piektdiena, 2013. gada 1. februāris

Akaši Hronikas par 2013.gada februāri



 
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Kādas enerģijas un kādus iespaidus mēs varam sagaidīt 2013.gada februārī?
 
Šim mēnesim piemīt ļoti spēcīga enerģija, un spēks, kurš ies caur jums tā [februāra mēneša] laikā, - ir Mīlestība, kas ir tik neticami jaudīga, ka rodas sajūta, ka tā dara jums pāri. Tā var būs satriecoša un brīnišķīga, bet var arī mest jums izaicinājumu, jo Mīlestība ir spējīga dziedināt, taču spējas Mīlēt attīstīšana bieži vien liek pārdzīvot skarbu vilšanos, lai vēl dziļāk atvērtu tai [Mīlestībai] savu sirdi.
 
Šajā mēnesī ir ļoti svarīgi parūpēties par visu, kas jums ir dārgs. Izturieties saudzīgi pret sevi – atrodiet sevī to, kas jums patīk, novērtējiet savus talantus, piedodiet trūkumus, esiet uzmanīgi pret savu fizisko ķermeni. Rūpējaties par saviem tuviniekiem, par zemi vai nekustamo īpašumu, kas jums šķiet vērtīgs; par projektiem, organizācijām un biedrībām, kas jums ir nozīmīgas. Ir ļoti svarīgi, lai šajā mēnesī jūs savā rīcībā vadītos pēc Mīlestības.
 
Uztveriet Mīlestību kā enerģētisku materiālu, kas ir pakļauta zināmam spiedienam, tāpat, kā ūdens upē. Lai noturētos peldus tās [upes] straumē, ir jāpieliek sevis paša spēks – jāpeld vai jādarbojas ar airiem. Ja šajā mēnesī jūs būsiet maigi un saudzīgi attiecībā uz Mīlestību, tā nogāzīs jūs no kājām. Iespējams jūsu sirds tiks satriekta vai jūsu mīlestība paliks nesaprasta. Ja jūs netieksieties pēc tā, lai apzināti vērstu Mīlestību sev par labu, pastāv iespēja, ka kaut kas noies greizi, un rezultātā jūs izrādīsieties esam iemīlējušies vēl stiprāk. Taču, ja jūs spēsiet būt uzstājīgi un neatlaidīgi savā Mīlestībā no paša sākuma, jums nebūs nepieciešams, lai kaut kas noiet greizi – jūs jau tāpat virzīsieties pa straumei.
 
Atrodiet jebkuru iespēju dalīties Mīlestībā un dāvināt Mīlestību šajā mēnesī, jo tā tagad ir spēcīgāka, kā jebkad agrāk. Spēja Mīlēt uz planētas palielinās/pieaug un tas ir lieliski, taču tā var būt arī graujoša. Iztēlojieties, ka atrodieties tuksnesī un gadiem esiet gaidījuši ūdeni. Un beidzot – lūk, ūdens, taču tas parādās kā cunami vai kā negaidīti palu ūdeņi. Ja jūs stāvat tiem ceļā, ja pretojieties, nevēloties atklāt savu sirdi, tā jūs nogāzīs gar zemi. Ja jūs centīsieties turēties pie aizvainojumiem vai aizskartām jūtām, jūs nogāzīs no kājām sāpes. Taču, ja jūs ļausiet līt asarām un rasties jūtām, Mīlestība pārņems jūs un jūs izdziedinās. Tā spēs daudz pilnīgāk pievērst jūs Apgaismībai, nekā jebkas cits, kas ar jums noticis iepriekš. Šajā mēnesī eksistē patiešām spēcīga enerģija un ar to, kā ar jebkuru spēku, ir jāapietas ļoti uzmanīgi. Taču šis spēks – ir Mīlestība, tā, ka nav vērts tai pretoties.
 
Vai mēs šajā mēnesī varam piedalīties kādās norisēs, kas mums palīdzētu labāk tikt galā ar šo enerģiju?
 
Jā. Šajā mēnesī ir ļoti svarīgi paust aktivitāti. Lieciet savam ķermenim kustēties, izaiciniet savu prātu, mācieties izteikties tur, kur nekad iepriekš to neesiet darījuši, vai izmēģiniet jaunas iemaņas. Ļoti svarīgi ir šajā mēnesī aktīvi nodarboties ar attīstību. Jābūt fiziski aktīviem, jāaizraujas ar sportu vai jebkādu jums piemērotu nodarbošanās veidu.
 
