pirmdiena, 2013. gada 4. februāris

Ilarions 3.-10.februāris


Viedas Meistars Ilarions
3.-10.februāris/2013
 
Mīļie!
 
 
Jūs ieejat maģiskā laikā un šis laiks katram cilvēkam pavērs daudzas iespējas. Esiet atvērti sinhronitātēm, tās notiek aizvien biežāk, centieties pamanīt jums piedāvātās iespējas. Jums priekšā saka pavisam klusi- tā pavisam ikdienišķi un tikai jūsu ziņā paliek izlemt- vai pamanāt jums pasniegto dārgumu. Jūs patlaban esat bagātību mednieki! Gars aizpilda aizvien jaunus puzles gabaliņus, un kopējā bilde drīz atkal būs gatava. Atslēga visam- esiet pilnībā klāt katrā Tagad brīdī.
 
Ja esat iezemējušies Zemē, tad brīžos, kad jūs ietekmē ārēji faktori un iespējamības, jums ir skaidra rīcība. Šīs iespējas variē un ir tikpat dažādas kā viss plašais Visums. Kas der vienam, tas var noderēt arī kādam citam, lai atrastu spēcinājumu vai risinājumu; tāpēc ir tik ļoti svarīgi apvienoties un turēties kopā, lai dalītos savos redzējumos un sapratnēs. Atcerēšanās spēle ir sākusies, padariet to par kaislīgu, aizrautīgu un bezvainīgu piedzīvojumu; un pāri visam- ticiet, ka sperat sava ceļojuma nākamo soli. Notiks daudzi un dažādi brīnumi.
 
No augstākajām dimensijām plūstošo enerģiju lejupielādes turpina savu ciklisko darbību un lielākā cilvēku daļa tagad sajūt to iedarbību. Kā jau enerģiju translētāji, jūs palīdzat radīt Jaunās Zemes realitāti, ļaujot šīm enerģijām plūst cauri jums un mēs saprotam, ka dažkārt tas var būt pagrūti, jo šķiet, ka lejupielāžu attīrošā iedarbība nekad nebeigsies. Lai jūsu cilvēciskais aspekts šajā laikā ieietu transformāciju paātrinājumā, jums jābūt īpaši pacietīgiem ne tikai pret sevi, bet arī pret citiem. Tas NOTIEK, un tas ir spēks pats par sevi, kas izgaismo un aktivizē aizvien vairāk jūsu DNS/RNS ķēdes.
 
Garīgā izaugsme notiek tad, kad katras dvēseles ķermenis un apziņa spēj uzņemt aizvien vairāk enerģijas un Gaismas, zināšanu un informācijas. Soli pa solītim ikviens virzāties pa evolūcijas attīstības kāpnēm un saņemat aizvien jaunas iniciācijas, kas parasti notiek ēteriskajos līmeņos, bet jūsu ikdienas dzīvē šīs iniciācijas ienes pārbaudījumus un izaicinājumus, kurus tad jums jāpārvar, esot līdzsvarā un balansā. Bez apstājas tiek pilnveidota jūsu meistarība un, protams, mēs te runājam par mākslu dzīvot un atrasties cilvēka ķermenī, un iziet šo pieredzi kopā ar to. Šeit nu katram ir savi individuālie panākumi, bet katra jūsu darbība palīdz arī kopējam enerģētiskajam laukam, kas apņem Zemes atmosfēru.
 
ēs lūdzam jūs būt patiesiem pret sevi, pret savu individuālo ceļu un izturēt brīdī, kad ceļš šķiet tik grūts. Katrai šķietamajai problēmai ir risinājums. Ticiet, ka jūsu iekšējā vadība vienmēr sniedz jums augstāko labumu tādā veidā, lai ikdienā radītu vairāk prieka un laimes. Visapkārt ir bezgalīgi daudz iespēju.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
 
 
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/ Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.
 
Tulkoja Māra Brante