sestdiena, 2013. gada 9. februāris

Tolteku apzinātā sapņošana


Sveicināti, dārgie tolteki! :) 

Susan aicina pievienoties Mitotes ceremonijai jau šo sestdien – saistībā ar ķīniešu jauno gadu, jaunu mēnesi un pavasara atnākšanas svētkiem… 

Ielūgums nācis pēdējā brīdī, varbūt tieši tāpēc tā būs ļoti stipra mitote kā sola mūsu Susan. 

  

9.februāris 19.00 – 10.februāris 7.00 

Tolteku apzinātā sapņošana 

  

Mitote (apzināta sapņošana) – svēts un sakrāls rituāls, kurš norisinās naktī. Mitote enerģija tiek nodota pa dažādām tolteku līnijām/skolām, kuras mērķis ir mainīt sevi, transformēt sevi sapņa laikā un līdz ar to savu dzīvi. Kad mēs iemācāmies pilnvērtīgi kontaktēties, mūsu dzīves kvalitāte pieaug strauji. Mēs patiešām varam iegūt vairāk mīlestības, vairāk laika un vairāk naudas. Šīs pārmaiņas nāk viegli un bez piespiešanās. 

Jau no seniem laikiem mēs tiekam trenēti koncentrēties šajā ierobežotajā realitātē, taču sapņa laikā mūsu apziņa atbrīvojas un māca mūs. Mitote ceremonijas laikā Suzanna strādā ar mums, kamēr atrodamies sapņu stāvoklī, un palīdz izplest mūsu apziņu. 

Mitote ir nepārspējama un ne ar ko nesalīdzināma pieredze. Šajā laikā jūs pieredzēsiet izmaiņas apziņā un tā var mainīt jūsu dzīvi. Šī ceremonija ir spēcīga transformācijas sēkla jūsu prātam un sirdij. 

Karlos Kastaņeda daudz runāja par mākslu sapņot. Tas ir esības veids pasaulē, kura ir ļoti stipra. Iemācīšanās, kā pārvietoties no ilūzijas, kuru mēs dēvējam par dzīvi, uz... 

Ceremoniju no attāluma vadīs tolteku nagvalis Dr.Susan Gregg. 

Dalības maksa simboliska – 15 Lt (~3 Ls) + izdevumi transportam.
Lūgums, iepriekš pieteikties. 

Norises vieta "Šviesos namai", Gedimino gatve 26 b, Kauņa
(~260km no Rīgas, ~3,5-4h brauciens ar mašīnu), www.sviesosnamai.lt 

Reģistrācija un informācija:
Kaspars, kaspars@inlighthouse.lv , 29435539 

Ar vislabākajiem vēlējumiem , 
Kaspars 
29435539