Noteikti katru dienu ir fiziski jānodarbina savu ķermeni, jāsasprindzina un jānostiprina muskuļi, jābūt fiziski iesaistītiem apkārtējā pasaulē. Uzrotiet piedurknes, savācieties palīdziet kaimiņam pārcelties vai piedāvājiet savu nesavtīgo palīdzību vietējam dārzam. Dariet vienalga ko, lai uzturētu jūsu fizisko aktivitāti un saikni ar jūsu apkārtējo pasauli fiziskajā līmenī. Tas palīdzēs jums uzturēt labu saikni ar jūsu fizisko ķermeni un labas sabiedriskās attiecības.
 
Fiziskā aktivitāte palīdzēs jums palikt pietiekoši stipriem tās enerģijas varenībai, kas plūst caur jums, kā arī virzīt Mīlestību vajadzīgajā gultnē, īpaši, ja jūs fiziski darāt kaut ko, kam ir saistība ar mīlestības un maiguma izpausmēm. Piemēram, nevis vienkārši uzsmaidiet un pamājat draugam, bet pārskrieniet pāri istabai un apskaujiet viņu. Nevis vienkārši ziedojiet naudu vietējai nekomerciālajai organizācijai, bet uzrotiet piedurknes un palīdziet viņiem pārvietot kastes. Dariet visu, kas jums ir iespējams esošajā situācijā. Rīkojieties Mīlestības mudināti, ar stabilitātes izjūtu. Tas būs lietderīgi jums šajā mēnesī.
 
Otra svarīgā lieta –censties palikt līdz noteiktai pakāpei iekšēji disciplinēti. Daudziem šajā mēnesī intuīcija būs neparasti spēcīga. Daudziem iekšējā sajūta nostrādās ik pēc dažām minūtēm vai ik pēc dažām dienām. Tas var būt pārsteidzoši. Kad jūs par kādu domājat vai arī kaut kas nodarbina jūsu domas šajā mēnesī, ir jāvadās pēc pieņēmuma, ka tam ir iemesls. Tā, ka, ja jūs domājat par kādu, pierakstiet šī cilvēka vārdu un atgādiniet sev piezvanīt viņam vai noskaitīt lūgšanu par viņu. Ja jūs domājat, ka viņam vajag kaut ko piedāvāt, pacentieties palikt pietiekami iekšēji disciplinēti, lai neaizmirstu to izdarīt.
 
Šajā mēnesī būtu lietderīgi izveidot sarakstu ar [cilvēku] vārdiem, kuri ir jūsu domās, ar to, ko jūs šodien esiet dzirdējuši par draugiem un tuviniekiem, un tiem, kuriem, iespējams, jau sen ir vajadzīga jūsu palīdzība. Šāds saraksts palīdzēs izmantot šo iekšējo sajūtu un pārveidot to kaut kādā mīlestības izpausmes formā. Lai jūsu iekšējā disciplinētība veicina to, ka intuīcija vienmēr ir pa rokai un var noderēt. Neļaujiet saviem instinktiem paslīdēt garām nemanītiem, līdzīgi nejaušam atradumam, kas pazaudēts ikdienas dzīves gaitās.
 
Vai ir kaut kas rakstīts attiecībā uz masu pasākumiem šajā mēnesī, kuriem būtu jāpievērš īpaša uzmanība vai kuros būtu jāpiedalās?
 
Masu pasākumiem šajā mēnesī ir jāatnes kaut kādas svarīgas izmaiņas. Tas ir iespējams, tāpēc, ka kad cilvēks nonāk pie personīgās Mīlestības vai cerību sabrukšanas pieredzes, pieaug iespējamība sasniegt izšķirošo momentu notikumos, kas attīstījušies ilgstošā laika periodā. Kad klātesoša ir spēcīga enerģija, cilvēki bieži vien veic daudz ievērojamākas darbības vai pieļauj daudz ievērojamākas kļūdas kā parasti.
 
Ja jūsu acu priekšā izvēršas lieli masu notikumi, obligāti meklējiet Mīlestību. Neļaujiet sev noticēt šausmīgiem paziņojumiem masu informācijas līdzekļos. Centieties atrast Mīlestību ikvienā sižetā, ko redzat. Uzdodiet jautājumu: „kas šeit sniedz palīdzību? Kam ir vajadzīgs vairāk mīlestības no manis? Kādā veidā cilvēki izrāda savu mīlestību, pat tajā visā, kas notiek ziņās minētajā?”
 
