi liecina – DNS uztver cilvēka vārdus un domas. Jebkurš izteiktais vārds – tas ir nekas cits, kā viļņveida ģenētiska programma, kas spēj ievērojami izmainīt visu jūsu dzīvi.
Citiem vārdiem, kādā sabiedrībā cilvēks iesaistās, no tādas viņš arī savāksies šīs pārmantojamās programmas. Šīs par pārmantojamību atbildīgās molekulas saņem akustisko informāciju, kad mēs vienkārši sarunājamies vai klausāmies citu sarunas. Tās to dara arī tad, kad mēs klusējot lasām vai uz kaut ko skatāmies. Turklāt viena veida sarunas vai teksts šīs molekulas dziedina, cita veida – traumē.

 
Ņujorkas Medicīniski- Tehniskās akadēmijas akadēmiķis П.П. Гаряев (http://wavegenetics.org/en/)
 uzskata, ka ar vārdiskajām un domformām cilvēks rada savu ģenētisko aparātu.
Izrādās, meditāciju vārdi pamodina šī aparāta rezerves jeb neizmantotās iespējas – daudz gadījumu, kad pēc svēto lūgšanām ir izdziedināti bezpalīdzīgi slimie un šī svētība sniedzas uz vairākām paaudzēm.

Bet nolādējums izjauc viļņu programmas, tātad izjauc dabisku organisma attīstību. Zombēšana, vārdošana, dažādi lāsti, noskaudumi ir spējīgi atņemt cilvēkam gribasspēku, veselību un reizēm pašu dzīvību – un to galvenais instruments ir izteiktie vārdi jeb nodomi.
Un tagad galvenais pētnieku secinājums – viļņu ģenētiķi apgalvo, ka cilvēka ģenētiskajam aparātam it nemaz nav vienalga, ko domā, klausās vai runā tā saimnieks. Jo ikviena informācija iespiežas tā sauktajos viļņu gēnos. 

Pie tam DNS sistēma nav spējīga atšķirt, no kā jūs saņemat šo informāciju, vai tas būtu dzīvs sarunu biedrs vai TV ekrāns. DNS molekulas spēj apmainīties ar šo informāciju ar akustisko un elektromagnētisko viļņu palīdzību. Pats pārsteidzošākais, ka savos eksperimentos pētnieki izsauca ar saviem vārdiem daudzus ‘brīnumus’ jeb ģenētiskos efektus. Viņi radīja instrumentu, kas pārveido cilvēka vārdus par elektromagnētiskām svārstībām, kas savukārt ietekmē DNS.

Izrādījās, ka ir vārdi, kas izsauc milzīgas mutācijas šajā sistēmā. Izkropļojas un pārraujas hromosomas, mainās vietām gēni. Rezultātā DNS sāk izstrādāt pretdabiskas programmas, kuras organisms tālāk pavairo un nodod šīs pašlikvidācijas programmas arī pēcnācējiem. Pēc speciālistu aprēķiniem, šie vārdi un frāzes izraisa tādu mutējošo efektu, kas līdzvērtīgs radioaktīvam apstarojumam 30.000 rentgenu apjomā. Briesmīgi padomāt, kas notiek ar cilvēku pēc šādas vārdiskās apstrādes, ja nāvējoša doza skaitās jau 50 rentgeni.

Tomēr šie eksperimenti tika veikti ar augu sēklām, un tās gandrīz visas aizgāja bojā. Izdzīvojušās kļuva par ģenētiskiem mutantiem, nespējīgiem programmēt dabisku un veselu organismu. Jau pēc dažām paaudzēm tās iznīka pilnībā.

Taču visvairāk izbrīnīja tas, ka mutējošais efekts nemainījās, lai cik skaļi vai klusu šie vārdi tika lietoti –to darīja gan skaļi kliedzot, gan klusu čukstot, taču efekts palika tāds pats visos gadījumos. Iespējams, ka aparāts pastiprināja skaņu vibrāciju spēku? Izslēgts – tas darbojās ar divām parastām pirkstiņu baterijām. Lai panāktu 30.000 rentgenus iznicinošā spēka, būtu jāpielieto daudzkārt lielāks enerģijas apjoms, kā to spēj divas šādas nelielas baterijas.

Ir par ko padomāt? Vai gan nekļūst skaidrs, kāpēc dzīvē tik daudzas problēmas ir ieprogrammētas caur sabiedrības viedokli, valsti, kurā dzīvojam, pasaules pārvaldniekiem, kam pieder masu mediji un kuri kontrolē TV un avīžu saturu tieši tāpēc, lai padarītu katru, kuram piemīt iekšējs spēks par vārguli, kas atkarīgs no ārējiem dopingiem – ķengāšanās, alkohola, tabakas atkarības, pārēšanās, izlaidības utt?
Palūkojieties, kā jūs parasti atbildat uz vienkāršu jautājumu –kā dzīvojat? Neko..pamazām, kā jau visi.. 
Pavērojiet, par ko un kādā valodas formā risinās jūsu sarunas? Kādus raidījumus jūs skatāties, kādu informāciju meklējat ziņās vai internetā? Ja jūs vēl neesat sapratuši, ka jūsu dzīves veiksme vai neveiksme ir lielā mērā atkarīga no tā, vai jūs paši veidojat savu dzīvi, vai ļaujat to darīt citiem, tad ieklausieties vismaz pētnieku darbos par šo tēmu.

Ieklausieties un izlemiet priekš sevis, kāds jūs vēlaties būt, kādu informāciju jūs ielaidīsiet savā sfērā, kādas domas un vārdus jūs piekopsiet šai dienai, lai atgūtu savu spēku, kļūtu par sevi pārliecināts, izpaustu savu harizmu par visiem 100%, lai dzīve uz visas planētas sakārtojas un mēs visi dzīvotu starp labiem kaimiņiem.

Ja kāds vēl šaubās par to, vai eksistē lāsti, kaitējumi, ļaunās acis un dažādi energoinformatīvi kaitējumi, ar ko cilvēks ikdienā var saskarties - tieši tāpat, kā eksistē dziedinošās meditācijas, lūgšanas un nodomi, palasiet minētā akadēmiķa darbus par viļņu ģenētiku - un tad kļūs skaidrs, kāpēc mūsu senči kopa dažādas aizsardzības, rituālus un zināja par šīm elementārām lietām to, ko esam aizmirsuši šodien, tehniskā materiālisma laikmetā un dēvējam par māņticību. Viss ir enerģija un tās mijiedarbība, bet fiziskais ķermenis atspoguļo sekas tam. Tieši tāpēc pasaule ir pilna ar histēriju, meliem, šausmu filmām un visa veida degradējošu materiālu - tā ir apzināta iedarbība uz mūsu DNS. Jebkādas negācijas, stress vai skandāls to plosa ne mazāk.

Priecē tas, ka šīs sen zināmās patiesības beidzot tiek apstiprinātas arī ar reāliem pētījumiem, jo nekādu brīnumu un maģijas taču nav - ir tikai zināšanas par smalko pasauli. Un labi tam, kam tās ir, jo dzīvot uz nejaušību principa droši vien nav nekas patīkams 


 
Tekstā izmantots materiāls no