pirmdiena, 2013. gada 11. februāris

Enerģētiskā prognoze – veco līgumu pabeigšana


Emanuels Dagers (Emmanuel Dagher)
2013.gada februāris
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Miers un Svētība [lai ir ar jums],
Esmu ļoti pateicīgs par šo iespēju atkal apvienoties ar jums, kamēr mēs virzāmies uz nākamo piedzīvojumu - mūsu personiskajās dzīvēs un visā pasaulē.
 
Kopīgā tēma ļoti daudziem no mums tagad irsava atbalsta punkta atrašana šajā pilnīgi jaunajā enerģētiskajā telpā, kurā mēs esam ienākuši. Šo telpu daudzi izjūt kā diezgan svešu, jo mūsu 3D pieredzē mēs ļoti ilgi neesam atradušies šādās vibrācijās. Lai gan virspusēji viss ap mums vēl joprojām izskatās tāds pats, kāds bija iepriekš, tomēr, ielūkojoties dziļāk šajā klusajā iekšējā vietā, mēs pilnīgi noteikti varam pamanīt izmaiņas.
 
Fiziskajā līmenī, lūk, dažas izmaiņu izpausmes, kuras mēs varam atzīmēt:
-Mūsu iekšējie un ārējie redzējumi kļūst asāki/izteiktāki. Tas ļauj mums ieraudzīt sevi, citus un savu apkārtni pilnīgi jaunā gaismā. Daudzi daudz skaidrāk sāk saskatīt citu cilvēku, dzīvnieku, augu un citu dzīvu būtņu auru. Mēs varam arī pamanīt krāsas un enerģijas, kādas iepriekš neesam redzējuši.
-Mūsu dzirdes, taustes, garšas un ožas sajūtas ir kļuvušas daudz tīrākas. Mēs varam to ievērot, pirmkārt, jau mūsu ēšanas paradumu izmaiņās (ēdiens, kas nodrošina mums pietiekamu daudzumu barības vielu), kā arī skaņās (mūzika, mūs ieskaujošās skaņas, zvanīšana ausīs) smaržas un to lietu tekstūra, kuras mēs izvēlamies ap sevi.
-Mēs konstatējam, ka biežām ieejam „iekšējās klusēšanas” stāvoklī. Tas rada vairāk telpas prāta atpūtai un atbrīvo no pastāvīgā iekšējā dialoga. Rezultātā ar jums var notikt kaut kas līdzīgs šādām lietām: mēs ieejam istabā ar nodomu izdarīt kaut ko konkrētu un pēkšņi tas, ko mēs gatavojāmies darīt, pilnībā izskrien mums no galvas.
-Mēs nometam savu veco ādu. Laiku pa laikam mēs varam sajust kņudēšanu/niezēšanu, taču tas ļauj parādīties jaunai, veselai ādai.
-Svara svārstības.
-Mūsu miega paradumu un kārtības izmaiņas.
 
Enerģētiskajā līmenī mēs varam pamanīt šādas izmaiņas:
-Šķietami nevienmērīgs laika ritējums. Tas var izpausties, kā sajūta, ka ir pagājušas stundas tad, kad realitātē ir pagājušas tikai minūtes, un sajūtā, ka ir pagājušas tikai dažas minūtes, lai gan reāli ir pagājušas stundas, dienas, bet iespējams – arī vēl ilgāks laiks.
-Mūsu interešu izmaiņas
-Mēs jūtam, ka negribam piedalīties maznozīmīgās sarunās un vispār visā, kas mums šķiet kaut tikai nedaudz mazāks, kā patiesais/īstais/autentiskais. Tas var izraisīt pārmaiņas savstarpējās attiecībās un sociālajā apkārtnē.
-Koncentrēšanās ilgstošā laika periodā un kādu vienu lietu kopumu (darbs, hobijs, cilvēks, utt.). Tas vienkārši ienes lielāku līdzsvaru mūsu dzīvē.
-Vēlēšanās dziļāk iegremdēties mūsu garīgajā praksē, kura, gala rezultātā, atkalapvienos mūs ar Dievišķo mūsos un ap mums.
-Mēs pieslēdzamies augstākās izpratnes un gudrības plūsmai, kas atver mums plašāku sevis pašu, mūsu ceļojuma, dāvanu un talantu izpratni un izpratni par dzīvi kopumā.
 
Veco līgumu pabeigšana
 
Iepriekšējās prognozēs es runāju par to, ka mums ir pienācis laiks atbrīvoties no priekšstatiem par sevi kā par sīkām zemes būtnēm un atcerēties to, ka mēs esam milzīgas Galaktiskas Būtības. Dažos turpmākajos mēnešos mēs pamanīsim, ka ieiešana Galaktisku Būtņu lomā mums ir kļuvusi ievērojami vieglāka nekā agrāk.
 