Atrodiet šo Mīlestību, sūtiet savu Mīlestību izmantojot visus piemērotos līdzekļus, un atcerieties, ka viss jūs personīgajā vai sabiedriskajā pasaulē notiekošais šajā brīdī cenšas piespiest mūsu sirdis atvērties. Pat, ja tas notiek vardarbīgi, tas ir mērķēts uz to, lai palīdzētu cilvēcei attīstīt spēju Mīlēt. Ņemot vērā visas tās sabiedriskās problēmas, ar kurām nākas sastapties – ekoloģisko apstākļu pasliktināšanās, sociālā netaisnība un daudz kas cits – jums būs nepieciešama spēcīgāka saikne ar Mīlestību. Tas ir nekomfortabls, bet vajadzīgs izstiepšanās process. Atrodiet to, pieņemiet to un centieties piesaistīt pēc iespējas vairāk Mīlestības, lai kas arī nenotiktu sabiedrībā.
 
Vai ir kaut kas, ko Glabātāji/Sargātāji vēl gribētu mums pateikt par 2013.gada februāri?
 
Līdzās mīlestības enerģijai, par kuru mēs jau runājām, šajā mēnesī tāpat arī ļoti būtisks ir jūsu domāšanas veids.
 
Ir svarīgi būt gataviem pārdomāt to, kā jūs raugāties uz lietām, un to, kā jūs par tām domājat. Ikvienam no jums ir jūsu pierastais viedoklis par apkārtējo pasauli un pastāv milzum daudz šādu mūžīgo rāmju variantu. Varbūt jums ir pierasts redzēt glāzi līdz pusei pilnu vai jebkurā situācijā meklēt padomu vai norādījumus. Iespējams jūs esiet cilvēks, kas citu vajadzības liek augstāk par savējām vai tieši otrādi. Ikvienam ir sava unikālā pasaules uztvere un pierastie paņēmieni katras saņemtās informācijas daļiņas apstrādei.
 
Pieradumi – tas ir lieliski, taču šajā mēnesī būs svarīgi mēģināt saskatīt to, kas atrodas ārpus ierastā dzīvesveida robežām. Piemēram, ja jūs atzīstat, ka parasti esiet dzīvespriecīgs cilvēks, kuram glāze vienmēr būs pa pusei pilna, - iespējams šajā mēnesī ir vērts pacensties uzzināt, kāds tad īsti ir pesimistiskais skats uz lietām. Ja parasti jūs rūpējaties par citu cilvēku vajadzībām, pamēģiniet nolikt pirmajā vietā paši savas vajadzības. Ja jūs vienmēr meklējiet briesmas jebkurā situācijā, pamēģiniet pievērst uzmanību tam, ka jūs esiet pilnīgā drošībā. Pacentieties paraudzīties uz to pa-jaunam. Iztēlojieties, kā jūsu vietā justos cits cilvēks, atšķirīgs no jums. Viss, ko jūs šajā mēnesī spēsiet uzsākt, lai paplašinātu savu redzesloku un iemācītos saskatīt jaunu viedokli, nesīs jums labumu.
 
Jaunās perspektīvas ir svarīgas, tāpēc, ka tās nostiprina spēju uzzināt vairāk, nekā tas bija iespējams līdz šim. Atkāpšanās no ierastajiem standartiem palīdzēs pārvarēt „aklos punktus”. Kad Mīlestība sasniegs savus mērķus šajā mēnesī, tā piespiedīs jūsu sirdi atvērties un mainīs jūsu domāšanas veidu. Ja jūs vingrinieties prasmē domāt pa-jaunam vai raudzīties uz lietām citādi, jums būs vienkāršāk ļaut mīlošam skatam uz dzīvi ieņemt stabilu pozīciju jūsu ikdienas dzīvē. Būt pilnam ar mīlestību vai dzīvesprieku visu laiku nav obligāti. Būtiski ir tieši pamēģināt kaut ko jaunu. Pat mēģinājums būt pesimistiskākam var izrādīties lietderīgs, jo maina jūsu pierasto uzvedību. Centieties šajā mēnesī nedomāt ierobežojošu rāmju ietvaros, bet pamēģiniet iziet ārpus to robežām.