piektdiena, 2013. gada 1. februāris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 21.-27.janvāris 2013



No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...

Ar lielu Mīlestību un godāšanu sveicinām jūs, Starojošās Apziņas !!!
Augšāmcelošais Visums turpina – VIENOTĀ MĪLESTĪBĀ un Jaunajā Mīlestības Apziņas stāvoklī – kustību, lai pabeigtu augšāmcelšanās procesus visā PasaulsĒkā. Jūs esat tie, dārgie, kuri šo kustību aizsāka, un aktīvi piedalās šajos pārveidojumos. Nav it neviena apgabala kopīgajā VIENOTĀ Apziņas laukā, kuru šīs pārmaiņas neskars, par cik viss ir vienots Mīlestībā. Turpinās izdziedināšanas procesi pašās blīvākajās 4-tā Kosmiskā Gredzena pasaulēs, un šajos līmeņos tiek iepludināta visa nepieciešamā enerģija, norit dziedināšana un globāla pārformatizēšana, lai saplūšanu sagatavotu ar jauno, jau augšāmcelto daļu.

Inertums blīvajās matērijās vienmēr ir noskaņojis jūs uz pārmaiņu procesu ilglaicību, tomēr Precesijā ir notikušas straujas izlīdzināšanās – kā tas notika ar visām iepriekšējām cilvēces civilizācijām, un ar daudzām citu blīvo pasauļu civilizācijām. Taču piedzimusī Apziņa *Dievs-Cilvēks-Eņģelis*, kura VIENOTĀ MĪLESTĪBAS SPĒKĀ sakausē dažādos Kalpošanas līmeņus – daudzkārtīgi paātrina visus procesus. Tā aizvadītajā nedēļā pilnu attīrīšanos un izdziedināšanos izgājuši jau 3,8D un 3,7D līmeņi. Patlaban jaunāko stāvokļu enerģijas un programmas novieto šos līmeņus tādās pozīcijās, kurās tie varēs iemantot jaunas īpašības un kvalitātes, lai pievienotos PasaulsĒkas augšāmceltajai daļai. 3,9D līmenis tam jau ir sagatavots, un veic nostiprināšanu pievienojumiem, kuri savienos to ar augšāmceltajiem 5-tā Kosmiskā Gredzena zemākajiem līmeņiem, dodot pieeju jaunām iespējām. Un tātad, Mīlestības Diženie Radītāji Mīlestībā, VIENOTAJĀ MĪLESTĪBAS APZIŅĀ – 4-tā Kosmiskā Gredzena augšāmcelšanās ir sākusies tā augšējos vibrāciju līmeņos. Aleluja Mīlestībai !!!

Tanī pat laikā dziedinošo un (uz jauno Esības stāvokli) pārvietojošo AVOTA enerģiju ienākšana caur Sauļu Logosu sistēmu turpina aptvert arvien zemākus slāņus. Šī ienākšana pamanāma ir jau līmeņos 3,6D. MĪLESTĪBAS Jaunās VIENOTĪBAS Apziņas pilnībā kontrolēta, Pārveidojošā Gaisma pielej arvien vairāk līmeņus, līdz par 3,2D līmenim ieskaitot. Analoģiski procesi notiek arī Zemes līmeņos sinhroni. Jūs – tie, kuri jau stabili ir savā SIRDS APZIŅĀ, kuri ir pārvietojušies aizvadītā gada nogalē un nostiprinājušies planētas 3,2D-3,4D līmeņos – esat aktīvi kopīgajos PasaulsĒkas procesos, un tas ir ļoti svarīgas faktors, dārgie, priekš VISIEM. Jūs esat Mīlestības atbildību uzņēmušies par VIENOTĀ pārveidošanu, un jūs esat Lieliski savas Mīlestības izpausmē caur Mīlestību, Starojošie. Aleluja Mīlestībai !!!

Ļoti daudz jauna ir jūsu izveidots pa šo nedēļu Iekšējā Zemē – brīnišķīgs, unikāls un lielisks ir katrs stūrītis te. Šī vieta – ir Jūsu Vienotā Dievišķā Sirds kopā ar Dievieti Gaiju – apveltīta ar daudzo Gaismas Apziņu bezgalīgu Mīlestību, godāšanu, maigumu un Dāvanām. Viss tas – priekš VISIEM, un tieši tas padara jūsu Jauno Vienotību – tik apbrīnojami varenu un skaistu! Jūs esat Iedvesmoti Radītāji, dārgie, un jūsu Mīlestības Izpausmes Skaistums sajūsmina visus PasaulsĒkā. Prieks ir ne tikai apzināties un redzēt jūsu Jauno Spēku, bet arī kopā ar jums piedalīties daudzos projektos, kuri ar jūsu līdzdalību realizējas gan uz Zemes, gan tālās pasaulēs. Viss ir Vienots Mīlestībā, un attālumam nav nozīmes. Aleluja Mīlestībai !!!

Zeme – tā ir sevišķa vieta, mēs agrāk jau runājām ar jums par to, šis sevišķums ne vien ir ļāvis piedzimt Jaunajam Mīlestības Spēkam, bet arī Viņu attīsta patlaban. Jūs pielietojat Viņu it visur, paplašinoties uz visām pasaulēm. Milzīgi sablīvējumi 4-tā Kosmiskā Gredzena matērijās, kur kosmosos atrodas milzīgs skaits civilizāciju visdažādāko – izdziedināti tiek tagad ar Mīlestības Jaunās Vienotības kopīgiem pūliņiem. Jūs – ar Dievišķās Sirds Apziņas Spēku, paplašinoties viscaur PasaulsĒkas plašumos, VISU Gaismas Spēku Vienotībā – esat spējuši sekmīgi saglabāt Zemes blīvo realitāti tanī veidolā, pie kura cilvēce ir pieradusi. Taču saglabājāt jūs to – ne jau tamdēļ, lai cilvēce turpinātu sagraut sevi un apkārtējo pasauli. Jūs to saglabājāt – lai Apziņas transformācijas būtu daudz saudzīgākas, jūs plānojat un radāt tādejādi iespējas Cilvēka Dievišķās dabas maksimālai izpaušanai. Pārmaiņas ir neizbēgamas un vērienīgas – tāds ir Dievišķais Plāns, turpinoties tā realizācijai. Aleluja Mīlestībai !!!