Kāpēc tas tā ir? Vēl pirms šīs 3D pieredzes sākuma, daudzi no mums ir piekrituši palīdzēt īstenot varenu pārbīdi, kura ir sākusies pirms vairākām desmitgadēm. Ar šīs enerģētiskās vienošanās starpniecību, daudzi no mums ir uzņēmušies īpašas/konkrētas saistības, lai nodrošinātu to, ka šī lielā pārbīde var piepildīties/notikt. Mēs zinājām, ka šīs vienošanās nav paredzētas vārguļiem. Mēs labprātīgi to uzņēmāmies, jo zinājām, ka varam tikt ar to galā. Un tieši to mēs esam izdarījuši/paveikuši.
 
Tagad šo vienošanos darbības termiņi ir beigušies, kas padara tās par pilnībā spēkā neesošām jaunajā apziņā, kuru mēs esam manifestējuši. Un mēs tagad esam brīvi izvēlēties visu, kas mūs izlīdzina/saskaņo ar mūsu visdziļāko, patiesāko prieku. Vairs nav vajadzības pēc noteikumiem un ierobežojumiem. Ja jūs jutāt savā dzīvē kaut kādu pretestības spēku, neraugoties uz to, ka jūs cītīgi veicat savu garīgo darbu un sevis atkalapvienošanās darbu, tad tagad jūs ziniet – kāpēc. Tajā nav nekā personīga. Tā vienkārši bija vienošanās, kuru bija nepieciešams pilnībā izpildīt.
 
Ļoti drīz, ja vien tas jau nav noticis, jūs sāksiet sajust, ka jums no pleciem ir novēlies milzīgs smagums. Šī sajūta virzīs mūs izvēlēties daudz papalašinātāku apziņu, izlīdzinoties/saskaņojoties ar daudz vieglāku, elastīgāku, mierīgāku un priekpilnāku zemes pieredzi. Paldies Visumam!
 
Līdzsvara atjaunošana.
 
Milzīga nozīme tajā, lai mēs sev radītu daudz priekpilnāku zemes pieredzi, ir līdzsvara uzturēšanai. Pastāv trīs vienkārši aspekti, uz kuriem mums, kā galaktiskām Būtnēm, ir jātiecas, lai izlīdzsvarotu savu dzīvi.
 
Tie sevī ietver:
-Domāšanas iekšējo praksi. Tā ir ikdienišķa personīgā prakse, kurai mums ir jāatgādina par Dievišķo mūsos un ap mums. Tā ir Dzīves līnija, kas uztur mūsu Garu un savieno mūs ar Visu Esošo.
-Iedvesmotu rīcību. Pēc atkalapvienošanās ar iekšējo Dievišķību caur domāšanas praksi pienāk rīcības laiks, kas ļauj piedzimt formā mūsu jaunajiem potenciāliem. Mēs kļūstam aktīvi, attīstot savas dāvanas, talantus un spējas, lai tajā brīdī, kad radīsies iespēja, mēs būtu gatavi to izmantot.
-Spēli. Tas ļauj mūsu Iekšējam Bērnam iznākt ārpusē un sajust sevi vieglās un priecīgās enerģijās, pie kādām viņš ir pieradis.
 
Ap mums esošie sociālie/sabiedriskie apstākļi ir iemācījuši mūs vairāk novērtēt „rīcību”, nekā „esību”. Tas izpaužas sevis pašidentificēšanā ar mūsu izvēlēto karjeru vai ar mūsu bankas konta stāvokli. Rīcība – tā ir koncentrētāka/fokusētāka enerģija, kas tiek novirzīta izmēģināšanai. Vienmēr atrodoties „rīcībā”, mēs sevi izvedam ārā no līdzsvara stāvokļa. „Esības” stāvoklis, kuru atver iedvesmota rīcība, atgriež mums veselīga līdzsvara sajūtu. Tieši būdami/atrazdamies šajā stāvoklī, mēs esam spējīgi saprast, kas mēs patiesībā esam, neveicot tādēļ nekādas darbības.
 
Visums vienmēr dāvā mums iespēju izjust dzīvē lielāku līdzsvaru. Dažas no šīm iespējām var tikt izjustas drīzāk kā problēmas, jo mēs, iespējams, izvēlamies skatīties uz citu pusi, kad lieta nonāk līdz šo trīs aspektu integrēšanai mūsu dzīvēs. Tagad mūsu dzīvē ir pienācis brīdis, kad viss, ko mēs neņēmām vērā, viss, ko mēs atlikām vai noliedzām, pieprasa mūsu uzmanību. Tas ietver mūsu tiekšanos pēc labklājības, savstarpējām attiecībām, finansēm, utt. Tas viss tagad iznāk virspusē, lai varētu tikt atrisināts. Ir ļoti svarīgi, pirms mēs sākam virzīties uz priekšu, atrast pilnīgu risinājumu un vienošanos attiecībā uz to, ko esam atlikuši un, ko neesam ņēmuši vērā/esam ignorējuši, un pilnībā atzīt to.
 
Atjaunojot līdzsvaru savā personīgajā dzīvē, mēs dosim savu ieguldījumu līdzsvara atjaunošanā visā pasaulē.
 
Līdz nākamajai reizei.
Jūsu Emanuels
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=4658773