piektdiena, 2013. gada 1. februāris

Ilarions 27.janvāris- 3.februāris


Viedas Meistars Ilarions
27.janvāris- 3.februāris/2013
 
Mīļie!
 
Ieejot aizvien dziļākā savas būtības apzināšanā, jūs paceļat virspusē vēl pilnveidojamās lietas. Lai kas notiktu, patlaban esiet līdzjūtīgi pret sevi un visiem citiem. Šis ir katra cilvēka dziļākās sapratnes un zināšanu laiks; lielāka miera un līdzsvara laiks, kad, savienojoties ar jaunrades un pārpilnības aku, jūs varētu pieredzēt un iepazīt lielāku savas būtības gaišumu.
 
Jūs atrodaties atkal savienošanās procesā ar saviem Dieva/Dievietes dievišķajiem aspektiem. Veicot sevī šo dziļo darbu, pār jums nāks daudzas pēkšņas un spontānas prieka sajūtas, kas uzplaiksnīs šķietami no nekurienes. Šis ir rekalibrēšanās un atkal savienošanās process ar tīrību un nevainīgumu, tā ir jūsu būtības patiesā daba. Ļaujieties un izbaudiet šos liegos brīžus un glabājiet sevī Vienotības un veseluma sajūtas, tā lai jūs varētu šīs enerģijas izmantot vajadzīgos brīžos, jo tieši prieka, tīrības un nevainīguma sajūtas ir tās, kas rada jaunās Pasaules paradigmas.
 
Atklājas aizvien vairāk un vairāk tādu aspektu, kas ar jums piemītošo dedzību, kaisli un vitalitāti traucē doties tālāk, tas notiek tad, kad ļaujoties un plūstot savos iekšējos redzējumos pamanāt un ievērojat tos aspektus, kas liek jums būt par cietumniekiem savā paša apziņā. Pierakstiet šīs iedvesmas un iekšējo redzējumu pērles kādā piezīmju grāmatiņā. Šīs atziņas ir atslēdziņas, kas atslēdz durvis uz jūsu atcerēšanos. Ziniet, ka ik brīdi esat Gaismas ģimenes ieskauti un viss, kas notiek ir daļa no lielākas atvēršanās.
 
Jūs esat skaisti rožu pumpuri, kas maigi ver vaļā ziedlapiņas pretim jaunās dienas Saulei, jaunajai rītausmai, jaunajam sākumam. Ļaujot uzplaukt jūsu patiesās dabas dievišķajam, jūs mirdzumā uzziedēsiet, un šis mirdzums būs skaidri redzams un izšķirams visiem apkārtējiem. Gaisma piepilda katru jūsu šūnu, tā mirdz un staro. Savienojiet sevi ar savu jauno esību, ar Gaismas un Mīlestības būtību, kurai pilnīgi nemaz nav bail starot Gaismu un kļūstiet par tādu, kurš savu ikdienas ceļu iet iekšējā cieņā, augstākajā integritātē un skaidrībā.
 
Ejot šādu ceļu, jūs iedrošināt apkārtējos atvērties viņu pašu atmodai. Mūsu mīļajiem vispasaules Gaismasdarbiniekiem pienācis laiks ļaut aiziet vecajam, sevi nokalpojušajām iekšējām ciešanām un pieņēmumiem. Izbaudiet savas būtības mieru, atverieties jaunām idejām un iespējām, kas ik dienas piesaka sevi un visās lietās sekojiet savai sirdij.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
 
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa /Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.


Tulkoja Māra Brante