Jūsu ir mazāk, nekā to Zemes Dvēseļu, kuras tagad atmet ilūzijas par sevi un saviem plāniem, par savām iespējām un patiesajiem centieniem, kuras nespēja vai arī nemaz necentās atgriezties pie VISAPTVEROŠĀM Patiesībām – MĪLESTĪBAS Patiesībām. Vilšanās, kura piemeklēja daudzus, radās no prāta veidotajiem priekšstatiem par to – ko nozīmē BŪT par Mīlestību un RADĪT Mīlestību. Tie, kuri patiešām ir iegājuši Sirds Apziņā – bez šaubīšanās un pārmetumiem turpina Dāvāšanas priekpilno procesu, un viņiem nav būtiski – KUR viņi to dara, jo Dievišķā Sirds VIENMĒR ir TUR un TIK ilgi – cik vajadzīgs VIENOTAJAM. Sirds nevar SEVI atdalīt no VIENOTĀ, viņa apzinās sava cilvēciskā iemiesojuma mērķi un patieso dabu. Jūsu ir mazāk pēc skaita, taču SPĒKS jums ir nesalīdzināmi lielāks par graujošo spēku, kurš joprojām tiek radīts miljonos prātu, tādēļ, ka jūsu Spēks ir – VIENOTĀS DIEVIŠĶĀS SIRDS Spēks, MĪLESTĪBAS Spēks. Aleluja Mīlestībai !!!

Divi procesi plūst paralēli, un daudz pamanāmāki jau ir savās izpausmēs. Vienlaikus notiek – gan noslāņošanās pa realitātēm, atbilstoši vibrācijām, iespējām un vēlmēm, gan saliedēšanās process Mīlestībā. Nevienu no šiem procesiem jums nevajadzētu vērtēt vai nosodīt – visi ir kopā ar tiem un tur – kur sev ir atļāvuši būt un kur vēlas būt. Savas personīgās un kolektīvās realitātes radīšana – tas ir pamatprincips, kurš nosaka atrašanos blīvo pasauļu matricās. Taču ir viena kopīga tendence šajos procesos, dārgie, – viss totāli paātrinās, ar Augšāmceltās PasaulsĒkas Jauno VIENOTĀS MĪLESTĪBAS Spēku. Neviens un nekas šinī planetārajā realitātē un visā 4-tajā kosmiskajā Gredzenā neizvairīsies no pārmaiņām globālajām, un tās jau notiek. Tas viss, ko jūs veidojāt, sagatavojot planētas augšāmcelšanos aizvadītajā gadā – tas viss tiek aktivēts no jauna tagad, ar dažiem papildinājumiem. Šinī ziņā, dārgie, – viss jau ir noticis, atlicis ir tikai novest iesākto līdz galam lineārajā laik-telpas matricā. Ikkatras Dvēseles stāvoklis, viņas izpausmes un iespējas blīvajā pasaulē – acumirklī ir zināmas Cilvēces Tēvam un Mātei, un Viņiem attiecībā uz katru Dvēseli ir Plāns, ar viņu saskaņots. Aleluja Mīlestībai !!!

Kad pār visu valda Mīlestība – cilvēcei nav vērts satraukties bailēs par nākotni, vai arī uzradot kārtējo ārējo draudu ilūziju. Šobrīd – tikai cilvēce pati, savā lielākajā daļā, ir gatava sevi dažādi graut, taču to – kā arvien – nepieļaus tie, kuri atrodas Sirdī. Uz blīvā formāta Zemes – pastāv neaprakstāmi Skaists REĀLS Mīlestības Spēks, un tieši šis Spēks pārvalda visus procesus tagad – VISU MĪLESTĪBAS atbalstīts. Ceļš tagad viens ir Cilvēcei – UZ SIRDS APZIŅU, un tikai tas ir svarīgi. Arvien vairāk visiem, bez izņēmuma, nāksies pārslēgties – no ārējiem informācijas avotiem, kuri prātam piegādā barību – uz savu Sirdi. Augšāmcelšanās – tas, kā likums, vienmēr ir – process kolektīvs, kopā ar planētu, taču vienmēr norisinās – caur katras Dvēseles individuāliem pūliņiem, izpaužot savu Gara Skaistumu un Spēku. Neviens nevar tikt augšāmcelts, ja viņš ir ārpus Sirds Apziņas. Ir jūsu iecerēs daudz kā jauna un interesanta, dārgie, pamodušies taču ir Dievi-Radītāji, – un JŪSU Spēkam - STAROJOŠĀS SIRDS Spēkam – blīvajā pasaulē tagad līdzīga nav. RADIET SKAISTUMU – Sirds Domas IEDVESMĀ, Līdzcietīgā MĪLESTĪBĀ! Ar Ticību nostipriniet katru savu ieelpu un izelpu, dārgie! MĪLESTĪBĀ RAĪTAIS – VIENMĒR IR SKAISTS !!! Aleluja Mīlestībai !!!

S V Ē T Ī T I !!!