sestdiena, 2013. gada 16. februāris

Emanuēls "Manifestēšanās"



13.februāris/ 2013
 
Sveicieni, Mīļie! Te es, Emanuēls, sveicu jūs šajā dienā! Esmu pagodināts, ka šodien man ir dota iespēja teikt jums dažus vārdus, kas var padarīt jūsu ceļu gaišāku un vieglāku. Paskatīsimies, vai varam ko darīt, lai mazinātu jūsu raizes. Vai tas nebūtu labi? Vai kļūtu vieglāk? Vai dzīve kļūtu vieglāka?
 
Mīļās sirdis, lai cik dīvaini tas izklausītos, bet lietas labad kaut ko darīt jūs varat jau tūlīt pat. Arī patlaban redzu daudzus cīnāmies. Jūs joprojām kontrolē ārējā pasaule, tā nosaka jūsu dzīvi. Mīļie, jūs taču visi ziniet realitātes radīšanas procesu, vai ne? Vai teorija zināma? Jūs visi pieņemat kā Patiesību faktu, ka mēs katrs pats Radām savu realitāti ar domām, darbiem un vārdiem?
 
Maz būs tādu cilvēku, kuri lasa šo vēstījumu un kuriem nav ne mazākās sapratnes par Visuma pievilkšanās likuma pamatiem. Tiem, kuri tomēr par to dzird pirmo reizi- lūdzu! Jūsu realitāte, jūsu ārējā realitāte, viss tas, ko pieredzat ir tiešs jūsu domu, vārdu, darbu un rīcības rezultāts. Katra sīkākā jūsu dzīves lietiņa vai notikums ir pašu radīts. Bez izņēmuma! BEZ IZŅĒMUMA! Nekādas apstākļu sakritības vai notikumi nevar notikt bez jūsu piedalīšanās, bez jūsu pievilkšanās citiem cilvēkiem, vietām un elementiem.
 
Un, ja jau lielais jūsu vairākums to zina, tad kāpēc ir tik grūti to praktiski pielietot? Nu ir jau tā, ka jums ir ļoti grūti izvilkt sevi no tā blīvuma, kurā atrodaties. Bet vienu gan saku- tas kļūst ar katru dienu vieglāk un vieglāk izdarāms! Jūsu Zeme iet cauri savam jaunajam blīvumam, un neatgriezeniski ieiet augstākās un augstākās frekvencēs. Tādēļ jums šis process kļūs vieglāks.
 
Tagad paskatīsimies, kas te nav kārtībā. Pienācis laiks GODĪGI pārskatīt visu, kas notiek un nenotiek, ko jums dod Visuma Piesaistīšanās (pievilkšanās) likums. Ja esat savas realitātes Radītājs, tad kurš vēl varētu būt atbildīgs par ārējās pasaules notikumiem?
 
Jūsu klupšanas akmens ir...
Apstājieties. Dziļi ieelpojiet. Jūs esat tur, kur esat. Un tas ir labi. Viss ir kārtībā. Tas ir vairāk nekā OK. Jo esat tieši tur, kur paši esat nolēmuši atrasties tieši tagad! Nekritizējiet un nenosodiet sevi!
 
Un tagad, nenosodot sevi, bet izjūtot dziļu Mīlestību un apbrīnu par visu sasniegto, godīgi apskatieties un redziet- kas jums ir vajadzīgs un kā varētu uzlabot notiekošo. Pierakstiet to... šodien aizsāciet tikai ar vienu dzīves jomu, pierakstiet tos uzlabojumus, kādus vēlētos redzēt. Izanalizējiet, kur esat patlaban un kur vēlētos būt. Un Būvējiet vīziju/redzējumu. Būvējiet savu sapņu realitāti un pavadiet tajā 2 minūtes, ielieciet sevi šajā sapnī, bet vissvarīgākais- savā sapņu vietā - SAJŪTIET emocijas un sajūtas. Tieši tā ir atslēdziņa, lai piesaistītu attiecīgās vibrācijas tam, ko meklējat, lai tas pievilktos pie jums.
 
Mīļie, iesējams, ka esat to dzirdējuši jau daudzas reizes, bet tas ir tāpēc, ka TAS STRĀDĀ. Vienīgais iemesls, kāpēc kaut kas varētu nenostrādāt ir tāds, ka jūs to nedarāt un neizdarāt!
 
Mīļie, raugieties uz sevi tā kā mēs to darām- bez nosodījuma un kritikas. Visu notiekošo redziet kā iespēju doties uz priekšu, nevis kā labu vai sliktu, panākumu vai krīzi, uztveriet viegli. Sāciet šo lietu praktizēt- vizualizēt tās savas dzīves jomas, kurās vēlētos uzlabojumus. Dariet to kopā ar kādu draugu, kuram ir līdzīga vajadzība.
 
Mainiet savu iekšējo pasauli, tad mainīsies arī arējā. Tāds ir Visuma likums. Tāds ir mans solījums. Es esmu Emanuēls. Lūdziet manu palīdzību un ES NĀKŠU.
 
Archives available at
  
Contact Us  
 
tulkoja Māra Brante