pirmdiena, 2013. gada 18. februāris

Emanuēls „Dieva bērni”


14.februāris/2013

Mīļie, te jūs sveic Emanuēls! Kā klājas? Vai zināt, cik dārgi un vērti esat? Mani mīļie, ja vien jūs zinātu, kā augstākajās realitātes tiekat loloti, mīlēti un apbrīnoti. Jūsu Avots, Viss Kas Ir, ietinis un ieskāvis jūs dziļā jo dziļā Mīlestībā. Sajūtiet, mīļie, to tagad, sajūtiet Mīlestību, jūsu Dieva Tēva- Mātes Mīlestību uz jums. Jūs tiekat neizsakāmi mīlēti, ziniet to un ļaujiet tam ienākt jūsu sirdī. Paņemiet tikko teikto līdzi savā ikdienā. Nav tāda mirklīša, kad Dievs Tēvs-Māte jūs nemīlētu un nebūtu ieskāvuši savā Mīlestībā.
 
Kas jūs esat? Vai esat pietuvinājušies šai atbildei? Kas Es Esmu un, kāpēc Es Esmu te? Šie ir tie lielākie jautājumi, un tieši šie jautājumi daudzus izcilus cilvēkus uzvedinājuši uz Gaismas ceļa un ceļa mājup. Domāju, ka daudzi jau zināt- kāpēc esat te. Daudziem, kuri lasa šos vēstījumus, jau ir skaidrs atrašanās mērķis uz Zemes, kā arī skaidra apziņa par Gaismu, tie daudzos neskaitāmos veidos un jomās kalpo Gaismai un tam, kas ir vajadzīgs jūsu planētai.
 
Bet, cik daudzi no jums zina- kas jūs esat? Tas ir daudz grūtāks jautājums. Kaut arī jūsu planēta ir izgājusi no 3-šā blīvuma, jūs joprojām vēl esat piesaistīti šī blīvuma sekām, jo visi taču piedzimāt 3-šās dimensijas pasaulē. Uzaugšana 3-šā blīvuma planētā nozīmē Kritienu no Svētlaimes, tas nozīmē ienākt 3-šās dimensijas dualitātes realitātē un te viss notiek pavisam tālu no Zemes sākotnējā nodoma. Dievs Tēvs- Māte nav radījuši 3-šās dimensijas pasauli uz planētas Zeme, kuras daļa nu jūs esat. Mīļie, 3-šās dimensijas realitāte ir cilvēku roku darbs, tā ir cilvēku radīta. Tas spektrs un kontrasts starp Tumsu un Gaismu ir tālu, tālu tālāk par sākotnēji radīto un to, kas pieņemts par pieņemamu dvēseles izaugsmei un mācībai un ko būtu jums radījis jūsu Radītājs, Dievs Tēvs- Māte.
 
Un tā lūk, jūs esat uzauguši dualitātes apziņas plašajā spektrā ar plašām kontrastu iespējām. Tā ir vide, kas padara neiespējamu uzaugt un palikt savienotiem ar to, kas patiesībā esat. Bet tieši tāpēc jau te nācāt, lai uz šīs planētas pieredzētu plašos kontrastus un tādējādi ļoti ātri attīstītos.
 
Mīļie, tikai visdrosmīgākie no visdrosmīgākajiem brīvprātīgi piesakās šādam ceļojumam, kurā neeksistē atmiņa un bērnība jāpavada dualitātē, kurā pazaudējat sevi. Jūs zaudējat savu identitāti. No pirmās dienas, kad jums piekar etiķeti- puika vai meitene- pret jums izturas atbilstoši sabiedrībā izveidotiem likumiem un tā kā pieņemts izturēties pret noteiktu dzimtes pārstāvi. Piedzimstot tiekat izmērīti, vērtēti un nosvērti, tiek novērtēta jūsu matu un ādas krāsa. Tajā minūtē, kad piedzimstat fiziskajā pasaulē uz planētas Zeme, jūs uzsāk vērtēt un identificēt. Un tieši tas jūs momentā atdala no sevis un no citiem. Separācijas process turpinās līdz ar augšanu. Jums saka, ka esat slikti, nepareizi, dumji, gudri, palaidņi, sportiski, bet, ja esat sievietes iemiesojumā, tad jums māca, ka esat mazvērtīgāks nekā vīriešu dzimtes pārstāvji.
 
Jūs identificējaties ar to (kļūstat par to), kam paši ticat un ko uzskatāt par patiesību un tieši tā jūs sevi zaudējat.
 
Mīļie, jūs atrodaties atcerēšanās procesā par to- kas esat. Jūs sākat attīrīt aizvien jaunus ierastās uzvedības un ierobežojošo uzskatu slāņus un kārtas, kas tik ļoti ietekmē jūsu realitāti patlaban. Jūs esat Dieva bērni- katrs un ikviens, jo jums piemīt visas Radītāja spējas. Jūs esat Radītājs Meistars, kurš iziet cilvēka pieredzi. Pienācis laiks to ieraudzīt un arī Patiesību par sevi. Sāciet uzdot jautājumus par itin visu, sāciet visu pārskatīt citā gaismā, citā redzējumā, īpaši jau par sevi; papētiet, ko esat pieņēmuši par Patiesību.
 
Mani mīļie, jūs esat perfekti un pilnīgi. Jau tagad un tādi kādi esat. Pieņemiet, tā ir Patiesība, ziniet to ar katru savu šūniņu. Jūs esat pietiekami, jūs esat veseli un tiekat bezgalīgi Mīlēti, neskatoties uz piekarinātajām etiķetēm, kurām paši ticat kā patiesām. Tas ir mans solījums. ES ESMU Emanuēls, es jūs bezgalīgi mīlu un nekas to nevar mainīt. Pilnīgi un absolūti nekas.
 
 
Archives available at
 
Tulkoja Māra Brante